Yaş 30 oldu ve ben evlenmek istiyorum ama bi yandan da karar veremiyorum ne istediğimi bilmiyorum benim için doğru olan hangisi tipe bakmalımıyız ya da isteriz yakışıklı biri olsun ama çok ta tip önemli değil ama yakışıklı birini görünce beğeniyorum millet'in manitası eşi yakışıklı benim neyim eksik diyorum sonra tipi boş ver diyorum ama bilmiyorum yaa
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBasit düşürseniz, açıkça kaybedersiniz. Evleneceğiniz insanda neye bakmanız gerektiği insanın kendine nasıl değer verdiğiyle belirlenir. Siz kendinizde nelere değer veriyorsunuz. 30 yaşınızdasınız ama kendinizi ne kadar iyi tanıyorsunuz. Kalıcı ve karşılıklı ilişkiler duygusal derinlik ister. Duygularınızın ne kadar farkındasınız. Sizi duygusal açıdan tanımaya zaman ayırmayan, anlamak için çabalamayan veya hislerinizi umursamayan biriyle ne kadar bağ kurabilirsiniz. Sevgi diliniz karşı tarafın sevgiden anladığı dil ile ne kadar benzerlik taşıyor. Kafanız karışıyor çünkü evlilik amaç değildir. Önemli olan dengeli, sağlıklı kalıcı bağlar geliştirebilmek. Herkesin bu yeteneği yoktur. Belki sizin de yoktur. Duygusal değerlerimizin farkında olmakta yetmez, karşılıklı geliştirmeye açık kalmakta gerekir. Ne istediğinizin, ne aradığınızın tüm cevapları kendinize nasıl değer verdiğinizde saklı. Kendinizi nasıl görüyorsanız başkalarını da öyle ararsınız. İlişkilerde kimse kimsenin tamamlayıcısı, gidericisi değildir. İlişkilerinizde ihtiyacınız olan şey bir süs köpeği mi yoksa duygularınızın karşılığı olan kendi içinizden bir değer mi. Her şey ve hepsi kendinize nasıl baktığınız ile ilgili.
51 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılErkek arkadaşın yakışıklı olunca bir tek sana mı yakışıklı olacak hayır herkese yakışıklı olacak. Sen bunu kıskanmayacak mısın kıskanacaksın. Haliyle erkeğin çok yakışıklısı pek iyi değildir. Kadın erkekten 1-2 tık fazla güzel olursa, erkek der ki bundan daha güzelini bulur muyum bulamam. O zaman ben bununla devam edeyim.
Bir kadın olarak erkek arkadaşında araman gereken en önemli şey o adamın mücadele ruhudur. İlk zorlukta pes eden erkek başarılı olamaz. O adamın geleceğinde ne var? Bunu öğrenmen gerek. Bir an için çok zengin olduğunu farz et. O zenginliği seninle paylaşır mı yoksa seni bırakıp iki göğüs bir ama seni bırakır mı? Piyango kazanan adamlara bak, büyük bir çoğunluğu karısını bırakıp başka kadınlar ile evlenmiştir ve para bitince de o kadın da bırakıp dımdızlak ortada kalmıştır. Senin adam bunu yapar mı meselâ?
Ayrıca çocuklar ile arası nasıl? Çocuk olduğunda ona nasıl bir eğitim verecek bunlar da önemli.54 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim. Umarım sana çok iyi bakacak birini bulabilirsiniz.
Soran+1 yılUmarım 😇
- +1 yıl
En iyi cevap için teşekkürler.
Harika yorumlar gelmiş öncelikle, farklı farklı insanların çoğunun ana fikri de aynı o yüzden aynı şeyleri detaylandırsrak kalabalık etmeyeceğim.
Tip önemli bir kriter ancak evlilik için gerekli karaktere ve olgunluğa sahip birisi olursa tabi ki değerlendir.
Bir diğer ise sadece karakterini ön plana atıp mantık evliliği için de uzak durmalısın. Eğer gönlüne biri hitap etmiyorsa gözünde kalbin de başka yöne kayması yüksek olasıkta bu yüzden evlenmek için acele etmeden. Sakin ve olgun ne istediğini bilen bir şekilde ilerlemesin.Umarım gönlünce olur.
00 Yorumla
+1 yılİlla da yakışıklı olsun diye beklememek lazım. Önemli olan bize değer vermesi, bizi üzmemesi lazım.
