Güncellemeler
+1 yıl
Neden bu kadar dislaniyorum anlamıyorum çok çaresizim
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ailem bana karşı nefretleri artık dile getiriyorlar kendileri soyluyolar ben napicam bunlarla arkadaşlar benim bunlarla sınavim ne gerçekten anlamıyorum ya ben onların evlatları degilmiyim ya neden bukadar kötüler acımasızlar
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Anne ve babalık doğurmakla olmuyor zaten… sırf çocuk yaptin diye anne baba olmuyorsun, manevi yönden eksik bırakılan çok çocuklar var ve zorunda olmadiklari halde güçlü durmak zorundalar erken yaşta… doğdumuz ev kaderimizdir gerçekter… herkes hayata eşit başlamyo
Haklısın herkes anne baba olamiyomuş
Ama ben napicam
Bence seni sevmemelerini kafaya takma sen kendini sev cunku hiç bisey degistiremezsin… ve diger konu içinde yorum yapamyorum ozur dilerim….
Neden
Lutefn bişey şöyle ben bunlarla napicam artık bana karşı nefretlerini dile getiriyolar bana gelmiş kim seni sever herkes senden nefret ediyo sanki ben naptiysam bunlara herkes tarafından dislaniyorum ya herkes bu kadar damı nefret ediyolar ya nedir benim bunlarla sınavim
Ayrı evede cikamiyorum imkan yok
Mecbur okumak zorundayım zaten başka çarem yok
Aileni tanimadigim icin bisey diyemyorum farkindayim cok zor bi durum ama sen kendi degerini onlarin dedikleriyle ölcme, onlar istedikleri kadar sevmesinler sen onlari duyma lutfen ve guclu kal…
Takmayacam diyorum ama yinede insan takiyo
Tamam ama insan evladına niye böyle yapar onu cozemiyorum sadece bu yani başka arkadaşlarimin ailesine bakıyorum bı de benimkine çok üzülüyorum imreniyorum onlara cunki benim onlar gibi bı ailem olmadığı için onlar gibi bı şansım olmadığı için
Bı onlara bakıyorum bı de kendi halime neden diyorum neden
Çok zoruma gidiyor
Benim zaten sınavım ailem Allah beni bununlarla siniyo
Başkaları kızlarına nasıl
İyi davraniyo bunlarda bana yapmadığını birakmiyo
Ve birde beni kullaniyo her işi bana yaptiriyodu yaomadigimda ise hemen azarlamaya bağırmaya dövmeye kalkiyo
Bana sürekli seni kim sever ki kim seni sevsin diyodu hep dovuyodu beni annem
Yani beni birgün sevmediler ne annem ne babam kardeşlerim herkes yani akrabalarım hep boyleler
Bı gelmisler dalga geçer gibi biz sana naptik en çok bu zaten zoruma gidiyo resmen dalga geciyolar benle bu kadar sevilmiyorum yani
Güçlü kal sen kendi degerini bil lutfen…💜
Tamam haklısın herkesin kötülüğü kendine ama ben asla affetmem onlari hakkımı helal etmiyorum hiçbirine
Zaten yüzlerine söyledim onlarda gelmiş ne hakkın var diyolar
Hakkin vardir mutlaka herkesin sinavi farkli …
İşte onlarda gelmiş ne hakkın var diyolar nasıl insanlar bunlar ya
Valla
Birinin kalbini kirmak kul hakkına girmektir
Zatende onlar farkında değil ya da umursamiyolar
Kim biliyor kul hakkıni bu devirde
herkes bu dünyası için yaşıyor diğer taraf umurlarinda degil
boş ver Allah’a sığın çok dua et
Ben dua edicem senin icin
Tamam sağol
Hangi sehirdesin
İstanbul
Ayni yerde olsaydik kesek bi kahve ismarlardim