Kızlar kocamın evinden gitmeli miyim?

Kızlar ben tarih hocamla oldum çocuk yaptık sonrada bana imam nikahı kıydı beni karısıyla yaşadığı eve getirdi ilk başta karısı beni istememişti beni görmeye tahsil etmezdi kocasıyla hep kavga ederdi bi gün artık bulduysa bana iyi davranmaya başladı ondan ozur diledim ondan kocasını aldım diye hamile olduğumu biliyor allah var bana çok iyi davranıyor iş yaptırmıyor o bazen sevdiğim yemeği yapiyor ben salonda genelde yatıyorum kadın bana bi oda hazırladı ben uyurken hocam gelip karnımı okşuyor karnımdaki çocogumla konuşuyor kuman bana ayarladı odaya 3 gün önce geçtim bebek peşiğide aldılar zaten ev çok büyük 2 katlı hocamın 2 tane çocuğu var onlarda bana alıştılar ama hocama kalkıp ona yemek hazırlamıyorum yata onu sarılıp öpemiyorum karısı üzülmesin diye allah var kocamda bana iyi bakıyor çoğul zaman o beni yıkıyor o yemeğimi yapiyor karnimda çıkmaya başladı cinsiyetini ögrendik kız miş kocam çok mutlu şu an kızı olucak diye 2 oğlu var sadece yolda da kızım var onun hayali bi kız çocuğum babası olmak arkadaşlar onlardan ayrılmalı miyim onlara çok alıştım onlarda bana alıştı ama benim sorunum annesi beni istemiyor bana hep laf sokuyor

Kızlar kocamın evinden gitmeli miyim?