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Teşekkür ederim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
92Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılbence karar vermelisiniz ilk önce.
00 Yorumla Yakışıklılık, zenginlik , rahat yaşama vs isteyebilirsiniz. Evlilik seçiminde ise sadece bunlar evlilik için sebep değil maalesef. Fıtratlarınız birbirine yakın olmalı. Yürümek istediğiniz hedefler, Hayata bakış açılarınız, İdeolijileriniz, keyif aldığınız şeylerde birbirine yakın olmalı. Arkadaş olabildiğiniz insan ile vakit geçirmekten hoşlanırsınız. Muhabbet etmekten keyif alırsınız. Muhabbet ve iletişim evliliğin en önemli unsurlarından. Bir insanda hepsi birarada maalesef olmuyor. Sadece yakışıklı biri olması diğer unsuların olmaması keyifsiz bir zindan hayatına döner. Eve biblo almıyorsun. Hayat kuracağın bir insan arıyorsun. Demek istediğimi anlamışsınızdır.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 493 cevap paylaştı.
+1 yılSeçici insansanız eğer sizin kararınız ama bence daha çok bu kişi sizi sever mi? ona bakmalısınız dış görünüş önemli değil çok bakımlı olmak dışında her insan bakımlı olmalıdır bu temel kuraldır onun dışında yakışıklılık algısı çok fazla yazmışsınız sizin kararınız tabii ki kimse bir şey diyemez ama kalp daha önemlidir dış görünüş bir süre sonra gider hiçbir şey kalmaz ama iyi bir insan sizi seven insan sizi sonsuza dek sever yanınızda kalır ve herşeyi onla yaşarsınız yani mutluluğu onda bulursunuz bu yüzden bakımlı iyi bir insan sizi sevdiğinde sırf dış görünüş için red etmemeniz daha doğru olur böyle biri mutlaka çıkar karşınıza.
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEn büyük hata, başka hayatlara bakıp kendi hayatınızı yola koymaya çalışmak.
Kısacası başkaları için yaşamaya çalışmak.
Bu insanı erkekte olsa kadında olsa şu an sizin oldugunuz gibi belirsizliğe ve bunla beraber ne istediğinizi bilememeye yöneltir.
İlk başta kendinizi tanımalısınız.
Kendini tanıyan biri otomatik olarak nelerden mutlu , nelerden mutsuz olduğunu bilir.
Kendisinin kimi mutlu edeceğini farkındadır.
İçinde bulunduğumuz zamanda yanlız değilsiniz merak etmeyin.
Bundan kurtulmak inanın zor değil.
Bir tutam sabır, biraz istek, bir buket emek gerek.
Hayata karşı bir felsefeniz, bakışınız olsun, cizginiz olsun.
Sizi bir tarafa cekistirmelerine izin vermeyin.
Oturmuş kişilik ve karakter olunca insanda ne istediğini de , beklentileri de kesin ve nettir.115 Yorumla- 1 yıl
Ben de etrafla çok kıyaslama yapıyorum nasıl ascam
- 1 yıl
Nasıl biri sizi mutlu eder.
Ve siz nasıl birini mutlu edersiniz.
Rahat yaşamak mı , mutlu olmak mı istediğiniz hayat.
Her ikisi olmaz.
Oluyor gibi görünür doğru ama olmaz.
Bir yerde patlak verir.
Tercih ettiğiniz kişinin sizi sevdiği kadar sizinde onu sevmeniz gerek.
Tek taraflı olmaz. - 1 yıl
Seviyorum o da seviyor ama kıyaslama ılıskımı kötü etkiliyor ona yansıtmıyorum ama
- 1 yıl
Bunu dile getirmeden de fark ettirebilirsin.
Eğer karşındaki kişi beden dilinden anlayan biri ise muhakkak zaman içinde yavaş yavaş senden uzaklaşır.
Kıyaslamak o nedenle illaha sözle dile getirilmez.
Bazen sosyal medyada bir resmi ya da videoyu beğendiğinizde de olur ya da başka biriyle konuşurken dile getirdikleriniz olabilir.
Kıyaslamak demek sana güvenmiyorum , sana olan ilgim azalıyor, artık senle ilgilenmiyorum demek.
