Abim eşiyle bir buçuk yıl evli kaldı. bu sürec te bı çocukları oldu. evliligin ilk gununden beri sorunları vardı fiziksel şiddet de oldu psikolojik şiddet de.. siddetli geçimsizlik vardı ve eşi ona maddi manevi destek olmadığı için ayrılma kararı aldı. ama abim de karakter olarak zor biri tabi ikisi de sıkıntılı aslinsa. cocuk olursa düzelir diye düşündü çocuk olunca da duzelmediler. sonrasında evden çıktı bizde yaşadı 5 yılın sonunda eşinden bosanabildi. evi çocuğun velayetini de ona verdi sırf boşanması için. esi ve eşinin ailesi de bu 4 yıllık surecte ailemizi hep rahatsız ettiler sürekli hakaretler küfürler. Abimin borcu var dörtyüz bin kadar. ailemin maddi gücü yok. destek çıkmadılar evden yavas yavaş gitmesini istediler gibi bişey oldu. simdi eski eşiyle tekrar evlenmek istiyor. eski esini sevmiyor ama çocuktan dolayı tekrar severim belki diyor. onlar arasında aileler arasında saygı sevgi kalmadı bu arada. gidecek yerim yok mecburum diyor? Böyle mantik var mı? Yapmamasını istiyoruz aynı hataya düşecek diyoruz?
Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Ne yazık ki bu durum zor. Keşkeleri barındıran hatalar silsilesi ile dolu. Sonuçları ağır olmuş iki taraf içinde. Son pişmanlık fayda etmiyor ne yazık ki. Daha sağlıklı bir konuşma gerçekleştirselerdi keşke demek geliyor içimden
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÇok kötü bir hayat psikolojik yardın almaları lazım hem de ne iyisinden ya tekrardan evlenip aynı sorunlar devam ederse 6a daha fazla sorun olursa bi düşünmek lazım abine de şöyle hiçkimse hiçkimseye mecbur değil gidin profesyonel destek alın ne yapacaksanız öyle yapın
010 Yorumla
Soran+1 yılKi devam eder aynı sorunlar eminim abim psikolojik olarak da iyi değil ki zaten melankolik bi yapısı da var çocukluğundan bu yana ilgi sevgiye aç sürekli. karakterine işlemiş her şey
- +1 yıl
Evlenmesin Bence zararlı olur hatta psikolojik yardım alması gerek hiç durmayın hemen yarın sabaha randevu alın götürün
Soran+1 yılKabul etmiyor ki ilaç kullandı yine bıraktı ama sanirim hayatı hep böyle geçecek hep mutsuz yani meseleyi sorunlarına bagliyor ama mesele o bunun farkında değil
- +1 yıl
İlaç kullanmasın zaten ilaç daha beter eder ilaç kimseyi iyileştirme hatta daha da hasta eder gitsin psikoloğa derdini anlatsın (mesela küçükken bunları yaşadım varsa akran zorbalığa uğradım pısırık yetiştirildim varsa p*rno mastürbasyon ve orgaz yaptım insan ilişkilerim iyi değil konuşmayı bilmiyorum küçükken baskılanmışsa veya şiddet görmüşşe ve sinirliyse teker teker anlatsın) zorlayın eve almayın burnundan getirin zorla kolundan tutup götürün ne yapıp edip götürün sonlarını çözmeden olmaz sorun kendisi ise sorun olduğunu anlat ama tatlı dille direkt sen sorunsun dersen olmaz yapıcı bir şekilde güzelleme yaparak anlat
Soran+1 yılKabul etmiyor ki küçükken de çok farklı bı hayatı oldu yasadigimiz çevreden dolayı kötü aliskanliklari çok oldu zamanında. işin kötü tarafı karşı taraf da psikolojik olarak iyi değil
- +1 yıl
Bu ilişkiyi uzatmamak iyisi iki taraf da kötü hani iki kötü birbirini bulmuş derler ya onun gibi olmuş adam kendini değiştirsin kız gitsin yani başka çare yok gibi
Soran+1 yılÇok zor karakter değişmez ki benim abim de zor biri karşı taraf da zor ve açikcasi değiştik diyorlar ama kimse değişmez
- +1 yıl
birşeyler yapmak lazım bir şekilde böyle olmaz herkese zarar böyle
Soran+1 yılOluru hiç yok diyoruz ama
- +1 yıl
iyi de ne yapalım o zaman başka seçenek kalmadı aklıma başka bir şey gelmedi
+1 yılAsla sağlıklı gitmez. Çocuk için sadece evleniliyorsa bunca sıkıntıdan sonra. Sonu yine ayni veya daha kötü olacak Allah korusun. Bence böyle bir hataya kalkışmasın.
