Aile & Toplum Kapı dinleyen kişiye ne yapmalı? HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 610 Yapay Zekaya Sor ah Ferhundecikler ahKafasını kapının arasına sıkıştırmak çok güzel fikir.. 😈😄#smell Güncellemeler+1 yıl süper Kapı dinleyen kişiye ne yapmalı? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,6b cevap paylaştı. Bence de öylelerinin kafasını kapının arasına sıkıştırmak en iyi fikir olur.. :D ahahs bence insan gizliden gizliye kimseyi dinlememeli. ✨🥂 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Kendini yormasaydın direkt yanımıza gelseydin derim 2 1 Yorumla Muratozer46 +1 yıl 😄😄😄 Yorumla
Soru_sormaya_geldin Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 82% +1 yıl Mantikli bence 😅Yakalayinca.. terden itibaren dinledin.. diye sorarrim..kacirdigin yerler olmustur gel bana bir daga anlatayim derim 🤪 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl İffet filminde yapma Cemil diye bir sahne vardı. O sahneyi gerçekleştirmek gerekiyor. 3 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tepki gösterilmelidir, bir keresinde bizim alt komşu öyle yapıyordu dedikoducu yakaladık annem lafını verdi gönderdi 😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl kapıyo totonu daya ve tüm gücünle osurarak yallah bn tazyik de 1 4 Yorumla HeartofFire +1 yıl 😂😂 ya iğrenç ahah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ulen nesi iğrenç, kulak zarı patlayacak işte bi daha yapmaz Yorumla HeartofFire +1 yıl Teşekkürler ama başka seçenek bulurum daha iyi 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saba da, yöntem beğendiremiyoruz arkadaşım Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Hiç yormuyorum ben direk meydanda konuşuyorum 2 0 Yorumla
bluebolviy Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Valla başkalarının hayatına burnunu sokanlar işssizdir işsiz insan kişiyle ugraşır. 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kapı kolunu münasip yerine sokmalı lavabo ihtiyacı geldiği zaman kolaylık olur ajsjsjssksksk 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kapıyı sert açarsan belki duvar ve kapı arasında küçücük beyni dağılır. 1 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Buz dolabının buzlugunun içine kafasını koyup dilini o buza yapıştırmak gerekir. 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Tam dinlediği anda açıp "gel gel uzakta kalma buradan dinle" demeli 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Dinlediğini fark ettirmek en iyisi. Baya bozulur çünkü 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Ya da kişi bu işi yaparken kapıyı açıp yere düşürmeli 😂 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. Bazan karşılaştığım durumlar oldu onları bende sevmem 1 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. öncelikle yaptıgı için nazikçe kınanmalı ardından fiziken pipetle beslenecek kıvama getirilmeli 1 0 Yorumla
Lokiningecesi Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 355 cevap paylaştı. Duyacağı şekilde hakkında atıp tutmak gerekir. 1 0 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kapıyı alıp ona sokacaksın aslında 1 1 Yorumla HeartofFire +1 yıl ahdhs breh breh 🤣🤣 Yorumla
BirAnneyimikievliyim Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Gel çekinme derdim diyeceğim ama yaşadım bu durumu ve şaşırmak yetti 1 0 Yorumla
severobeni Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 417 cevap paylaştı. sıkıntı yok dinlesinler😄 2 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Güzel bir ders verilmeli ki tekrar dinlemesin 1 0 Yorumla
dely1man Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 56% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 557 cevap paylaştı. Ahahah içimden geçeni yazmışsın zaten 1 0 Yorumla
kirikbirkalp356 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Kapıya yüzüne vurmalı. Çok ayıp bir şey 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Katılıyorum çok terbiyesiz bir davranış 1 0 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çok ayıp bişey ama 1 0 Yorumla
_Milagros_ Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 332 cevap paylaştı. Kafasını kapının arasına sıkıştırmalı 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Kapıyı söküp menteşeye sabitlemek 1 0 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kapı dışarı edilmeli😬 1 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 900 cevap paylaştı. Onun hakkında konuşmaya başla 1 0 Yorumla
Yolgezer72 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 566 cevap paylaştı. Kapıya yapıştırmalı 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Kafayı çakarım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Bence de öylelerinin kafasını kapının arasına sıkıştırmak en iyi fikir olur.. :D ahahs bence insan gizliden gizliye kimseyi dinlememeli. ✨🥂
Kendini yormasaydın direkt yanımıza gelseydin derim
😄😄😄
Mantikli bence 😅
Yakalayinca.. terden itibaren dinledin.. diye sorarrim..
kacirdigin yerler olmustur gel bana bir daga anlatayim derim 🤪
İffet filminde yapma Cemil diye bir sahne vardı. O sahneyi gerçekleştirmek gerekiyor.
Tepki gösterilmelidir, bir keresinde bizim alt komşu öyle yapıyordu dedikoducu yakaladık annem lafını verdi gönderdi 😂
kapıyo totonu daya ve tüm gücünle osurarak yallah bn tazyik de
😂😂 ya iğrenç ahah
ulen nesi iğrenç, kulak zarı patlayacak işte bi daha yapmaz
Teşekkürler ama başka seçenek bulurum daha iyi 😂
Saba da, yöntem beğendiremiyoruz arkadaşım
Hiç yormuyorum ben direk meydanda konuşuyorum
Valla başkalarının hayatına burnunu sokanlar işssizdir işsiz insan kişiyle ugraşır.
Kapı kolunu münasip yerine sokmalı lavabo ihtiyacı geldiği zaman kolaylık olur ajsjsjssksksk
Kapıyı sert açarsan belki duvar ve kapı arasında küçücük beyni dağılır.
Buz dolabının buzlugunun içine kafasını koyup dilini o buza yapıştırmak gerekir.
Tam dinlediği anda açıp "gel gel uzakta kalma buradan dinle" demeli
Dinlediğini fark ettirmek en iyisi. Baya bozulur çünkü
Ya da kişi bu işi yaparken kapıyı açıp yere düşürmeli 😂
Bazan karşılaştığım durumlar oldu onları bende sevmem
öncelikle yaptıgı için nazikçe kınanmalı ardından fiziken pipetle beslenecek kıvama getirilmeli
Duyacağı şekilde hakkında atıp tutmak gerekir.
Kapıyı alıp ona sokacaksın aslında
ahdhs breh breh 🤣🤣
Gel çekinme derdim diyeceğim ama yaşadım bu durumu ve şaşırmak yetti
sıkıntı yok dinlesinler😄
Kafasını koparcam shshs
ıyyy abim çok yapıyor 😟
Güzel bir ders verilmeli ki tekrar dinlemesin
Ahahah içimden geçeni yazmışsın zaten
İçeri davet ederim,
Kapıya yüzüne vurmalı. Çok ayıp bir şey
Katılıyorum çok terbiyesiz bir davranış
Tekme tokat dalak böbrek dalmalı