Bir Baba kız evladı için eğer bunları yazıyorsa. Durum çok vahim bence. Babanın kızı için yapmayacağı şey yoktur şu Dünya da. Kusura bakma ama sen kendinde ara yanlışı kendini sorgula. Durup dururken laf olsun diye yazılmış şeyler değil bunlar. Durum olarak paylaşması hoş değil elbette ama Babanın Canı ne kadar yanmış ki böyle bir durum paylaşmış. 😔😔
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok ya babam yıllardır böyle konuşur küfreder hiç sevgilim bile olmamışken de böyleydi
Sen bu adama ne yaparsan yap böyle şeyler yazıp durumuna koyuyorsa bu adamın vay haline. Çocuk gibi bu ne 😄 çok aşağılık ve kötü bir hareket. Yaptığın her şeyi hak etmiş vallahi ne yaptın bilmiyorum ama şu hareketinden dolayı haklı da olsa haksız benim gözümde yani. Bir daha marka almadım falan demişsin, bi insan kızına marka şeyler aldı diye bunları söyler mi ya bu nasıl bir vicdan. Daha kötü şeyler olmuş da olabilir ama yine de bunları söylemek çok acımasızca. Duruma koyması zaten beni benden aldı. Kusura bakma ama baban daha büyümemiş bir ergen.
Evladına "Sen nankör, istekli, şöhret, marka, ünlü manyağısın. Belanı arıyorsun." yazan bir baba. Ya sen olayları hafife alıyorsun ya da baban aşırı duygusal yaklaşıyor.
Her durumda ikinizde de hata var. Nasıl olabiliyor ki bu kadarı?
Genelde babalar kızcıdır bunu herkes bilir olanları bilmeden yorum yapmak yanlış olur ama ben babamın 100 lirası çöp etsem kardeşimin 100 bin batırmasıyla aynı kızgınlıkta oluyor.
Sadece buna verilecek tepki değil bu, bir şeyler birikmiş. Ayrıca şu an senin finans işlerinle baban ilgelendiği için o ne derse o. İnsanlarla geçim sağlamaya çalış.
Öncelikle ben rezil olmuşum derken kim rezil etti sen mi? Azgınlıktan bahsetmiş kötü bir hareketini mi gördü? Bir babanın bunu yapması için çok kötü şeyler olması gerek.
babanın durumda yazdığı modelde bir evladımın olmaması ve babanın durumuna düşmemek için işte. şahsen hiçbir baba durduk yere böyle bir stori atacağını sanmıyorum. durum tek taraflı değildir.