Bunu bir erkek anlamaya başlayınca ilk önce bekler (yanlış mı düşünüyorum diye izler) , sonra emin olur , analiz eder ve sonunda yalnız kalırsınız.
Sonrada nerede yanlış yaptım der kişi kendi kendine.
Birde kıyas yapan insan düşündüklerinden ve istediklerinden emin olmayandır.
Bu hayatın gerçeği, gözlemin tamamı.
Hedefiniz yoksa hayatta kafanız , aklınız , gözleriniz her dakika başka yerlere bakar. Sürekli.
- 1 yıl
E napayım
- 1 yıl
Ne istediğine karar ver.
Kendine doğruyu söyle.
İstediğine emin olduğun şeye odaklan.
Merkezin o olsun.
Ona doğru hareket et.
Ve bütün bunları fiile dök.
- 1 yıl
Pekı bundan kurtulmak istiyorum kurtulabilir mıyım elımde mı mutlu bır ilişkim var huzurlu ben sadece bunlara odaklanmak istiyorum
- 1 yıl
Elbette sizin elinizde.
Başkasının elinde neden olsun ki.
İlk önce kendinize dönmeniz şart.
Kendinize ilk aşamada doğru söylemeniz gerek ama.
Hayata karşı bir felsefeniz olacak.
Kendinize soracaksınız.
Ben ne istiyorum.
Nasıl bir hayat istiyorum.
Beni kim nasıl mutlu eder, nasıl insanı mutlu ederim?
Bakın rahat ederim ya da rahat olurum değil.
3. Kişiler ilişkinize karıştırmamanız gerekir.
Bu çocuk nasıl ya da bizden olur mu sorusu sorulmamalı.
Bir sıkıntı varsa ilişkide olduğunuz kişi ile konuşmanız şart. - 1 yıl
Ben çok danısıyorum etrafıma kafam karısıuo
- 1 yıl
Bunu yavaş yavaş azaltman lazım ilk aşamada.
Kafanda temel şeyler belirdiği anda tecrübe etmek için danışabilirsin fakat bu söylenenler seni etkilememeli.
Eğer etkiliyorsa daha kendi adına bir konu hakkında fikir belirleyememiş olduğunu gösterir.
Bunun sonucunda da ister istemez kim ne derse kendini oraya çekersin. - 1 yıl
Tamam kimseyi dinlemicem
- 1 yıl
Yeter ulen
- 1 yıl
İlk önce kendini dinle.
Karar.
Emin ol.
Analiz et.
Karsındakıne güvenin oluşsun.
Sonra tecrubelerı dinle.
Hareket et.
Yavaş yavaş
Adım adım - 1 yıl
Krıterlerımı bı dusursem
- 1 yıl
Kesinlikle…
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHipergaminizle yüzleşin. Yani kendinize hangi tip erkekleri sevmediğinizi hangi erkekle gece yattığınızda sabaha kadar o yanınızdayken onu boğasınız gelir kendinize onu sorun ki eğer cevap erkeklerin çoğu ise kendinizi de başkasını da mağdur etmeden yalnız yaşayıp çok seçici değilseniz evlenebilesiniz. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.
30 Yorumla
+1 yılSadakat, saygı ve aile bağları çok önemli. Mesela ailesine aşırı düşkün bir erkek çocuksu olduğundan dolayı ondan koca da, baba da olmaz. Gerçek bir evlilik olması için sadakat gerekiyor. Mutlu bir evlilik ve sağlıklı bir psikoloji için de saygı şart. Cinsellik de önemli. Sırf cinsellik yüzünden biten evlilikler var. Yakışıklılık da istersiniz doğal olarak. Kimse beğenmediği birini istemez ve çirkin birinden zamanla soğuyabilirsiniz.
10 Yorumla
+1 yılEvlenmek için öncelikle kesin karar vermek zorundayız. Kararsız kalıyorsak bir başkasının günahına girip onada yazık edilmemeli ve sırf milletin manitasına eşi yakışıklı diye neyinin eksikliğini sorgulamak yerine o yakışıklılar için nelerden vaz geçebilecegini düşün 👍 yaşamak istediğin hayatın bedeli çok ağır olabilir. Evlilik için bence her iki tarafta fiziksel görünüşe önem verdiğinden daha fazla denklik konusuna yoğunlaşmalı.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu yakışıklılık konusu devamlı olarak dillerde olan, doğal olarak temenni edilen fakat ilişkide yüzde vererek benzetmeye/anlatmaya çalışacak olursak sanırsam ilişkinin %10 unu falan etkileyen bir faktör bence. bu söylediğim işin bence kısmı herkese göre değişebilir fakat ilişki dinamikleri asla buna göre yönlenmiyor, tamamen uyuma göre şekilleniyor bence. hatta şöyle de diyebiliriz sanırsam ; zaten hani uyum hatsafhada ise bi şekilde o kişiyi devamlı beğendiğiniz için her yönden gözünüze de çok yakışıklı geliyor, bu genel geçer yakışıklılık algısından bağımsız bi şey bence, hatta kadınlarca da sıkça dile getirilir böyle diye bilmekteyim. yanlışım varsa da takdir sizin.
00 Yorumla
+1 yılEvlilik için gereken dinamikler çok daha farklı. İster görünüşü, ister kişiliği güzel biriyle evlenin. İster duygu, ister mantık evliliği yapın. İki birey de kendi ayakları üzerinde duramıyorsa, iki birey de ebeveynleri ve eşi arasındaki dengeyi kuramıyorlarsa; problem ne olursa olsun, konuşup, büyütmeden orta yolu bulamıyorlarsa ve evliliklerinin en temel yapıtaşı saygı değilse mutsuz bir evliliğe mahkum kalırlar. Diğer her şey kişiden kişiye değişir ve zamanla da gelişir zaten.
32 Yorumla- +1 yıl
👏
- Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılevlilikte önemli olan şey bir ömrü paylaşabileceğin birini bulabilmektir. yakışıklı olması zengin olması vs önemli etkenler tabi herkes ister ama bazen gerçekten sevmek sevilmek saygı görmek güvenmek ister. en önemlisi onunla bir ömrü paylaşabileceğine inanmak ister. bu yüzden kriteriniz ben bu insanla bir ömrü geçirebilir miyim bir ömür ona güvenebilir miyim gibi şeyler olsun
12 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah ya kafamı toplayamıyorum bir türlü
- +1 yıl
inşallah
Aile & Toplum konusunda 890 cevap paylaştı. Bence görünüş olarak aşırı güzellik, yakışıklılık gerekmez ve önemsiz ama ilgini çekecek biri olmalı
Karakter olarak
Önem sırasıyla
Dürüst
Sadık
Merhametli
Anlayışlı
Saygılı
İlgili
Seni sen olduğun için seven
Evliliğin bilincinde ve sorumluluğuna hazır bir ömrü beraber geçirebileceğin biriyle olmanı tavsiye ederim.
Herkes hakettiği gibi biriyle olsa keşke00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılTipi kafaya takarsan yandın o zaman işte. Tip olayı bi ameliyata bakar ve insanoğluyuz yola çıkıyoruz hepimiz. Üstelik 3 - 5 milyon verip estetikte yaptıramayız artık. O yüzden tek dikkat edeceğiniz şey karakter ve helal süt emmiş olması insan evladı olması. 👍🏻👍🏻 kendini eğitmiş olması..
00 Yorumla ben bakarken, nasıl bir anne olur. diye bakıyorum...
sende, nasıl bir baba olur diye bakarsan, bir kitap okuyor misali adamı ayak üstü çevirir çevirir okursun... baktığın kişiden çıkardığın sonuç ℅70 doğrudur genelde.
41 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılAşk evliliği pek tavsiye etmem. Mantık evliliği her zaman hayat kurtarır. Anlaşabileceğin, sana saygı duyan, huzur veren , gülümseten, konuşup sohbet edebileceğin biri kâfidir ya
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYakışıklılık her şey değildir
seninle uyumlu mu seninle ilgileniyor mu sana değer veriyor mu onunla kendini güvende hissediyor musun? Önemli olanlar bunlar
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılKarakteri kişiliği iyi olan sonra saygılı sevgili anlayışlı sabırlı terbiyeli edepli ahlaklı Allah korkusu olan empati kurabilen vicdanlı merhametli
20 Yorumla
+1 yılMerhaba umarım doğru insanı bulursunuz doğru insan size soru sordurmaz öncelikle, yani ikilemde hissettirmez evet noksanlık lari olabilir ama şöyle dersiniz bu benim yani bana benziyor ve beni taşıya biliyor beni korur sever baba da olur huzur hissedersiniz ona karşı.
