iyi akşamlar :)))
sevgilinizi en yakın arkadaşınızdan kıskanır mısınız?
benim sevgilim çok kıskanır,hatta mümkünse buluşturmaz bile.
sevgilinizi en yakın arkadaşınızdan kıskanır mısınız?
benim sevgilim çok kıskanır,hatta mümkünse buluşturmaz bile.
Eğer bir erkek kız arkadaşını en yakın arkadaşıyla görüştürmüyorsa;
1 - En yakın arkadaşı dediği adamın ne mal olduğunu hiç kimsenin emanet edilmeyecek kadar karaktersiz olduğunu biliyordur.
2 - En yakın arkadaşını kendisinden daha yakışıklı, espirili, kültürlü gibi yani kızlarla diyalogta daha başarılı bulduğu için korkuyor olabilir.
3 - Ya kız arkadaşına yeterince güvenmiyordur ama o seviyordur kızı. Sanki daha iyisini bulsa kaçar gibi düşünüyor olabilir.
4 - Ya da en yakın arkadaşının kız arkadaşıyla daha önceden tanışıyor olabilme, onunla bir şeyler yaşamış olabilme ihtimalini öğrenmekten korkuyor olabilir.
5 - Çok kıskanç olduğu için en yakın arkadaşına bile güvenmeyebilir.
6 - Gerek olmadığını düşünüyordur.
7 - Henüz tanıştırmak için uygun görmemiş olabilir
İki dakikada aklıma bunlar geldi. Gizli bazı korkuları da olabilir.
Kısacası adamına göre muamele yapılır genelde bu tarz durumlarda. Ama günümüzde millet en yakın arkadaşım dediği adamın sevgilisini baştan çıkartıp onunla bir şeyler yaşamanın peşine düşmüşken kıskanmasını normal bile geliyor.
Ben sevgilimi elindeki telefondan bile kıskanıyorum. Düşünsene sürekli yanında sürekli ona dokunabiliyor ama sen çok uzaktasın :/ Ona zarar vermemek için sımsıkı tutuyor ama seni kırmak için bir sözü yetiyor. Abi ne olursa olsunda insan kıskanç olmazsın :(
Teşekkür ederim
rica**
ben eski sevgilimi kendisinden bile kıskanıyordum hala kıskanıyorumda tabi :/
arkadaşımdanda kıskanırım herkesten herşeyden dokunduğu herhangi bir seyden bile :( :)
Her an bir elektriklenme olabilir, bir hoşlantı falan. Asla görüştürmezdim elimde olsa etrafındaki dişi sivrisineklerle de görüştürmicem. Gece gelip ısırmalar falan.
Cevap
36Cevap
Kıskanırım.
Evet bende görüştürmezdim. Geçmişte yaşadığım bir takım olaylardan dolayı en iyi çözüm bu bence. Ha ortamda biraraya geliriz, orada belli düzeyde bir muhabbet olur, ama bunun dozajı tutturulmazsa, beni rahatsız ederse olmaz. Bende arkadaşım kim olursa olsun sevgilisiyle pek muhatapta olmam.
cut.
Herkesten kıskanırım :) Henüz 3 yaşında bir kardeşin var seni ondan bile kıskanıyorum demiştir Hakkı Bulut :)
Bu soruya verilecek en gündelik söz şudur özetle ;
- Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin , akşam geliyor ananı ... "
NET . Ağır ama doğru. Hem mizahla vuruyor hemde güven meselesinin önemini belirtiyor.
Sevgilim sen olsaydın sokakta yanından geçen yabancıdan bile kıskanırdım.
:))
hiç sevgilim olmadı ama kıskanmama neden olacak bir hareket yapamamalı merhaba merhaba öyle koyu muabbetler hayatta öyle bir ortama sokmam benim sevğilimle konuşacak neyi olabilirki arkadaşımın soruya bak yav insanın aklına neler getiriyorsunuz
Sevgilimk her erkekten kıskanırım ve uzak tutmaya saklamaya korumaya çalışırım, kim olduğu hiç fark etmez..Hatta benden çok onem verdigini düşündüğüm, benden çok zaman ayırdığını düşündüğüm kız arkadaşlarını bile kıskanırım.
Valla benim sevgilim olsa hertürlü erkekten kıskanırım, abim dahil. Aşk-ı Memnu izlemiş insanız biz :)
hahaha güzeldi :)
benm en yakın arakadıma sevgilimle çıkmadan önce kıskanmam kardeşimsin diyordum ama çıkmaya baslayınca kardeşilk kalmaz oratada çünkü o da kız duyguları dğişir çok kıskanırım
En yakın arkadaşımdan kıskanıyorsam,
en yakın arkadaşım değil demektir.
En yakınlarından kazık yeme ihtimali ve benim süper güçlü kıskançlığımı düşünürsek.Evet kıskanırım.
kimini kendimden bile kıskandım..
Kimini bir başkasına gitsin diye dört gözle bekledim...
Riyakarlık diz boyu insanoğlunda.
Sttret...
bayan sa en yakın arkadaşı kıskanmak ne demek deliririm ama erkekse kıskanmam
Saçmalık eyer istese ondan habersizde bulşabilir buluşmadığına göre saçmalık bence ...
bırak arkadaşı kendimden bile kıskanırım.
THE END...
omg o_O
Ben en yakin kiz arkadasimla ayni evde hatta ayni oda da kaliyorum sevgilim de kiskanmiyor yani cok biraz genisiz de:)
oha resmen. o kadarda değil.
hiç olmadı ama olursa 21 yıllık hasretin birikimi olarak dizimin dibine yatırır hiç bir yere göndermem ve kıskanma ortamı oluşmaz heyt be (:
Yok daha neler anca coook guzel olacak en yakin ark. Yoksa sorun degil ama bazi manyaklar var en yakin ark. hala sevgilisiyle tanistirmadi beni 8 ay olacak sanirim dugunde tanisacagim tabi davet edilirsem
En yakın arkadaşı kadınsa yok öyle bir dünya anlamam ben kanka kardeş ayaklarını.
benim sevglimn en yakın arkdaşı gbi bişeyi olamazki imkansz yani böyle bişi çok cesur olması lazm
ben kıskanmam da o beni kıskanıyor bir gözümden diğerine kıskanıyorum onadan da bundan da kıskanırım tabi diyor. (aslında bende kıskanırım) :D
onun en yakın arkadasından kıskanırım ama kendiminkinden kıskanmam cünkü en yakın arkadasım dedigim insandan süpelenmem
Kiskanin arkadaşlar.. Sonra boynuzlariniz birer birer cikar..
sevgilimin her yakin kiz arkadasi potansiyel dusmanimdir tecrubeyle sabit
Seven kıskanır. Kıskanan insanda kolay kolay aldatmaz...
Yok kiskanmaninda bir seviyesi olmali.Hadi diyelim kiskandim ama yinede ona belli etmemeye calisirim cunku salak bir durum..
Bu devirde en yakın arkadaşına bile güvenmiyeceksin tabikide kıskanırım
sevgılıme bakamazlar oyarım gozlerını bıldıklerınsden sıkıntı yok
ilkim ve sonumu bulsam yeri gelir kendimden bile kıskanırım -_-
kıskanmıştım ve küsmüştüm ama şimdi saçma geliyo :)
en yakın arkadaşım güvendigim biri olduguna göre sakınca yok
Hayır, en yakın arkadaşım gey
cayırt
her şeyinden tut kıskanırım ama belli etmem :D
Arkadaşıma ve sevgilime güvenim tamsa kıskanmam.
Aşk sinsidir. istek cazibe ilgi hoşlantı bunlarda gizlidir ve kontrol dışıdır. her ne kadar istemesede üzerinde oluşacak sinsi bu ataklar zamanla seni unutturur ve artık sana sadıkk kalmasını gerektirir bir hal kalmaz ortada. İşte güvenin iflas ettiği nokta budur.
Ben kıskanmam ve kıskananlardan da kaçarım
Kıskanmam ve kıskanmıyorum da
Kiskanamam cunku sevgilim yok
bende kıskanırım :) kıskanmak gerek
Senin en yakın arkadaşın erkekmi
herkesten her şeyden çok kıskanırım
Potansiyel aday olan herkesten kiskanirim
en yakın arkadaş tehlikedir
seviyorum kardeşimm... kaskanırım tabi :D
Kıskanılir tabiki o konuda kimseye güvenmeyin...
kıskanmak mı yoo olurmu hiş öyle şey
Sacma
O kadar kiskanmaya gerek yok
en yakın arkadaşın erkek mi
kendimden bile kıskanıyorum
ben kuzenimden bile kıskanıyorum..
bende kıskanırdım hatta bende buluşturmazdım :)
kıskanır tabi kıskanmasıda lazım zaten
Hayir kendime guvenim tam ;)
samimiyete bağlı
kıskanırdım
onu bırak kız kardeşinden bile kıskanıyorum
Kıskanmam ya okadar.
kıskanırıııım :)
hemde hat safhada
aynen oyle:))
Kıskanırım.
Kıskanırm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?