Hem koku bizi rahatsiz etmesin diye hemde oda sicak diye oturma odasina yatar dayanamafipi için orada uyur devam. Ama ben ona orada uyuya kalmamasini söyledim hala ayni trip atip konuşmasam abartirmiyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSanırım senden uzaklaşmış. Yorumunuzun birinde de çocuk var 1 yaşında demişsin. Bu durumdan sıkılmış olabilir. Eski düzeni değiştiği için vs.. çocuğu bir telsiz ile başka odaya almayi deneyiniz bence. Bir sure de. Değişim var mi yok mu diye.. bilemedim.
04 Yorumla
Soran+1 yılOda Ztn artık kendi odasina nezaman geçecek diyor
- +1 yıl
Bence seninle basbasa kalmalı.. Bir de o şekil dene bence.. seninle zaman geçirmeyi özlemiş olabilir.
Soran+1 yılÖyle olsa çocuk uyuduğunda yanıma gelir ama gelmiyor ilgilenmiyor kahvalti hazirlamadim moralim bozuktu kendisine yapmii tost bana yapmamiş
- +1 yıl
Aranızda ki ilişki bitmeye yüz tutmuş. Kırmak istemem ama. Bir şekilde kendin icin bir seyler yapmanı tavsiye ederim...
En İyi Cevaplar
+1 yılBence on yargılı davranmamak lazım ama mesleğim gereği normal bir durum değil. sigarasini içip yanına gelebilir kokuyu giderecek bir şey yapablr oda havasız ise odayı havalandırablir veya o kadar ince dusunceli ise gecede uyanıp sigara icmesin farz değil ya sonucta
07 Yorumla- +1 yıl
Trip atma o kalkıp orada uyuyorsa sende git yanında uyu eğer ordanda kalkiyorsa ya senden rahatsız ya da birseyler yapıyor engel oluyorsun diye kaçıyor
Soran+1 yılYok telefonu bile yok gidiyor öyle işte uyandiğinda sabah tekrar yanıma geliyor
- +1 yıl
O zaman senden kaçıyor bence
- +1 yıl
Senden rahatsız olduğu bir şey var belki sana söylemiyor. burada açık olarak ta yazmak istmyrm eğer istersen dm den yazarım.
Soran+1 yılAz önce yanıma geldi noldu dedi hal etmiyorum bana trip atma dedi neyse sonra çok sicak gerçekten çok bunaliyorum dedi bende kalktiğinda cami aç geldiğinde kapat dedim çok iyi fikir dedi
- +1 yıl
Yani aslında başka bir şey var ama bende burada yazmak istemyrm onu
Soran+1 yılNeymiş özelden yaxiyprum sana
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence biraz abartıyorsun, benim eşim de gece kalkıp sigara içer. Sonra gelir o da sigara kokar hiç sevmemm başkasının içtiği sigaranın kokusunu. Eşin seni ve bebeğinizi düşündüğü için öyle yapıyordur bence..
023 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayır uyumuyor ama uyusa ses etmezdim kokuyor çünkü
Cevap sahibi+1 yılYatak büyük herkes bi köşede uyuyor. Uykum ağırdır zaten. Söylenip söylenip uyumaya devam ediyorum.
