Evlenemiyorum diye babam bizim kız hiç kimse ile anlaşamıyor dedi arkadaşlar insanı ilişkilerim iyi değil iş yerinde dislaniyorum okul hayatımda dislandim yani arkadasliklarim olmadı güzel ve uzaklaştım inssnlardan şimdi ise evlenemiyorum çünkü ilişki kuramiyorum ve hep ailemin yanında yaşadık ayrilmadim da şimdi babami annemle konusurken duydum bizim kız kimse ile anlaşamıyor diye bir gün olsun sordun mu kızım nasılsın iyi misin diye onlara göre düzenli iş hayatın olsun tamam ama ben çok mutsuz ve yalnızım şimdi de sorunlu ben oldum sanki insanlar da hiç problem yokmuş gibi çok uzuluyorum psikologa gideceğim ama psikolog fiyatları çok pahalı
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Herkesle iyi olamak zorunda değilsin ama bı durum var demekki
Aslında herkesle iyiyim de ama bir turlu kimse yanımda kalmıyor kötü oluyorum kalmıyor iyi oluyorum kalmıyor sonuç yalnızlık bilmiyorum
Yani insalr yanında olamsk için çabalama salla
Kimseyi bulamıyorum milletin kızları teker tkerr evleniyor diye ben sorunlu oldum yaşım 28 ben böyle olsun istemedim ki ne yapabilirim zamanında onlara dedim ben ben ayrı ev tutmak istiyorum da yok ayrı ev mi olur bilmem ne annem kıyameti kopardı aha aile yanında yaşadım da ne oldu onların istediği bir hayat yaşıyoruz düzenli işin maaşın olsun tamam ama mutsuzum yani is yerini ee sevmiyorum sorunlarım var psikologa gideceğim ama cok pahalı bir tane konuşmaya o kadar para vermek istemiyorum ve gerçekten zor kazanıyorum yani ypruluyorum da 😞 sinirlerim bozuk öyle isye
Kuzu kafana takabiliridin ama bence senin kafanı dağıtıcak biseyler lazım. spora baslasana sen yavru
Spora gidiyorum yine tatmin olmuyorum ki millet arkadaşı ile gider ben tek gidiyorum kafama göre hareket yapıp geri geliyorum o da sıkıyor xaten hocalar özel ders alanla ilgileniyor öyle
Hocanın ilgisine ihtyacin yok sen bı hefed belirle ruzgarda savrulmaa
Ya ben zaten zayıfım spor yapsam ne 🙄. Bilmiyorum öyle işte benim psikologa gitmem gerek de aşırı pahalı gidip o kadar parayı psikologa vermek istemiyorum zaten çok zor kzaniyorum
İnsalr spora zayıflamak için gitmez sadece.
Öyle ama benim bir hedefim de yok yani
Önce hedef belirle iste.
Ya ben bilmiyorum spora sadece psikolojim düzelsin de diye gidebilirim başka hedef yok
çirkinsin demiş de biraz yumuşatarak söylemiş
Ya ne alakası var
Böyle baba düşman başına
Sorun ben de mi ailem de mi
Baban baskıcı sanki evlenmek zorundasın gibi
Evet sanki iş bulmak zorundaymisim gibi şimdi de iş buldum mystizum
Ne işine girdin
Babanın öyle demesi de ne bilim
Ben de anlamadım aileme şu konuda sinir oluyoeum kimle sorun yaşasam ben de kusur buluyolar milletin ailesi destek çıkıyor ölüm kizim diyor bunlsr ben de sorunu buluyolar biri ile kavga etsem beni sustururlar neden ya neden yani zaten ozguvensizizim ezilmekten de bıktım
Çalışıyor musun
Ekonomik özgürlüğün var mı.
Evet keşke calismasaydim mutsuzum zaten
Okudun mu. Mezuniyetin ne
Yasınız nedır
28
Ne ia yapıyorsun
Sağlık çalışaniyim ama psikolojim gerçekten çok bozuk ise gitmek istemiyorum mutsuzum iş yerindeki insanları sevmiyorum her gün hiç bir sorun yokmuş gibi herşeyi alttan almaktan sıkıldım 😞 zaten mobbing de gördüm yani hiç iyi değilim kocaman bir yalnızım yoruldum da eşek gibi de çalışıyorum ne için yani bu mu hayat
Anladım nerede yasıyorsun peki
Neden soruyorsunuz ve insanlara güvenim de kalmadı
Merak ettim sadece tanıyor olabılır mıyım diye
İsmin t ile mi baslıyor
Hyr
Tamam dır
Üzüldüm. Bende aynı durumdayım dertleşmek mi
Sqtir et
Boş verrr
Yasin kac peki
28
Tanisalim istersen benimde 30