Aile & Toplum Yeni yıla ne notun var? OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor 2024’ün bize bir şey getirmesine gerek yok bizden birilerini götürmesin yeter ✨ Yeni yıla ne notun var? Cevapla Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Savas bitsin masum insanlar ölmesin şehitlerimiz olmasın 3 1 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Amin inşallah kardeşim 🙏🏻 Yorumla
KaplanKral101 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 688 cevap paylaştı. Şehitsiz ve aynı zamanda Filistin'in özgür olduğu bir yıl olur inşallah 🇹🇷🇵🇸 2 1 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Amin inşallah kardeşim Yorumla
Eleştir Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İstediklerimin benim için hayırlısıysa gerçekleşeği bir yıl olsun 1 1 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Her şey gönlünce olsun kardeşim Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Annem insallah mutlu okur baska bir sey istemiyorum 2 1 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Umarım tez zamanda iyi olur kardeşim Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Abicim Msb nin kesin emri var. Böyle fotolar paylaşma. Başın yanar. 1 3 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Biliyorum kardeşimm Yorumla mrfatbee +1 yıl Askerliğini yakarsın. Örnekleri var. Gerek yok. Burada fake çok hesap var. Yaz çiz ama deşifre olma. Yorumla OnurcanANK +1 yıl Knka benim gerçek ismim onur değil göbek adım zaten sıkıntı yok 😂 ama canımsın teşekkür ederim Yorumla
Sedefffe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Allah ayaginiza taş değdirmesin 2 1 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Çok teşekkür ederim 🙏🏻 Yorumla
Wuierss Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Maşallah pupupuppuuuu 1 1 Yorumla OnurcanANK +1 yıl 😅😅 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Huzur istiyorum 1 1 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Umarım bulursun kardeşim Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 891 cevap paylaştı. O borç bitecek! 1 1 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Başaramayız 😂 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Düzgünce yaşat la 1 1 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Alışmadık g0tte don durmuyor knka Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Huzurla gel ve huzurla git 1 1 Yorumla OnurcanANK +1 yıl İnşallah knka Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Savas bitsin masum insanlar ölmesin şehitlerimiz olmasın
Amin inşallah kardeşim 🙏🏻
Şehitsiz ve aynı zamanda Filistin'in özgür olduğu bir yıl olur inşallah 🇹🇷🇵🇸
Amin inşallah kardeşim
İstediklerimin benim için hayırlısıysa gerçekleşeği bir yıl olsun
Her şey gönlünce olsun kardeşim
Annem insallah mutlu okur baska bir sey istemiyorum
Umarım tez zamanda iyi olur kardeşim
Abicim Msb nin kesin emri var. Böyle fotolar paylaşma. Başın yanar.
Biliyorum kardeşimm
Askerliğini yakarsın. Örnekleri var. Gerek yok. Burada fake çok hesap var. Yaz çiz ama deşifre olma.
Knka benim gerçek ismim onur değil göbek adım zaten sıkıntı yok 😂 ama canımsın teşekkür ederim
Allah ayaginiza taş değdirmesin
Çok teşekkür ederim 🙏🏻
Maşallah pupupuppuuuu
😅😅
Huzur istiyorum
Umarım bulursun kardeşim
Durmak yok yola devam
O borç bitecek!
Başaramayız 😂
Düzgünce yaşat la
Alışmadık g0tte don durmuyor knka
Huzurla gel ve huzurla git