Cevap sahibi+1 yılAhahahahhahahahah sağol
Cevap sahibi+1 yılÇocuk olmasa kimse evli kalmaz emin ol
Cevap sahibi+1 yılEşin de aynı şeyleri düşünüyordur hayatı kendi kendimize kabusa çeviriyoruz
Cevap sahibi+1 yılKaç yıllık evlisin
Cevap sahibi+1 yıl16
Cevap sahibi+1 yıl:) 37
Cevap sahibi+1 yılMaalesef
Soran+1 yılYooo neden abarticam gelsin istiyorum sabah oldu mesela 9 yatağa geldi darılmak istedi ben ittiö küstünmü diye sordu işte anlam veremiyorum
Soran+1 yılOhaa onur sana noluyor neden boşanmak istiyormuşum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
26Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvliyim. Temas bittiği an bağlılık da biter. Eşininki bahane gibi geldi bana. Ne kadarlık evlisin
218 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıldır
Soran+1 yılValla gittim yinemi orada yattım dedim gelmedi bile çok havasiz orasi dedi
- +1 yıl
Yatak odasının petekleri çok mu açık. Üşüyen bi kadın mısın gerçekten
Soran+1 yılÇocuk var o yüzden dengeli odasnın ısısı aslında okadar da sıcak değil
- +1 yıl
Çocuk aranızda mı yatıyor beşikte mi. Eşini anlayabilcem gibi duruyor
Soran+1 yılBeşikte 1 yaşinda
- +1 yıl
Peki doğumdan sonra cinsel manada eskisi gibi sık istiyor mu seni. Eskiden de sık istemez miydi
Soran+1 yılÇocuktan önce hergün artık değil
Soran+1 yılAma fiziğim iyi güzelimde öyle kötü değilim yani
- +1 yıl
Seni beğenmediğini düşünüyo musun ara ara artık
Soran+1 yılEvet düşünüyorum ama şöyle evde beni över ne güzel yüzün var o nail kalça öyle diye bilemedim
- +1 yıl
Emzirme hormonun sende cinsel istek azalmasına yol açmış olabilir mi peki? Övme meselesine de sonra gelicem
Soran+1 yılHayir aksine ben daha çok istekliyim o pasif kaliyor
- +1 yıl
Kocanın seni övmesi senin iyi hissetmen için. Ama o arka planda kendini tatmin ediyor. Durumu çakmaman için de seni övüyor. Kendini çirkin hissetme diye. İlk aklıma gelen bu. Doğum öncesi kilona ulaşabildin mi?
Soran+1 yılBilmiyorum öyle oynamaz aslinda evet ulaştim hayta kalçam az dolgunlaşti iyi oldum hatta
- +1 yıl
Vala çoğu kadınlara göre iyisin. Kalçan dolgunlaşmış. İsteklisin. Kıymetini bilmiyor baya kocan bence. Yanında yatmak istememek filan. Trip atsan haklısın
Soran+1 yılYanıma geldi çok sıcak diyip duruyor çocuk nezmaan odasina geçecek dedi. Birde kalktiğinda cami aç sigara içiriyor çünkü herif erdiğinde kapa cami dedim oda tamam ozaman çok iyi fikir dedi
- +1 yıl
Biraz miskinlik var senin kocada
+1 yılGece kalkıp sigara içmek normal bir psikoloji mi sence? İcmesin seninle uyusun. Temas biterse her şey biter
17 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten beraber uyuyoruz sonra bir ara kalkiyor sigara için kalkmada bile oda çok sicak diyip oturma odasina uyuyor
- +1 yıl
Evin ısısını düşürün ya da sigara içmesin. Ben bunları bahane kabul ederim. Çözüm olarak bulduğu şey senden ayrı uyumak mı
Soran+1 yılYa beraber uyuyoruz ama sonra işte gece uyanip oturma odasina yatiyor
- +1 yıl
Ben anladım da sen kocanı anladın mı? Kocanın bir derdi var mı sordun mu? Benimle paylaşmanı istiyorum dedin mi? Dediysen ve bir problem yok diyorsa geriye tek bir seçenek kalıyor. O noktada düşünüp net bir karar vermen gerekiyor.
Soran+1 yılAz önce yanına gittim genemi burada yattım dedim kusura bakma çok sicak oda havasiz dedi oturma odasida ayni hava cam bile acik değil gelmedi
- +1 yıl
Anladın mı şimdi.. Üzgünüm
Soran+1 yılNeyi anladımmı?
Seven adam yapmaz bu şekilde gerekirse o zıkkımı sabah içer diyor noktayı koyuyorum başka yoruma gerek yok
02 Yorumla
Soran+1 yılYaw işte çok sicak diyoe bunaliyorum diyor sonra sabah olunca tekrar yanıma geliyor
Soran+1 yılAz önce küstünmü hal etmedim dedi sonra işte valla çok sicak bunaliyorum dedi ozaman git cami aç geri döndüğünde kapat dedim oda çok iyi fikir dedi
+1 yılGece kalkıp sigara içiyor bir sorunu sıkıntısı var söylemek istemiyor. Ayrı odalarda uyuması yalnış ama alışkanlık yapmasına izin verme
013 Yorumla
Soran+1 yılYapti bile bence, ya beraber yarağa giriyoruz sonra bir ara uyanip oturma odasinda yatiyor neyse sabah olunca tekrar yanıma geliyor
- +1 yıl
Bu durumu yaşayan var tabi ama alışkanlık yapmasın çocuğun var muhtemelen uyanıyor uykusunu da alamıyor çocuk uyurken mutlaka yanına git sende bakalım ne olcak
Soran+1 yılYanıma geldi çok sıcak diyip duruyor çocuk nezmaan odasina geçecek dedi. Birde kalktiğinda cami aç sigara içiriyor çünkü herif erdiğinde kapa cami dedim oda tamam ozaman çok iyi fikir dedi
- +1 yıl
Aranızdaki tek sorun çocuk şu an sabredin büyüyor anne baba olmak kolay değil, çocuğa uyku düzeni ayarla ve kocana daha fazla ilgi göster.
