AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Knk yanlış anlama da şu an mitin başındaki de dış işleri bakanıda eğitimlerini türkiye dışında tamamlamış insanlar
Mitin başındaki adamlar sadece Yahudlerin alındığı okullara neden alınmıyorlar?
Anlatmak istediğim o değilki sen atatürkün daha cumhuriyeti kurmadan önceki sürecini bilmiyomusun adamı ilk başta vatan hainlikle suçluyolar atatürkde gizli gizli ekibini topluyor toplantılar yapıyor sonra vurgunu yapıp başa geçiyor yani senin okuduğun kaynak o hikayedeki kaynak yani yanlış insanların yazdığı tarihi okuyosun
😂😂😂 sen neden kaynaksız sallıyorsun 😂
Hadi diyelim ki bunlar Müslüman olduğu için bunların hepsi Atatürk düşmanı o yüzden hikaye anlatmışlar. Peki bu yabancı basın ve yabancı kaynaklar neden aynı şeyi yazmışlar? Komik olmayı bırak dostum biraz gerçekleri kabul etmeyi öğrenin artık. Al buyur linke gir kendi gözlerinle oku: ecdadtorunlari.wordpress.com/.../
@vesvesex söyleyecek bilgisi olmayan insanlar hakaret yoluna başvururlar. O yüzden anlıyorum sizleri.
Müslümanlar atatürk düşmanı değiller müslümanların içindeki cahiller atatürk düşmanı. Hocaları asıp islamı bitirmeye çalıştığını düşünüyor savaştan kaçmak için imamlık yapanları astığını sonra din adamlarını düzgün yetiştirmek için diyaneti kurduğunu ve kendi medreselerini açarak islamı doğru şekilde öğrenmelerini sağladığını bilmezler yabancı kaynaklar neden atatürkten dost diye yazsınlar ki?
Hakaret etmedim sadece yapmak istediğimi dile getirdim 🙂
Dostum fikrin var bilgin yok. Neden o zaman papalar gelip atanın mezarında eğiliyorlar? Neden Fatih Sultan Mehmet Han ölünce düğün yapan Papa Mustafa Kemal için Kabir ziyareti yapıyor? Neyse kaynaksız tarih tarih değildir. Sunduğun tezlerin bir kaynağı yoksa kimse inanmaz sana kimseyi de ikna edemezsin. Şimdi ben sana desem ki sen insan değilsin. Bu benim doğru söylediğimi kanıtlamaz çünkü senin hayvan olduğuna dair veri sunman gerekir. O yüzden kaynaksız tartışma yapmıyorum kimse ile
Allah aşkına senin verdiğin kaynağa bak eminim sitenin tasarımını yapan akşamları kadir mısıroğlu izliyodur
Dostum videoda sizin öncü tarihçinizin kitabında bile Yahudi okulu olduğun kabul ediyor daha neyi zorlamaya çalışıyorsun? Kaldı ki yabancı basın bile sayfa sayfa manşet atmış ve tek bir ülkenin basını da değil. Türklerin yahudi lideri Mustafa Kemal diye yabancı tarihçiler bile yazmış daha neyi anlamak istemiyorsun? Yabancı Tarihçilerde mi Kadir Mısıroğlu izleyerek yazmış?
@vesvesex Bak mesela bu adam AKP nin ampulünün 7 ışığın İsrail'in 7 kollu Şamdanını yansıttığını söylemiş ölmeden önce. Aytuc Altındal. Şimdi sizler AKP düşmanı olduğunuz için bunu hemen kabul eder karşı gelmezsiniz çünkü objektif değilsiniz. İşinize geleni kabul eden işinize gelmeyeni gerçekte olsa kabul etmemek için bahane üreten zihniyetlersiniz. Aynı adam Mustafa Kemal'in da Mason olduğunu yabancı Mason Tarihçinin kitabını delil göstererek anlatıyor. Bu adamda Kadir Mısıroğlu izlemiş dersen gülerler adama. Kadir Mısıroğlu koyu AKP'li bu adam ise AKP'yi gömen biri.
https://youtu.be/jGqyGYoJiZY?si=jCKvPvZz7C2HLlmI
Hemen beni bi partiyede düşman ettin he 😂 kafana göre senaryo çiziyosun inanmak istediğin şeylere inanıyısun doğruluğundan bi habersin 😂
Mustafa Kemal'i savunan bir adamım AKP'yi sevmeyeceğini bilecek kadar zekiyim üzgünüm
İzliyorum şimdi
Yahudiler Facebook hesabımdan kaldırdılar
Hiçkimse için bu kadar yalan söylenmemiştir.
Video ve sayfa sayfa örnek verilen kitaplar baştan sona yalan mı yani sana göre?