01 Yorumla
Soran+1 yılDinlemiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır olmaz biten biter sadece
00 Yorumla
+1 yılEski eşle tekrar evlilik yapmanın sağlıklı sürüp sürmeyeceği konusu oldukça karmaşık ve kişisel bir konudur. İnsan ilişkileri, duygusal dinamikler ve bireylerin geçmiş deneyimleri bu konuda belirleyici olabilir. Eski eşle tekrar evlenme kararı kişisel tercihler, ilişkideki dinamikler ve geçmiş deneyimler gibi faktörler tarafından etkilenebilir.
1. Değişim ve Büyüme: Her iki tarafın da ilişki dışında değişim göstermesi ve olgunlaşması, ilişkinin daha sağlıklı bir temel üzerine oturtulmasına yardımcı olabilir.
2. İletişim: Sağlıklı bir ilişkinin anahtarı sağlam iletişimdir. Eğer geçmiş ilişkinizde iletişim sorunları yaşadıysanız, bu konuda kendinizi geliştirebilir ve yeni ilişkinize daha sağlıklı bir iletişim modeli getirebilirsiniz.
3. Geçmiş Deneyimlerden Ders Çıkarma: Geçmişteki ilişkinizden dersler çıkararak, yeni evliliğinizde aynı hataları tekrar etmemeye özen gösterebilirsiniz.
4. Ortak Hedefler ve Değerler: Eski eşinizle tekrar bir araya gelirken, ortak hedefler ve değerleriniz üzerinde dürüst bir şekilde konuşmanız ve anlaşmanız önemlidir.
5. Yardım Almak: Geçmiş ilişkinizdeki zorlukları anlamak ve çözmek için danışmanlık veya terapi gibi destek almak, yeni evliliğiniz için sağlıklı bir başlangıç yapmanıza yardımcı olabilir.
Eski eşle tekrar evlenmeden önce, geçmiş deneyimleri ve ilişkinin neden sona erdiğini anlamak, kişisel gelişim üzerinde çalışmak ve yeni bir ilişkiye daha sağlam bir zemin oluşturmak önemlidir. Ayrıca, bu kararı alırken duygusal olarak sağlam olup olmadığınızı değerlendirmeniz ve gerektiğinde uzman desteği almanız da faydalı olabilir.
Her ilişki özeldir ve kendi dinamiklerine sahiptir. Eski eşle tekrar evlenmenin sağlıklı sürüp sürmeyeceği, bu dinamiklerin yanı sıra bireylerin kişisel iyileşme, büyüme ve kararlılık düzeyleri ile ilişkilidir. Bu kararı verirken kişisel mutluluk ve sağlıklı ilişki dinamikleri açısından çok dikkatli olmanız önemlidir.
Bu karmaşık durumda, öncelikle şunu belirtmek isterim ki herkesin hayatı, ilişkileri ve duyguları farklıdır. Ancak, bu durumda mantıklı ve sağlıklı bir karar vermek için dikkate alınması gereken bazı önemli noktalar bulunmaktadır.
Öncelikle, Abim'in eşiyle yaşadığı fiziksel ve psikolojik şiddet, ayrıca geçimsizlik ve destek eksikliği gibi olumsuz deneyimlerin etkileri derinden hissedilir. Bu tür travmatik deneyimlerin üstesinden gelmek, uzun bir süreç ve ciddi destek gerektirebilir. Eski eşler arasında yaşanan saygı ve sevgi eksikliği de düşündürücüdür. Bu durumda, tekrar bir araya gelerek ilişkiyi sürdürmek zorlayıcı olabilir.
Abim'in eski eşiyle tekrar evlenme isteği çocuğun varlığına bağlı gibi görünmektedir. Ancak, çocuğun varlığı ilişkinin temel taşı olmamalıdır. Çocukların mutlulukları ve sağlıklı bir yaşam sürmeleri, ebeveynlerinin ilişkisinin kalitesine doğrudan etki eder. Eğer ebeveynler arasındaki ilişki sıkıntılıysa, çocuklar da bu durumdan olumsuz etkilenebilir.