Soran+1 yılGösteriyorum ztn
- +1 yıl
Kadın olarak bizim işimiz daha zor aslında ama oda kendini bir şekilde mutsuz hissediyor belli ki
Soran+1 yılYa ztn bu aralar çok tartiştik eşim bende. Uzaklaşti baya anca az az normale döndü
- +1 yıl
Orta yolu seçin oda senin isteklerine önem versin sende bu karşılıklı olmalı mesela çok abartılacak bir şey değilse falanca şeyi istiyordur örneğin onu düşündüğünü önemsediği ni belli et gereksiz inat var bazı insanlar da , hep onun kararlarına saygı duyulmasını ister sende öyleymiş gibi yap dolaylı yoldan istediğini bir şekilde yaptır
Soran+1 yılİşte kalktiğinda cami aç geldiğinde tekrar kapat dedim çok iyi fikir çak dedim
- +1 yıl
Kötü olmayın canım bu zamanda herkes bir yuvanın dağılmasını bekler halde
Soran+1 yılAyy evet sşkim ya hele abraba nekadar olgunsun ya sana özelden yazicaö
- +1 yıl
Özelim kapalı H ile mi isminiz
Soran+1 yılEvet
Eğer siz içmiyorsaniz agiz bakımıni yapıp yatağa gelmesi lazım her iki taraf içinde geçerli kimse o kokuya maruz kalmamalı
03 Yorumla
Soran+1 yılYa içmese bile gece oda çok sicak bunaliyorum diyip oturma odasina gidip uyuyor
Soran+1 yılYok ya değil
Aile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı. Adamın kim bilir aklında kim var gece uyanıp sigara içmek nedir ya. Belli ki düşünceler ağır basıyo o yüzden içiyo o sigarayı sonrada senin yanına gelmek istemiyor.
00 Yorumla
+1 yılkocam benden ayrı uyuyacaksa aynı evde de kalmasına gerek yok
026 Yorumla
- +1 yıl
çocuk olan evde sigara içen bir baba, yuh diyorum sadece.
Soran+1 yılKiz evde içmiyor balkonda içiyor
- +1 yıl
gitsin balkonda zıkkımlansın, elini yüzünü sabunla yıkayıp dişlerini fırçalasın ya da ağız temizleme suyuyla gargara yapsın. gidip salonda zıbarmak neymiş.
Soran+1 yılAynen ya ama o şey diyor oda çok sicak o hiç gelemiyor kişin bile kisa kollu ile gezer bunaliyorum diyoe işte oda da
- +1 yıl
çok sıcak bir ortam bebek için de sağlıklı değil, ortasını bulsanız mı acaba?
ayrıca niye çocuk kendi odasında yatmıyor ya?
Soran+1 yılAşkim oda normal ya ev okadar sicak değil normal ısı bence ama eşime göre çok sicak bunaliyor
Soran+1 yılÇocuk 1 yaşinda
Soran+1 yılYavaş yavaş odasina yatiricaz artık
- +1 yıl
bizim bebek hastaneden geldiği günden itibaren odasında uyudu. kocam gidip getirir memesini emer geri götürür, ne işi var yatak odasında.
