Eşimin önceki evliliğini kabullenemiyorum ve boşanmayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?

Biliyordun bile bile kabul ettin demeyin. Bir çok yalan söyledi bilmiyordum zaten. Öğrendim başka ülkede olduğumuz için nasıl olsa görmem kadını çocuğunu dedim aileme de evli çocuklu olduğunu daha önce söylemedim söyleyemedim. Neyse kabul ettim şu an 26 günlük çocuğum var ve yine bir yalana maruz kaldım eski eşi ve çocuğuyla aynı ülkede yaşamaya başladık. Çocuğunu görmeye başladı gidio kadının evinden alıyor bırakıyor vs kontak halindeler bu durum benim psikolojimi bozuyor şizofrenleşiyorum. Bugün o çocuğu gördüm daha 3 yaşında o kadar üzüldüm ki … kendi çocuğumu o çocugun yerine koydum ve içim paramparça oldu resmen eşime ayrıldı diye üzüldüm şaka gibi. Olan çocuklara oluyor. Ama sorun şu ben kocamı bana ait hissetmiyorum. şu an sarılmak uyumak bile istemiyorum onunla. Saçma düşünsem bile zihnim bu düşüncelerden kurtulmuyor. Bebeğime odaklanıyorum ama yetmiyor zihinsel sağlığımdan olacağım bu yaşta. Hayatta her şeyi aştım bu da geçer dediğim her şey geçti ama bu geçecek gibi değil. Ömür boyu bu insanlarla bağlantı içinde olmak zorunda şimdi daha yakın. Çocuğu ile avm de gezdiler bende tek kalsınlar diye kendim tek gezdim. Aradım yemek yicem dedim tek yemek istemedim bana sen git ye dedi. Çok üzüldüm onu görünce beni resmen unuttu. Korkuyorum daha köyü şeyler beni ilerde bekliyor diye. Ben dayanabildiğim yere kadar dayanıp nelerin beni beklediğini göreceğim ama sanırım çok dayanamam çünkü bebeğim için akıl sağlığımı korumam gerek

Eşimin önceki evliliğini kabullenemiyorum ve boşanmayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?