Eşim kavga ederken tüm apartmanın duyacağı şekilde bağırıyor hakaret ediyor ne yapmalıyım?

4 sene önce severek evlendim ama pişman oldum çocuğumuz oldu hemen yoksa çoktan boşanmıştım, kavga ettiğimizde herkesin duyacağı şekilde bağırıp odalara kitliyor kendini ve sus dedikçe hakaret ediyor benimde milyonlarca kez uyarmama rağmen hakaretleri bitmediği gibi en ufak kavgada artık hakaret etmeye başladı onun ailesi yok gibi bir şey benim ailemde şikayet etsem bir uyarıda bulunmuyor rahat edeyim diye memur oldum ama bana sinir hastalığından başka bir şey vermedi bu evlilik dünde artık o kadar çok konuşuyor ki kavga anında dayanamadım mutfak kapısını açayım derken buzdolabı açıkmış raf kırıldı çenesi adamın kötü yerlere götürür ve çok sinirlenince kendine vuruyor sonrada hepsini yapıp benden bağırarak tepki görünce çocuğa yazık çocuk var duyacak deyip sanki kendi melekmiş gibi başlıyor beni suçlamaya arkadaşlar ne yapsam bilmiyorum ama artık elim ayağım titriyor dün bana sinirden bacım dedi sok oldum ben ki onunla tanışana kadar sadece atanayım derdinde olan sosyal çevresi olmayan evden işe giden bir insandım hala da öyleyim karşılık veriyorum diye bu kadarını hak ediyor muyum? Şimdi bu aksam dünü hatırlattım yine hakaret etti artık çok çaresizim. Yan komşu üst komşu herkes duyuyor kendisini midem bulandı artık ne yapacağımı bilmiyorum lütfen akıl versin birileri boşanmaya da cesaret edemiyorum çocuk çok düşkün ama kendim de yıprandım saygım kalmadı

Güncellemeler
+1 yıl
O r….. dedi bana bacım olarak yazılmış artık her seferinde bir adım ileriye gidiyor emniyette çalışıyor diye şikayet etmek istemiyorum ama bir kere girersem bu işe sonu asla gelmez ve sarmal bir şekilde bitirme aşamasına girer diye kendimi mahvettim ama hakettiği o
Eşim kavga ederken tüm apartmanın duyacağı şekilde bağırıyor hakaret ediyor ne yapmalıyım?