Soran+1 yılÖylemi diyorsun aşkom
Soran+1 yılİşte eşimde diyoe ki artık odasina geçsin diyor
Soran+1 yılİşte benim için daha zor olmicakmi ağladipinda gidicem oraya emzirmem falan
Soran+1 yılSenin bebek kaç aylık aşkim
Soran+1 yılTelsiz veya kamera mi koydun odasina
- +1 yıl
bebek kamerası vardı
bebek değil koca kız diyelim geçelim
Soran+1 yılNasil yani emziriyorsan bebek kaç yaşinda benimki 1 yaşinda
- +1 yıl
bebek değil diyorum, büyük benimki.
emzirirken de kocam gidip odasından getiriyordu memeyi bırakınca da gazını çıkartıp geri yatırıyordu.
Soran+1 yılHe benimki 1 yaşinda odasinda mi yatirim
- +1 yıl
Elbette odasında yatır
1 yıldır baş başa uyumayı da mı özlemedin kocanla ya
Soran+1 yılYani özledim de çocuk daha önce gelmiyor mu alişirmi acaba çocuk ve ağladiğinda ben yataktan kalip odaya gidip emzirmek dln zor olmicak mi aşkim
- +1 yıl
çocuk ve eş arasında önceliklendirme saçma
eşin olmasa çocuğun olacak mıydı? eşinle mutlu olmazsanız çocuk huzurlu olacak mı?
emzirmek için söylersin kocan bebişi kapar getirir. sırf sen mi uykusuz kalacaksın o da paylaşacak bu duyguları ve bebeğiyle bağ kuracak
Soran+1 yılTamam bunu ona söylicwm aşkim bende daha kamera telsiz yok öyle yatirsam bir şey olur mu
Soran+1 yılVe senin eşim çocukla nasil ilgilenir
- +1 yıl
bebek telsizi ya da kamerası dediğin kaç para bir şey yahu al bir tane işte. senin kocanı odada istediğin yok herhalde sürekli bahane buluyorsun. neyse çok uzadı
Soran+1 yılYok aşkim ya istiyorum işte bu yüzden soru sordum ya haha
- Aile & Toplum konusunda 985 cevap paylaştı.
+1 yılAyrı uyumak için bahane yaratıyor gibi geldi bana.
01 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Belki rahatsız olmayın diyedir kokusundan… bilemedim ki sormayı denediniz mi:?
01 Yorumla
Soran+1 yılSordum tabiki hatta istemediğimi uyandiğimda yanımda olmasini söyledim sabah 9 da geldi yanıma sarılmak istedi ben istemedim küstünmü diye sordu
Gizli Üye(30-35)+1 yılSigara bahane bence, telefonda bir şeyler yapıyordur
17 Yorumla
Soran+1 yılTelefonu yok
Cevap sahibi+1 yılTelefon kullanmıyor mu
Soran+1 yılHayir sinirlenince kiriyor şu an 3 aydir yok telefonu
Cevap sahibi+1 yılDeğişik bir adam çözemedim
Soran+1 yılSorma bende hala çözemedim, sen neden boşanmak istiyorsun
Cevap sahibi+1 yılProfilime gel anlatıyım
+1 yılgece gece gotunu durten neymiste kalkip sigara içiyormus
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen esımın ayrı uyumasına ızın vermezdım trıp atarsanda haklısın
14 Yorumla
Soran+1 yılYa şöyle gece beraber giriyoruz yatağa sorma uyaniyor bir ara oturma odasında uyuyor sabah 9 tekrar geldi yanıma sarildi ben istemdim küstünmü diye sordu
Cevap sahibi+1 yılYanı fesatlık etmek ıstemem gecenın bı vaktı yanımdan gıdıyprsa baskasıyla konusmak ıcın gıdıyor dıye düşünürüm
Soran+1 yılTelefonu yok aşko bildiğin horol horol uyuyor haha
Soran+1 yılSabah yanıma geldi neyse uyandik küstünmü dedi ama gerçekten çok sicak bunaliyorum dedi kalktiğinda cami aç giderken tekrar kapat dedim iyi fikir dedi
Gidip koltukta uyursa sen de yanına git uyu odanız sıcakta oturma sogukmu birde oturmaya giderken telefonu aliyormu yanina
09 Yorumla
Soran+1 yılTelefonu yok aşkim ya oturma odasida okadar serin değil aslında bilemedim
Soran+1 yılKullanmiyor aşkom sinirlenince kiriyor sen 3 aydir kullanmiyor aramiyorda öyle illa telefonum olsun demiyor ve evden calişiyor silse hayatı da yok
Soran+1 yılYok kiz valla yok bir şey alirken bile bana sorar
- +1 yıl
Benim bir yakınım vardı kocasının ayaklarını giydirir yemeğini elleriyle yedirir görsen millet bahardı çok aşık die sonuç aldattı illa seninki anlatır demiyorum da yanlış anlama sadece bunda bulunsun eşini iyi biriyse de Allah mesut bahtiyar etsin eğer o ayrı yerde yatarsa sen de sarıl bir şey derse de sensiz yatamam da geç 😉
Soran+1 yılYok be ben öyle şeyler yapmam eşim yapar herşeyi evi temizlemeye bile yardım eder
- +1 yıl
Sanırım çocuğunuz da var ve daha yeni evlisiniz erkek eşi anne olduktan sonra ona bir kadın gözüyle değil bir anne gözüyle görürmüş derler çocuğun da 1 yaşına geldi bence bir ayrı o dada yatirmalisin bazen işte çocuktan sonra gerginlik oluyor telefon yok Dion biseyide Yok acaba çocuk var dieye adamı bazı şeylerde baskilamis olabilirmisin bide arada eskisi gibi cinsellik yoksa evlilik geriler
- Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAferin trip at. Hatta yalandan orgazm sesi çıkar gelir hemen.