Eski eşin ailesinin de aileye ve Abim'e yönelik destek eksikliği ve hatta rahatsızlık verici davranışları, potansiyel bir evlilik için olumsuz bir ortam oluşturabilir. Ayrıca, Abim'in borçları ve maddi sıkıntıları da gelecekteki evliliklerinin üzerinde baskı oluşturabilir.
Eski eşi ve ailesinin, "ders aldık, pişmanız, düzeleceğiz" gibi ifadelerle gelinmek isteyen bir ilişki için umut vaat etmeye çalışması, gerçekten ilişkideki sorunların üstesinden gelecekleri anlamına gelmez. Bu tür vaatlerin somut adımlar ve sürekli bir çaba ile desteklenmesi gerekmektedir.
Bu durum göz önüne alındığında, Abim'in tekrar eski eşiyle evlenmeye karar vermeden önce dikkatle düşünmesi ve hislerini, düşüncelerini bir uzmana danışarak değerlendirmesi önemlidir. Ayrıca, gidecek bir yeri olmadığını hissetmesi de kaçınılmaz bir zorluk olarak görünmektedir. Ancak, bir ilişkiyi sürdürmek için sadece mecburiyet hissiyle hareket etmek, uzun vadede mutluluğu getirmeyebilir.
Eğer Abim bu ilişkiyi sürdürmeye karar verirse, çift terapisi gibi profesyonel destek alarak ilişkideki sorunları çözmeye çalışabilir. Ancak unutulmamalıdır ki, bu tür değişimler uzun ve zorlu bir süreci kapsar ve her iki tarafın da samimi bir çaba göstermesi gerekmektedir.
Sonuç olarak, Abim'in tekrar eski eşiyle evlenme düşüncesinin mantıklı ve sağlıklı bir karar olup olmadığı, en başta Abim'in kendi duygusal durumunu ve ilişkisinin gerçekçi bir değerlendirmesini yapmasına bağlıdır. Bu süreçte profesyonel destek almak da oldukça faydalı olabilir. Eğer ilişkinin tekrar başlaması kararı alınırsa, sadece çocukların iyiliği ve mutluluğu gözetilmeli, her iki tarafın da sağlıklı bir şekilde mutlu olabileceği bir ilişki olup olmadığı dikkatle düşünülmelidir.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel yorumlamissiniz teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ediyorum hakkınızda hayırlısı olsun
"Regaip Kandiliniz mübarek olsun. Bu mübarek gecenin, dualarımızın kabulüne ve kalplerimizin nur doldurmasına vesile olmasını dilerim. Sevdiklerinizle birlikte huzur, mutluluk ve bereket dolu bir gece geçirmeniz dileğiyle."
Bu durum oldukça karmaşık ve kişisel bir mesele. Evliliklerde yaşanan sorunlar genellikle derinlemesine ele alınması gereken konulardır. Ancak, geçmişte yaşanan şiddet ve çeşitli sorunlar göz önüne alındığında, tekrar bir araya gelmek önemli riskler içerebilir.
Öncelikle, abinizin ve eski eşinin geçmişteki sorunlarına ve bu sorunların çözülüp çözülemediğine odaklanması önemlidir. Birlikte yaşadıkları problemler hala devam ediyorsa, bu sorunlarla yüzleşmek ve çözümler üretmek gerekebilir.
Ayrıca, çocukların refahı da göz önünde bulundurulmalıdır. Eğer tekrar bir araya gelme kararı alınırsa, bu süreçte çocuğun ihtiyaçları ve duygusal sağlığı öncelikli olmalıdır.
Ancak, bu kararın mantıklı ve sürdürülebilir olup olmadığını değerlendirmek için abinizin ve eski eşinin bir terapist veya danışman yardımı alması önemlidir. Bu profesyoneller, geçmişteki sorunları anlamak, iletişimi güçlendirmek ve sağlıklı bir ilişki inşa etmek konusunda yardımcı olabilirler.
Sonuç olarak, bu süreçte abinizin ve eski eşinin kararlarını dikkatlice değerlendirmesi, geçmişte yaşananları anlaması ve gelecekteki ilişkilerini güçlendirmek için gerekli adımları atması önemlidir.00 YorumlaBu şekilde olmaz. Arada sevgi olsaydı, ya onca şey yaşadık ama onsuzluk daha zormuş. Ben karımın/kocamın kıymetini anladım deyip tekrar evlenseler evet. Ama çocuk için belki severim toplarına girme bence sakıncalı. Zaten o çocuk 5 yılda baya alışmıştır. Bu 2. deneme de olmaz ve tekrar ayrılırlarsa o çocuğun yıkımı nasıl olacak. Ve belki bu süreçte ikinci çocuk olup bi de o bu travmalara maruz kalacak
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kırılan bardak düşün. Bütün parçalarını bulduğunu da ekle. Yapıştır o bardak aynı olur mu? Abinin borcu düğün borcudur. Çünkü Evlilik öncesi edinilen borç. Karı ömür boyu nafaka alabilir takılan altın vs onun. Çok zor bir olay ama bence evlenmesin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 825 cevap paylaştı. Asla böyle bir şey yapma. Kimse vazgeçilmez değil; son çare o gözüksede bir an önce ondan çok uzaklarda hayatına devam et. Kalp yarası, kırgınlık affedilmiyor maalesef... kişi hatâsını anladım dese bile güvenme.
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de kimse değişmiyor
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlmamışı oldurmaya, denenmişi denemeye gerek yok. Einstein'in dediğince delilik aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar beklemektir diye :D Çok doğru, bir cacık olmaz bu durumdan kusura bakma.
12 Yorumla
Soran+1 yılBence de
- +1 yıl
Bu sözü hayatımın merkezine koyacağım 😂
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAbinde hakli. Akil vermek yerine mesela biriyle tanistirin ozaman. Adam napsin hele ki evlendikten sonra yalniz kalmak hep bekar olmaktan milyon kere daha zor bisey
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik kafasında değil ki sadece çocuğunun yanına gitmek istediği için evleniyor aslında
- +1 yıl
O senin yorumun. Tuzun kuru
+1 yılÇok zor ve sıradışı bir durum.. Herkesin başarabileceği bir şey değil. En iyisi herkes kendi yoluna..
11 Yorumla
Soran+1 yılKi ikisi de iyi değil psikolojikmen
+1 yılAdı üstünde eski eş
Yenisi dururken eskisine makası at gitsin
Eski eşle evlilik sürseydi
Boşanma olmazdı14 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
Ne o
Senin eski eşin sana mı döndü?
İyi o zaman
Makası atan eski eşin artık mecburiyetin yok ona
Bugüne kadar nasıl ayakta kendi başına durduysan
Yine kendi ayaklarının üzerinde yürür gidersin
Soran+1 yılAynen öyle ama psikolojik olarak iyi değil
- +1 yıl
boş ver gitsin onun piskolojisi senin ilgi alanına girmiyor
Piskolojik sağlık için piskologa gitsin. Sana değil
+1 yılEğer anlaşmalı iyi bir psikologa giderlerse ve her iki tarafta hatalarını görüp bir daha yapmazlarsa olabilir diğer türlü kendini kandırmış olursun...
11 Yorumla
Soran+1 yılYani ama karakter olarak ikisi de Zor
+1 yılBizim komşu kızı iki kez evlendi şu an iyiler.
İşyerinden biri de 2 kez evlendi anlaşamayıp yüne boşandılar. %5004 Yorumla
Soran+1 yılEvet iki örneği de var aldatma var mıydı peki
- +1 yıl
O kadar yakın tanımadığım için bir şey diyemem. Ama ikisine de şahit oldum. Tamamen onlara bağlı bir durum
Soran+1 yılBizdeki durumda aldatma da var
- +1 yıl
Bi kere aldatan bidaha yapar. Bu değişmez gerçek
+1 yılçocuğa yazık ya şiddeet olan kavga olan ortamda büyüyen çocuktan sağlıklı birey olmaz benim gibi büyüyünce travmalı olur
03 Yorumla- +1 yıl
kusura bakma ama abini resmen kadının başına kakmaya çalışıyyorsunuz? inşallah kadın kabul etmez onu ya ederse de pişman olur çok belli
Soran+1 yılKadın zaten kabul etti abimin çok defa onu aldattigini bildiği halde
Soran+1 yılBiz istemedik ki ikisinin de sıkıntılı zor olduklarına birebir şahit olduğumuz icin
+1 yılBence evlenmesinler sevmeyen insan çocuk sayesinde de sevemez arada saygı da bitmiş elle tutulacak hicbirsey yok
01 Yorumla
Soran+1 yılBiz de öyle diyoruz ama ne yaptığını bilmiyor bence
Aile & Toplum konusunda 487 cevap paylaştı. Ulan kafamı yok bu insanlarda ya düzelir diye çocuğu dünyaya getirdiler şimdi seceris diye yine çocuğu öne sürüyorlar vallahi tam cehalet ya böyle bişey yok
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDaha iyi olur ihanet yoksa tabii. Ama ben asla evlenmem çünkü ayrıyken ne halt (lar) işlediğini bilmiyorum
021 Yorumla
Soran+1 yılİhanet de oldu hem de kaç defa abin ihanet etti ama kadın yine kabul etti
Soran+1 yılBile bile bu yola girmek
- +1 yıl
Hayatta kabul etmem. Kim bilir o boşlukta kaç kişi ile yattı
Soran+1 yılOrası öyle çok kişi girip çıktı demekki dul kalmak istemiyor kadın
- +1 yıl
Yüzüne bile tükürmem öyle kadının
Soran+1 yılİnsan da o şüphe biter mi
- +1 yıl
Bitmezzz. Ben bile hayatıma istediğim kriterlerde birisini bulayım anında tekmeyi basacam şimdiki lanet eşime
Soran+1 yılNiye lanet ettin şimdi ona
- +1 yıl
İhanet
Soran+1 yılEe birakmamissin onu
- +1 yıl
Boşlukta kalamam birisi olması lazım hayatımda
Soran+1 yılAnladım aldattigina nasıl şahit oldun
- +1 yıl
Takip ettim
Soran+1 yılAnladım büyük geçmiş olsun öyle olunca evlilik nasıl oluyor ki nasıl sürüyor yani
- +1 yıl
Ayrı ayrı takılıyoz tabi çocuklara belli etmiyoz
Soran+1 yılBilmiyorum ki yazık yani ortada evlilik de kalmamış kalmaz tabi
- +1 yıl
Valla o düşünsün. Bir dediğini iki etmedim evden işe işten eve yaptım evi temizlerim bulaşık çamaşır hepsi bende çocukların okulları ödevleri market pazar vb. Ee yazık değil mi bana
Soran+1 yılO ne yapıyor o esnada hiç bişey yapmıyor mu
- +1 yıl
Örgü örüyor
Soran+1 yılAnladim
- +1 yıl
👍
+1 yılhayır
gerçi nasıl ayrıldıklarına bağlı bu durum20 Yorumla
+1 yılErkek düzeleceğim demesin. Ayrı yaşarlarken birliktelik deneyerek başlasınlar en az 1 yıl da devam ettirsinler herkes görür ne olup olmadığını.
00 YorumlaKadın başka birileri ile bir şeyler yaptı ise arada o evlilikten bir cacık olmaz...
02 Yorumla
Soran+1 yılKadın değil adam yaptı akdatma çok oldu
Zamanında hallolmayan sorunlar akılda hep bi soru işareti olarak kalır. Ve hiç kimse bu şekilde hayatına devam etmek istemez.
00 YorumlaAbinin neden 400 bin borç yaptığını bilirsem sağlıklı bir cevabım olabilir.
08 Yorumla
Soran+1 yılAilsine ev aldı eski eşi de yardım etmedig i çin kendi evine de tek baktı
Soran+1 yılTam tersine kadını sevmiyor kadın cok diretti bosanmamak için ama abim hiç oralı olmadı şimdi ailem evden cik deyince o da nereye gidecem ben bu borçla bide diyor kimsem yok çocuğum kalmış bı tek diyor
- +1 yıl
Ortada bir çocuk var bir de.. Onlar ne karar verirse saygı duyalım. Karışmayalım. Çocuk iyi bakıldığında sürece karışmayın. Çocuğa bakmazlarsa karışın. Mesela yeğenime iyi bakın gibi. Anne çocuk ilişkisi başka, baba çocuk ilişkisi başka, abi kardeş ilişkisi başka, eşler arasındaki ilişki başka. Herkes yerini bilsin.
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuk , siddetli geçimsizligin olduğu evde büyümektense anne va babayla ayrı ayrı görüştüğü sağlıklı iletişim kurduğu iki farklı evde büyüsü daha iyi bence.
Aldatma şiddet vs varsa sevgi saygı yoksa burdan geri dönülmez.
00 YorumlaÇok nadir sağlıklı birliktelik olur. Genel manada maalesef ki aynı sorunlar baş gösterecektir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıltam bir görümcesin açık ve net
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
+1 yılKırıcı cümleler, davranışlar akıldan hiç çıkmayacak. Bunu göz önüne al.
02 Yorumla
Soran+1 yılİhanet de var
- +1 yıl
Onu da göz önüne al.
+1 yılÇok kötü. En kosa sürede abin için düzgün birini bulmalısınız
02 Yorumla
Soran+1 yılAma çocuğundan başka kimsem yok deyip gidecem oraya mecbur diyor. boyle bı mantık olur mu? Yani karakter değişir mi gerçekten
- +1 yıl
Çocuk bir yere kaçmıyor, onu başka biriyle evlendirmeniz lazım. Hoş çekici birini bulmaya bakın. Malum bizlerde ( genelinde) olan bir durum, aklımız çabuk ikna edilebiliyor aşk meşk konusunda
+1 yılSürevilir. iki taraf da anlamıştır.
Gerçi, istşsnası daha çok, emin olamadım
00 Yorumla
+1 yılEskiden Yalnislar gorulur.. ve erkek. Kadina bi da yapma has beni terketme
.!! Der.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 987 cevap paylaştı. Hikaye bu şekilde ise olmaz bir araya gelmeleri bile sakıncalı
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Zor bence. Alışmamış gtte dön durmaz derler.
00 YorumlaDenenmişi denemiyceksşn onu bilir onu söylerim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşanmış biri ve defalarca yeniden demiş biri olarak, ne yazık ki olmuyor, kaldığı yerden devam etme durumu aşmak imkansız
011 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi oluyor? peki sevgi geri geliyor mu
Soran+1 yılÇocuktan dolayı tekrar sevme durumu olabiliyor mu
Cevap sahibi+1 yılSevgi gelmez yara almış kalp eskisi gibi olmuyor
Cevap sahibi+1 yılBende de çocuk var, çocuk için mücadele ediliyor ama günün sonunda maskeler düşer. öfke kavga heryeri kaplar ve sonuçta huzursuz bir ailede büyüyecek çocuktan kime ne fayda olacak ki hesabı başlar
Soran+1 yılPeki pişmanlık ders çıkarma olsa dahi mi düzelmez
Cevap sahibi+1 yılBu dediklerin uzaklaşınca kötü yaşanmışlıklar unutulunca mantıklı geliyor. Ama bir araya gelince ne ders çıkarma nede pişmanlık kalır
Soran+1 yılAnladım aynı evin içinde olunca yine olmuyor ama çocuk için evli kalinilabiliyor mu dayanilabiliyor mu uzun süre
Cevap sahibi+1 yılÇocuk kurtarsaydı daha önce kurtarırdı. Demek ki çekilmez durum çocuğu bile aşmış ki kardeşin evden ayrılmış. Evlilik çanağa benzer bir defa kırılınca eskisi gibi olmuyor. Çocuğun etkisi süreyi geciktiriyor. Filmin sonunda yine hüsran
Soran+1 yılDeğil mi aynen yine bosanilacak ne kadar sürebilir ki
Soran+1 yılYine boşanma durumuna gelecekler değil mi
Cevap sahibi+1 yılEvet doğru sonuçta kaçınılmaz olur ama altı ay mı biryıl mı üç yıl mı süresi bilinmez sadece
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu soruyu 100. cü soruşun tam bir görümcesin bırak insanlar mutlu olsun boşuna dememişler görümce görmeyeyim ömrümce diye
00 YorumlaKızlar soruyorda neden böyle şeyler önüme düşüyor soru tam bir saçmalık
00 Yorumla
+1 yılOrtada çocuk varsa sırf çocuk için evlenilir ama bazı çiftler çocuk için evleniyor sonrada önceden niye ayrıldıklarıni birbiriyleriyle konusup ayrıldıklarını üzülüyor
10 Yorumla
+1 yılEski eş ve ailesi sıkıntılı tipmiş belli ki. Böyle insanlar asla düzelmiyorlar tekrar biraraya gelirlerse çocuğun psikolojisini bozarlae. Abin başkasını bulup evlensin bence
00 YorumlaEğer Hatalardan Ders almış ise her 2 taraf , Tabi ki olabilir. Aksi takdirde felaket olur gibime geliyor.
10 Yorumla
+1 yılDinimizde tekrar evlenebilmeleri için ikisininde evlenip ayrılmaları gerektigini biliyor muydunuz
03 Yorumla- +1 yıl
Yani ikisi de farklı insanlarla evlenmeli bir anlasmazlik durumunda ayrılırsa ikisi de ancak bu durumda helal oluyorlar birbirlerine
Soran+1 yılEvet biliyorum ama o durumu takmiyorlar ki onu da dedik
Soran+1 yılÇok da önemli değil derler gibi
+1 yılBence Sağlıklı olmaz bitmiş bi ilişkiyi sürdürmenin anlamı yok
00 Yorumla
+1 yılBazı hatalardan ders çıkarmışlar belki ama Türkiye'de yaşiyoruz
00 YorumlaKocamla boşansam ahirette bile karşıma çıkmasın mümkünse
00 YorumlaSevgi ve saygının olmadığı bir evliliğin yürüyeceğini sanmıyorum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHatalardan ders alındıysa olabilir
16 Yorumla- +1 yıl
Diyosun?
Soran+1 yılÇok zor ikisini de normalde depsikolojisi iyi değil
- +1 yıl
Hımm olabilir ama anlaşılan başka ülkedekiler için farklı durum
- +1 yıl
Nasıl farklı!
- +1 yıl
Kültür farkı coğrafya farkı
- +1 yıl
Ben inanmıyorum öyle farklılıklara
Abi'nin burcu ne
01 Yorumla
Soran+1 yılKova
Ayrılık sebebine bagli
03 Yorumla
Soran+1 yılYukarıda yazdım
Soran+1 yılEşi maddi manevi yanında olmadığı için abim istemedi. ikisi de çalışıyor. ama abim de bu süreçte çok defa onu aldattı
Hayır tekrar bu hatayı yapmasın
04 Yorumla
Soran+1 yılYapmak istiyor çocuktan dolayı diyor. ama sizce karakter değişir mi bu saaten sonra sevgi oluşur mu tekrardan
Soran+1 yılBiz de diyoruz kadjna da yazık sonuç olarak kadini boşanma sürecinde de sürekli başkalarıyla aldattı da kadından ilgi alaka görmediğini söyleyip
Soran+1 yılSevmediğin biriyle aynı eve paylaşmak nasıl oluyor ki çocuk için katlanilabilir mi? Kadın da duzelecem iyi olacam sana karşı demiş insanlar değişmez gibime geliyor
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hiç düzeleceğini sanmıyorum..
00 YorumlaOlsa zaten boşanma olmazdı
00 YorumlaOlabilir deneyenler var mutlular
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı. Huylu huyundan vazgeçmez
00 YorumlaOlabilir ama çok Zor,
00 Yorumla
+1 yılAnlayıssız insanlarla olmuyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. aynı pok iki kere yenmez 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUcu açık bir soru bazısına evet bazısına hayir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSağlıklı değil adı üstünde eski eş
00 Yorumla
+1 yılKonu çocuksa mantıklı
01 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk için çok defa denenmisse
Sence tek eşli olur mu
07 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani olur
Soran+1 yılYok niye sordun
Soran+1 yılBurdan diyebilirsin
Soran+1 yılTek eşlilik çift eşlilik soruyla alakası var mı
- Aile & Toplum konusunda 769 cevap paylaştı.
+1 yılsürebilir ama zor
01 Yorumla
Soran+1 yılSürse bile çok kötü sürecek aldatma da var ki
+1 yılOlmaazz
01 Yorumla
Soran+1 yılBiz de öyle söylüyoruz ama dinlemiyor belki karşı taraf ders çıkarmıştır diyor
- Aile & Toplum konusunda 764 cevap paylaştı.
+1 yılOnu iyice dövün
01 Yorumla
Soran+1 yılValla başına buyruk. tekrar o bağ oluşur mu çocuk olsa dahi sonuç olarak çocuk hep vardi ve insanlar değişir mi
- Devamını Gör (27)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat