Merhaba
Size nacizane bir sorum olacak sizden ricam özenle cevap verin çünkü bu benim için mühim.
İleride resmi olarak evlikte eşimin ve kendi soyismimden ziyade ortak karar verdiğiniz bir soyismini kullanalım istiyorum yânii özetle kendimize özgü bir soy ağacımız olsun istiyorum.
Sizce bu iyi bir düşünce mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Biraz romantik bir düşünce baskıcı birliklerden pek yapmaya karar veren bulamazsın
şu an bir ilişkim var ve partnerim buna karar verdi fakat ben yine de düşüncemi sorgulamak istedim
Yani suanda bir evlilik yok o yüzden evet demiş olabilir
sizce bu düşünce olumlu mu olumsuz mu?
En çok ayrılan çiftler severek evlendini söyleyen insanlardan oluşuyor o yüzden bu tarz bir düşünce ve davranışı aşırı derecede riskli ve saçma buluyorum.
Soy babadan gelir. Senin isteğine okey verecek erkek bulamazsın. Evlenme sen
şu an bir ilişkim var ve partnerim bunu kabul etti
Muhtemelen partnerin seninle evlilik düşünmüyor. Şimdi aksini savunacaksin ama bir gün KS deki adam haklıymış diyeceksin.
aileler birbirleri ile tanıştı ve çeyiz düzüyoruz
İmzayı atana kadar hiçbir fiiilin garantisi yok
evet belki bu konu da haklı olabilirsiniz fakat öyle bakacak olur isek imzayı attıktan sonra da hiç bir fiilin garantisi yok diyebilir miyiz?
Tabiki yok hayatta her şey bir kumar gibidir. Herşeyin hayırlısını isteyelim. Çok istediğimiz birşeyi elde edince mutlu olacağımızın da garantisi yok. Aslında hayatı çok hırslı yaşamak yanlış bence. Huzurun varsa sevenin varsa çok şey beklemek anlamsız
İlk kez boyle bi sey duydum eğer Atatürk gibi bir çocuk doğurmayacaksaniz boyle aksiyonlar gerek yok bence
bize özgü bir şey olsun istemiştim oysa ki
Normalde kimsenin haddine değil sizin fikirlerinize karişmak fakat burada bizim yorumumuzu merak ettiğin için söylüyorum çok mantıksız geldi
aksine bende sizlere danışmak istedim
En doğrusu ortak karar vermek
sizce bu düşünce olumlu mu yoksa olumsuz mu?
Çok saçma bence sen evlenme
bacım nick mi bu istediğin gibi değişsin
Shqhhshqhs sesli güldüm
benim kızlık soyimim nick mi o zaman?
Çok saçma
Saçma