00 Yorumla Beraber yatmayacaksanz nie evlendnz
02 Yorumla
Soran+1 yılGece beraber giriyoruz ztn yatağa sonra bir ara kalkiyor oturma odasinda uyuyor sabah tekrar yanıma geldi sarildi ittim onu küstünmü diye sordu
Normal bir durum degil
01 Yorumla
Soran+1 yılYa şöyle beraber yatağa gidiyoruz ztn sonra bir ara kalkip oturma odasinda uyuyor sabah tekrar geliyor
- Aile & Toplum konusunda 898 cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalamış adam
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet yani beraber yatağa giriyoruz sonra gece uyanip oturma odasinda uyuyor sabah tekrar yanıma geliyor
- +1 yıl
Deli mı bu adam sorunları mı var acaba :) bu gey mi abi bu gey mi
Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Boşa gitsin öylesinden fayda gelmezz
01 Yorumla
Soran+1 yılYa beraber uyuyoruz ztn ama sonra bi ara kalkip oturma odasinda devam uyuyor
Kokudan rahatsiz olma diyedir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDişlerini fırçalayıp gelsin rahatsız oluyorsan.
00 Yorumla
+1 yılYa kızım git burada yat sorun değil fe geç
00 YorumlaGece kalkıp sigara içmek ne be
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAdam seni düşünüyor işte
00 Yorumla
+1 yılZıkkım içsin sigara için eşimle uyumayacaksam yani
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgit üstüne otur. salonda sevişin.
02 Yorumla
Soran+1 yılYok be ne gidicem gitmemde o uyurken azarlar değişik… sabah 9 oldu yatağa geldi satılmak istedi küstünmü diye sordu
Cevap sahibi+1 yılHayat geçiyor. Birbirinizi seviyorsanız bol bol sevişin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılGörücü usulu ile evlendin
060 Yorumla
Soran+1 yılHayir severek
Cevap sahibi+1 yılGenelde seni dinlemez mii
Soran+1 yılDinler aslinda
Cevap sahibi+1 yılDinler mi peki yani neden sigara içiyor gece kalkıp bi sorunu var o zaman bi derdi aranızla kavga oldu ekonomik mi
Soran+1 yılYa hep öyleydi alişkanlik
Soran+1 yılUyardöiiriö özür diledi yapmadi şimdi gene aynisi şimdilkte ona karişma bak çok sicak dayanamiyorum diyor
Cevap sahibi+1 yılSenin eşin de hastalık var mı nasıl sıcak dayanamıyorum bu kış neyin dayanmaması yoksa kaçıyo gibi senden var mı çocuk
Soran+1 yılKişin bile kısa kol ile cikar dişarita
Soran+1 yılEvet var çocuk
Cevap sahibi+1 yılDeğişik bi kocan varmış nasıl evlendin bunla kaç yıllık evlisiniz kaç çocuğun var belki seni aldatıyo
Soran+1 yılYok aldatmiyor 2 senedir evliyiz 1 çocuk 1 yaşimda
