En yakın dostunuzun, sevmediğiniz biriyle samimi olması sizi ondan soğutur mu?

En yakın dostunuzun, sevmediğiniz biriyle samimi olması sizi ondan soğutur mu?
Kiskanmam. Benim sevmemem başka onun sevmesi başka. Benim sorunum var diye onuda yanıma çekecek kadar saçma düşüncelerim yok hatta bu dediğim sadece arkadaşım için değil sevgilim içinde geçerli , benim sevmediğim ya da sorun yaşadığım biriyle görüşebilir
Hayır benim yakın dostum benim sevmediğim, benim küs olduğum, benim düşman olduğum birisiyle konuşamaz. Bu dostumun bana yapabileceği en büyük saygısızlıktır. Beni hiçe saymasıdır.
Hatta bazıları çerçeveyi genişletmiş. Diyor ki; bu sevgilim için de geçerli. Benim sorun yaşadığım biriyle görüşebilir falan demiş. Ben insanlardaki bu rahatlığa, bu genişliğe anlam veremiyorum ben. Trollük olsun diye falan mı yazıyorlar anlamıyorum. İnsanlar kendine karşı dürüst olmalı. Herkes burada bir şeyler yazıyor da reel hayatında tam tersini yaptıklarına eminim.
👍
En yakın arkadaşım dediğim insan zaten buna dikkat eder ama normal arkadaşlarıma da ay sen neden onunla yakınsın falan demem umurumda olmaz.. Herkes koca yetişkin insan ve zaten yakınım değilse belirli bir mesafemiz vardır.
Çokta samimi olmasın ama eğer sevmeme nedenim halâ tazeyse kiskanabilirim..🤭
Cevap
6Cevap
Eğer sevmediğim biri bana çok büyük kötülük yaptıysa zaten yakın arkadaşım o kişiyle samimi olmak istemez.. ama ben kimseye onunla konuşma ya da onu arkadaşlıktan çıkart demem
Soğutmaz ama sevmediğim biriyle muhattapsa sinirlerimi bozabilir bu durum...
Benim sevmediğimi o da sevmiyordur. o yüzden öyle bir durum yok😂
Tamamiyle ona bağlı, aradaki dengeyi tutturmak onun işi benim değil. Verdiğim değerin karşılığını göremezsem veya yanlış kişilerde karşılığını görürsem, bitiririm arkadaşlığımı
Ben sevmeyebilirim ama onun sevmesi beni pek ilgilendirmez kendi kararı.
Onun hayatıyla o kadar alakadar olmam, beni ilgilendirmez.
Hayır neden kıskanayım ki
Yani olabilir evet
Yok kiskanmam yakin arkadasim yok zaten gereksiz
Hayır.
Kimsem yok
Olabilirrr
evet soğurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?