10 Yorumla
+1 yılAilesi önemli, yaşam tarzı önemli, merhamet ve vicdanı önemli, sana olduğu kadar başka insanlara karşı duruşu saygısı efendiliği önemli, eğitim seviyesi, işi önemli.
10 YorumlaBir yerden sonra mantık daha ağır basar güzellik/yakışıklılık geride kalır, yormasın, üzmesin aklı başında bir insan olsun dersin. 30’lar kulübüne hoş geldin 😊
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen buldum yumuşak başlı birini, evlenmeyi düşünmüyorum. Böyle rahatım. 🤣
21 Yorumla
Soran+1 yılSevindim 😅
+1 yılLütfen yanlış anlamayın, yolu yarılamak üzeresiniz ve nasıl bir partner istediğinizi çözemediyseniz bu sizinle alâkalı bir durum. Yaşamaya devam edin bir gün bulursunuz. Kızılderili bir atasözü der ki, sen öğrenene kadar ders devam eder.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe öğrenmeliyim peki hiç bilmiyorum
- +1 yıl
Psikoloji ile ilgilenebilirsiniz önce kendinizi keşfedin. Gerisi gelir takıntı hâline getirmeyin yeter. Herkes evlenecek diye bir kaide yok. Zamanı gelince en doğru zamanda en doğru yerde karşınıza çıkacaktır.
+1 yılSeni evliliğe götürecek enerjiye sahip kişi karşına çıktığı vakit tipi ve ya maddi durumu senin için söz konusu dahi olmaya biliyor. Çekim gücü enerjisi ortak yönler arada ki bağ anlatabildim mi?
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Evet size katılıyorum
Bu zaman da seçeneğinin çok olması. İstediğini elde edebiliyor olman. O kadar çok ki hangisini seçebiliyor olabilmen ve kararsız kalacak kadar çok adam olması etrafında harika.
01 Yorumla
Soran+1 yıl😅 teşekkürler
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu yaştan sonra çok seçici olmak doğru değil bence mantık evliliği yapman en güzeli seni taşıyabilecek seni mutlu edebilecek birinin olması en doğrusu yakışıklılık güzellik görecelidir o yüzden onlara çok fazla takılma
01 Yorumla- 1 yıl
Bunlara rağmen pişman olurum hıssı pekı
Ev araba biraz nakit iyi bir işi olsun gerisi boş bence
10 Yorumla
+1 yılYakışıklı dediğiniz kişiler 30 yaş altıyla ilgileniyor genellikle.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 417 cevap paylaştı. Kendine önem ver duygusal zihinsel olarak sana uyuyorsa öyle evlen
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenden biraz kucugum ama bende aynı durumdayım ya. Beni beğeneni ben beğenmiyom, benim beğendiğim beni beğenmiyor. Karşılıklı olanı ve diğer kosullar uyanı denk getiremedik
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 970 cevap paylaştı. Öncelikle empati yapabilen biri mi onu kontrol et o varsa korkma
10 Yorumla
+1 yılseni duyguların konusunda emin hissettirmesi önceliğin olmalı bence :)
10 Yorumlatanışacaksın yaşayacaksın ve karar vereceksin
"evdeki hesap çarşıda tutmaz" ata sözü sen istediğin kadar hesap yap sokakta karşına siparişin çıkmıyor.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılTüm kızlar yanındaki erkeğe bakıncada kuduracaksın sinirden😂 ne istediğini gerçekten bilmediğin belli
05 Yorumla
Soran+1 yıl😅😅😅
- +1 yıl
Hanımcıyım ben eşim istediği erkeğe bakar
Soran+1 yıl@Kadınların_Köpeği_ 😅😅😅 yapam
- +1 yıl
Ney evlenir misin
Soran+1 yıl@Kadınların_Köpeği_ yapma diyecektim 😅😅😅
Ne istediğini bilmeyen biri nasıl evlenebilir ki.. sonra adamın başını yakacaksın. Sen ilk önce ne istediği bil sonrası kolay olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılNapmalıyım bilmiyorum ki
Ay ana kuzusu olmasin da oncelikle. Arabanin on koltuguna annesini oturtursa ayril cok net
31 Yorumla- +1 yıl
Annemde kimmiş sevdiğim varken
- Aile & Toplum konusunda 891 cevap paylaştı.
+1 yılYakışıklı da olsun huyu da suyu da güzel olsun. Bunu istemek suç mu. Birisinin eksik olması gerekmez
10 Yorumla
+1 yılSeni anlayan erkekle evlen. İzmir'de bir kız vardı, taş gibiydi, erkeklerin dibi düşerdi.
Şimdi kız duba gibi şişman.
Dış görünüş geçicidir.
Seni sevsin, sadik olsun, mesleği olsun, karakterli olsun
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 393 cevap paylaştı. Arada derede kaldıysan evlenme.. Tipten önce evlilik karakter uyumu gerektirir bence diğerleri boş olmalı ciddi düşünüyorsan
11 Yorumla- +1 yıl
Henımcıyım olur mu
Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Benim isteğim kalmadı sana başarılar dilerim.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 😅
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ilk karakterine bak ve seni butlu edebilecek mi ona bak ondan sonra dış görünüşe bak derim 😇😇😇😁
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Aile & Toplum konusunda 316 cevap paylaştı. Vicdanlı merhametli saygılı anlayışlı olsun ve bencil olmasın yeterli bence gerisi gelip gecici
00 Yorumla
+1 yılAh be güzel ablam geçmiş sanki ha biraz? 20 yaşındaki çıtırlarla yarışılmaz bu maratonda. Olurda tekrar doğarsak daha erken başlarsın koşuya.
00 Yorumla
+1 yılBu yaştan sonra armudun sapı üzümün çöpü dersen 10 sene sonra tekrar bu soruyu soracaksın bu sefer yaşım 40 oldu diyeceksin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu kafayla evde kalmış gibi görünüyorsunuz , hoş geldin ebedi bekarlık!!
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır ya😅
- Aile & Toplum konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılNe yaparsan yap nasipde yoksa istersen herṣeye dikkat et yinede olmaz.
10 Yorumla
+1 yılSeni seven kişiyi sevmelisin deger görürsün, iyi davranır, mutlu hissettirir, güvende hissettirir
10 Yorumla
+1 yılİyi yasin evlen bence bende düşünüyorum bekliyorum da
00 Yorumla
+1 yıl30 yıldır ne istediğini bulamadıysan bence evlenme sen
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. Gölün rahat anlaşıyorsan, bütün duyguları yaşattığı halde kalbinde ateş sürüyorsa evlen
00 Yorumla
+1 yıl30 yaşına gelmişsin bu saatten sonra öğrenmesende olur.
00 YorumlaKadın ruhundan anlayan biri olmalı
Her fırsatta senin kalbine dokunabilmeli00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni seviyomu sevmiyo mu? Paraya maddi değere girersen çok 40 yaşında hala evde kalmış canı sıkılan karı soruları sorarsın 🥴🤭
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaklısın herkes en iyisini ister, güzelsen yakışıklı birini bulman kolay zaten ben mesela çirkinim o yüzden pek ilgilenmiyorum kızlarla
00 YorumlaMerhamet şevkat ve Allah korkusu varsa evlenebilirsin.. gerisi gelir
00 Yorumlabence yakışıklı biri olsa karakteri kötüyse devam etmez önemli olan karakterdir sana saygılı ve dürüst olmalı ve tabiki de en önemlisi sadık olup sevmeli
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇokta tipe önem verme karakteri iyi olsun yeter eli yüzü düzgün olsun tamam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi s.. kecek mi ona bakacaksın. S.. kemedikten sonra yakışıklı olsa ne olur?
00 Yorumla30 yaşındasın ve bunu bilmiyorsun öyle mi 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılHeee😅
- +1 yıl
Genç daha benim gibi hanımcı bulur
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeyfin bilir karşına düzgün de çıkar başka türlü de çıkar senin seçimin her şey kalkıp bir psikopat ile evlenip kafana 14 kurşunu da yersin bir vicdanlı merhametli namazında niyazında birini bulup ömür boyu helalinden geçirmekte var.
00 YorumlaTipe önem vermek kadar saçma bişey yok
Karekter yoksa tipiylemi evlencen cocuklarina sana nasıl bakcak00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Parası var mı diye bak bide cimri olmasın
10 Yorumla- Devamını Gör (66)
Devamını Gör(111)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > 30 yaşındayım, evlenmek istiyorum ama duygularımdan emin olamıyorum. Evleneceğim kişide neye önem vermeliyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler