Annem ve üvey babam sürekli 2,5 yaşındaki kız kardeşimi dövüyor ve bağırıyor?

Annem babamdan ayrılıp yeni birisiyle evlendi ve ondan bir çocuk yaptı. Şu anda 2,5 yaşında bir kız. Bunları yazarken çok ciddiyim trollüne yazan birisi değilim, sizden cidden ne yapacağıma dair ciddi ve mantıklı bir cevap bekliyorum. Annem, kız kardeşime kızıyor ve bağırıyor hatta bazen vuruyor. Üvey babam da, sanki kardeşim anlayacak gibi hakettin istediğin kadar ağla vs. diyor saçma sebeplerden. Örnek vermek gerekirse kahvaltı hazırlıyorlar saçma sapan 2,5 yaşındaki bir bebeğe zararlı şeyler, patates kızartması, salam, sucuk ne alaka yani? Bunları yemedi diyelim çok fena kızıyorlar ve dövebiliyorlar, ben de çok üzülüyorum. Pansiyonda kalan biriyim haftasonları geliyorum benim hayatım da kötü tabii ama kardeşime çok üzülüyorum. Keşke böyle kişilerle kan bağım olmasaydı ailevi sorunlarım çok ağır basıyor. 2,5 yaşındaki bir kız bebeğe bağırmanın haklı bir sebebi olamaz. Konuşsam anlamazlar bana da kızarlar, dedeme ve anneanneme söylesem bana böyle şeyler deme tansiyonum çıkıyor derler. Kime söyliyim, napim, kime anlatiyim derdimi ben?

Annem ve üvey babam sürekli 2,5 yaşındaki kız kardeşimi dövüyor ve bağırıyor?