Cevap sahibi+1 yılTamam da senden kaçıyor yatağından yanında neden yatmıyor oturma odasında ne iş çeviyor cinsellikte doyuyor musun onu yoksa sen mi kaçıyorsun
Soran+1 yılCinsellşkte kacmiyorum ben hayir telefonu bile yok birşeyler çeviremiyor az önce yanına gittim genemi burada yattın dedim kusura bakma çok sicak dedi gelmedi
Soran+1 yılOturma odasida öyle havasizdi
Cevap sahibi+1 yılÇocuğudan mı kaçıyor hepinizden kaçıp başka odaya gidiyor ne zamandan beri böyle
Soran+1 yılBir kaç aydir
Cevap sahibi+1 yılSeni sevmiyor mu ya da çocuğu ilwe oynamıyor hep kaçıyor
Soran+1 yılÇocukla atnen oynamaz okadar kaçar hep ama bunuda konuştuk dün baya ilgilendi çocukla hep oynadi bakti
Cevap sahibi+1 yılCinsiyeti nedir Kız olduğu için mi sevemiyor
Cevap sahibi+1 yılBence senden sıkılmış köyde mi yaşıyorsunuz
Soran+1 yılYok ya öyle şeyler yok gayette kültürlüyüz bilmem çocuk 1 yalinda zor alişiyor yeni doğduğunda hep ilgiliydi işte çocuk zorlaşinda birde biz çok kavga ettik
Soran+1 yılYok ya köyde yaşamiyoruz
Soran+1 yılSıkıldı demekki belkide daha sevmiyor bilemedim beni dinlemiyor bile bu yatak konusund a
Cevap sahibi+1 yılÇok kavga mı ettiniz neden ki
Cevap sahibi+1 yılBilmem derken
Soran+1 yılEvet ya ettik işte bunalma küçük şeylerden dolayi baya büyüdü. Hep
Cevap sahibi+1 yılTamam da sen fantezi yapamıyorsun oral anal pozisyonlar ondan kaçıyor
Soran+1 yılHayir ben cinsellipe acipim herşwtw ama kendisi yaklaşmaz okadar
Cevap sahibi+1 yılSeni kafasından atmış o zaman yaklaşmıyorsa kaçıyorsa artık de boşanmak mi istiyorsun eşinin ailesi nerde
Cevap sahibi+1 yılAcaba fiziğin zayıf ondan mı kaçıyor gögüslerin büyük mü
Soran+1 yılFiziğim iyi ya güzelimde över beni o nasil kalça yok böyle bir şey diye
Soran+1 yılBanada öyle geliyor bana önceki gibi bakmiyor gibi
Soran+1 yılEşimin ailesi bize yakın ya
Cevap sahibi+1 yılErkekler kalça sever de meme de sever küçüklerde soğur işte
Cevap sahibi+1 yılSen demedin mi neden kaçıyorsun diye
Cevap sahibi+1 yılAilesin evinde gittin mi
Soran+1 yılİşte oda çok sicak diyoe başka da bir şey demiyor
Cevap sahibi+1 yıl1 aydır böyle deyip yatakta tek bırakıyor
Soran+1 yılBir kaç Aydır böyle
Soran+1 yılYani geve beraber uyuyoruz gidiyoruz beraber yatağa sonra bu kalkip gidiyor işte sabaha doğru veya gece uyandiğinda
Cevap sahibi+1 yılLibidon yüksek olduğu zaman seni bırakıp gidiyor 1 ay içinde
Cevap sahibi+1 yılSeni arzulamıyor artık
Cevap sahibi+1 yılYarım yamalak yapıyorsa evliliği bitirmek istiyor
Soran+1 yılAnladim..
Cevap sahibi+1 yılYa al karşına konuş ya da konuşmuyorsa ailesinin evine git durumu açık açık de böyle olmaz sen onu aldatma yoluna gidersin yoksa gitmedin mi ailesine demedin
Cevap sahibi+1 yılyaşlarınız kaçtı
Soran+1 yılBenim 27 o 32
Soran+1 yılKonuşmadim ailesiyle böyle birşeyi
Cevap sahibi+1 yılKendisi ile önce konuş konuşmazsa mecbur utanıyor musun yoksa
Soran+1 yılKonuşurum ama kusura bakma dayanamiyorum oda çok sicak der
Cevap sahibi+1 yılAnladım hala gençsin olmuyorsa boşa koca mı yok sana
Soran+1 yılÇocuk var 1 yaşinda
Cevap sahibi+1 yılbunu deyip geçiştiriyor seni
Cevap sahibi+1 yılÇocuk Erkek mi
Soran+1 yılKız
Cevap sahibi+1 yılErkek olsaydı sana bakardı Kız olması kötü durum yani bu nereye kadar kaçacak sen herşeye hasret kalıp onu aldatacaksın başkalarını arzulayacaksın ya kendini düzeltsin ya da boşa sen ne yapmay düşünüyorsun
Cevap sahibi+1 yılSenin yatağından kaçıyor derdini anlatmıyor ya boşanmak istiyor ya da seni beğeniyor kafasında ne var bilemem
Cevap sahibi+1 yılBu arada aileden nerde
Soran+1 yılYok ya o hep kiz isterdi mesela sabah 9 oldu yatağa geldi anlam veremiyorum geldi sarilmak istedi ben ittiö geriye küstümmü dedi bir şey demedim gerçekten anlam veremiyorum
Cevap sahibi+1 yılBende bir şey anlamadım sen ondan soğudun mu
Gizli Üye(30-35)+1 yılkesin başkasıyla konuşuyor orada
02 Yorumla
Soran+1 yılTelefonu yok aşkım
Cevap sahibi+1 yılgizli telefonu vardır bu devirde telefonu olmayan mi var çalışmıyor mu bu adam nasıl haber alıyor
Sigara bahane... Orada kim bilir neler yapıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılTelefonu bile yok adamin bildiğin uyuyor ya sabah olunca tekrar geliyor yanıma veya ordan da uyaninca nezmaan uyanirsa
+1 yılhorluyorsun belki
01 Yorumla
Soran+1 yılYok be eşim horlar ona rağmen git demedim yataktan
- Aile & Toplum konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılDegisik
04 Yorumla
Soran+1 yılYa beraber uyuyoruz sonra uyanip oturma odasinda devam uyuyor
- +1 yıl
Konustunmu hic bu konuyu kendisiyle
Soran+1 yılEvet özür dilememişti sonra birakmişti şimdi gene başlsdi
- +1 yıl
Bilemedim
- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılbalkonda içmeli
01 Yorumla
Soran+1 yılYa sigar sicim uyanmasa bile gece uyanip oturma odasinda devam uyuyor bende uyardim dediki ama ona karişamazsim ben çok bunaliyorum dayanamiyorum dedi
Aile & Toplum konusunda 364 cevap paylaştı. Değil garip ya
00 Yorumla
+1 yılBıraktır sigarayı
00 YorumlaNeden
00 Yorumla
+1 yılVerme sakın.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKaç yıllık evlisiniz
011 Yorumla
Soran+1 yıl2
Cevap sahibi+1 yılOo çok yeni sayılır. Eşinin tutumu bence yanlış. Heö uyanıp sigara içmek nedir.
Soran+1 yılİşte içmese bile oturma odasinda devam uyuuuor çok sicak diye
Cevap sahibi+1 yılYatak odasının sıcaklığını düşürün madem sıcak geliyor
Soran+1 yılÇocukta bizimle uyuyor
Soran+1 yılAz önce yanına gittim genemi burada uyudun dedim kusura bakma oda çok havasiz dedi oturma odasida ayni şekilde cam bile acik değildi
Cevap sahibi+1 yılSanırım çocukta olumca rahat uyuyamıyor sıcağı havasızı bahane ediyor
Soran+1 yılValla bilmiyorum artık geceden yanımda yatmicak orada uyusun
Cevap sahibi+1 yılBı durum sizi birbirinizden ızaklaştırır özel hayatınızı da ortadan kadırır.
Soran+1 yılYani ben dicem ona artık direkt oturma odasinda yatsım dicem
Cevap sahibi+1 yılBir dene bakalım. Belki etkisi olur.
+1 yılEvet abartırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşin ne şizofrenmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAşırı anormal nasıl olur oha çüş
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılAyri iyi değil
00 Yorumla
+1 yılAyril
00 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşim gece kalktığında sigara içince ayrı uyuyor. Bu normal karşılanacak bir durum mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler