Aile & Toplum Masum saf ürkek çirkin kızlar çok çekici değil mi? cyclxss Takip Et Xper 3 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor En azından yüzde 99 kızlar gibi ön arka gösterme yarışında değiller Güncellemeler+1 yıl Got bas açmaktan bıkmadınız mı artık vajina şeklinizi ezberledik bir esprisiniz kalmadı ki ama çirkin kızlar öyle mi Masum saf ürkek çirkin kızlar çok çekici değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. değil 0 0 Yorumla
Son_esmer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Çirkinn saf ve ürkek olduğum doğrudur ama masum değilim 🤭 1 3 Yorumla cyclxss +1 yıl Vayy niye değilsin burada erkeklerle seksting mi yaptığından sjwuejd Son_esmer +1 yıl Sadece o olsa 🤭 cyclxss +1 yıl Vayy yoksa annene anne ben mervelere gidiyorum diyipte ayşelere gidip orada mı seksting yaptın
Gizli Üye (25-29) +1 yıl onlar ne içten yanmalı sen bir bilsen sessiz sakin masum durandan korkacaksın. 1 8 Yorumla cyclxss +1 yıl Öyle de dışarı çıkıyorsun herkes kim popomu daha gösteririm yarışı azınlıkta onlar olduğundan daha seksi benxe Yorumla mehtapalp +1 yıl Çirkin diye niye ekledin merak ettim dlelfkekfü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @mehtapalp aynen masum ürkek çekingen onları anladım ama çirkini anlamsdım bende dkxndkd Yorumla cyclxss +1 yıl Güzel görünmeye çalısan ezik benliğini kapatmaya çalışıyordur çünkü Yorumla mehtapalp +1 yıl Aga çirkin mi gözüksün millet ya ekdkdkdjd Yorumla cyclxss +1 yıl @mehtapalp ben çirkin severim Yorumla mehtapalp +1 yıl Senin ne sevdiğin kimsenin umurunda değil inanır mısın. Ne diyim Allah çirkinlerle karşılaştırsın Yorumla cyclxss +1 yıl @mehtapalp çok isterim çirkin gerçek bir kadın Yorumla
mehtapalp Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl Masum saf ürkek çirkin mi dlelxkdkdk 1 16 Yorumla cyclxss +1 yıl Aynen gotu güzel olacağına gönlü güzel olsun Yorumla mehtapalp +1 yıl Ay yanlış yoruma yazdım az önce Yorumla mehtapalp +1 yıl Çirkin yazmanın sebebi ne niye çirkin mesela dkekdkejdj Yorumla mehtapalp +1 yıl Masum saf olup güzel olsa olmaz mı Yorumla cyclxss +1 yıl Yav aw yani ağzına vermediğimiz kalmadı got avuclamadığımız kız kalmadı kırmızı rujları dudağımızla silmediğimiz kız kalmadı esprisi de kalmadı artık çok basit olmuşsunuz zor değil Yorumla cyclxss +1 yıl Olmaz çirkin olacak Yorumla mehtapalp +1 yıl Saydıkların kalmadıysa sen de az g vat değilmişsin o zaman. Masum saf kızlardan uzak dur Yorumla cyclxss +1 yıl Her kız öyle şu an Yorumla mehtapalp +1 yıl Değil Yorumla cyclxss +1 yıl Öyle 2 hafta takılayım ellemeyeceğim kız yoktur mayanızda kşrlık var Yorumla mehtapalp +1 yıl Çok kız var valla öyle sen g avat olduğun için sana normal denk gelmiyo bence Yorumla mehtapalp +1 yıl Hangi şehirdesin ki sen Yorumla cyclxss +1 yıl İstanbul güzel kardeşim başkenti Yorumla mehtapalp +1 yıl Ha büyük şehirde olduğun için çok denk geliyorsun Yorumla cyclxss +1 yıl Evet Yorumla cyclxss +1 yıl Güzel olup kşr olacağına çirkin olsun bana değer versin daha iyi Yorumla
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Yok çekici çağırsın yolda kaldım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Masum saf kız kalmadı bro 0 5 Yorumla cyclxss +1 yıl Harbi bu devirdeki kızlar ne yaprak meraklısı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle tabi iyi kız temiz kız kalmadı herkes paraya tapıyor Yorumla cyclxss +1 yıl Yav parayla kör amcama da aşık olurlar bir esprisi yok ki öyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İşte knk ben de bunu diyorum yok öyle kız Yorumla simsartmikqrdrs +1 yıl Masumlar size mi bakacak Yorumla
simsartmikqrdrs Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl 🤣🤣🤣😂 değil 0 4 Yorumla simsartmikqrdrs +1 yıl Bu da yeni yalanın aşko Yorumla simsartmikqrdrs +1 yıl Çirkin kız yok makyaj yapıyorlar güzel giyiniyorlar süper oluyorlar Yorumla simsartmikqrdrs +1 yıl Lan ne alakasız cevaplar veriyorsun kasarligin güzellikle alakası yok qw çirkin kasar güzel kasar hepsi var Yorumla simsartmikqrdrs +1 yıl Kim sana değer verir konuşmayı bilmiyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
değil
Çirkinn saf ve ürkek olduğum doğrudur ama masum değilim 🤭
Vayy niye değilsin burada erkeklerle seksting mi yaptığından sjwuejd
Sadece o olsa 🤭
Vayy yoksa annene anne ben mervelere gidiyorum diyipte ayşelere gidip orada mı seksting yaptın
onlar ne içten yanmalı sen bir bilsen sessiz sakin masum durandan korkacaksın.
Öyle de dışarı çıkıyorsun herkes kim popomu daha gösteririm yarışı azınlıkta onlar olduğundan daha seksi benxe
Çirkin diye niye ekledin merak ettim dlelfkekfü
@mehtapalp aynen masum ürkek çekingen onları anladım ama çirkini anlamsdım bende dkxndkd
Güzel görünmeye çalısan ezik benliğini kapatmaya çalışıyordur çünkü
Aga çirkin mi gözüksün millet ya ekdkdkdjd
@mehtapalp ben çirkin severim
Senin ne sevdiğin kimsenin umurunda değil inanır mısın. Ne diyim Allah çirkinlerle karşılaştırsın
@mehtapalp çok isterim çirkin gerçek bir kadın
Masum saf ürkek çirkin mi dlelxkdkdk
Aynen gotu güzel olacağına gönlü güzel olsun
Ay yanlış yoruma yazdım az önce
Çirkin yazmanın sebebi ne niye çirkin mesela dkekdkejdj
Masum saf olup güzel olsa olmaz mı
Yav aw yani ağzına vermediğimiz kalmadı got avuclamadığımız kız kalmadı kırmızı rujları dudağımızla silmediğimiz kız kalmadı esprisi de kalmadı artık çok basit olmuşsunuz zor değil
Olmaz çirkin olacak
Saydıkların kalmadıysa sen de az g vat değilmişsin o zaman. Masum saf kızlardan uzak dur
Her kız öyle şu an
Değil
Öyle 2 hafta takılayım ellemeyeceğim kız yoktur mayanızda kşrlık var
Çok kız var valla öyle sen g avat olduğun için sana normal denk gelmiyo bence
Hangi şehirdesin ki sen
İstanbul güzel kardeşim başkenti
Ha büyük şehirde olduğun için çok denk geliyorsun
Evet
Güzel olup kşr olacağına çirkin olsun bana değer versin daha iyi
Masum saf ürkek çirkin
Yok çekici çağırsın yolda kaldım
Masum saf kız kalmadı bro
Harbi bu devirdeki kızlar ne yaprak meraklısı
Öyle tabi iyi kız temiz kız kalmadı herkes paraya tapıyor
Yav parayla kör amcama da aşık olurlar bir esprisi yok ki öyle
İşte knk ben de bunu diyorum yok öyle kız
Masumlar size mi bakacak
🤣🤣🤣😂 değil
Bu da yeni yalanın aşko
Çirkin kız yok makyaj yapıyorlar güzel giyiniyorlar süper oluyorlar
Lan ne alakasız cevaplar veriyorsun kasarligin güzellikle alakası yok qw çirkin kasar güzel kasar hepsi var
Kim sana değer verir konuşmayı bilmiyorsun