Merhabalar Herkese 🌸

Yılın son gününde, şöyle bütün seneyi değerlendirince özür dilemen gereken bir konu olduğunu düşünüyor musun?
Merhabalar Herkese 🌸

Yılın son gününde, şöyle bütün seneyi değerlendirince özür dilemen gereken bir konu olduğunu düşünüyor musun?
Özür dileyeceğim kimse yok özür dilemesini istediğim de kimse yok..
Normalde birini kırdığımı düşününce vicdan yapan biriyim fakat bazen insanlar öyle hatalar yapar ki vicdanın bile sızlamaz olurmuş. O nedenle pek umrumda da değil kırdıklarım. ☺
Hayır özür dilemek istediğim kimse yok.. zaten özür dilemem kişiden özür dilemiştim.. bunun dışında da beni istemeyen hayatından silen kişi de özür dilese bile affetmem bundan sonra.. kendileri kaybeder.
Kendimden çok özür diliyorum insanlara güvendiğim için ve sevgilimdende özür diliyorum aylarca ona insanlar yüzünden güvenmeyip yorduğum için. Gidimde bunu ss alıp sevgilime atayım belki sevinir 😂
Bence de hosuna giderr🫶😁
Cevap
14Cevap
Düşünmüyorum hayır özür dilemeyi bilen biriyim ancak bir şey yaptıysam ve dilemediysem muhakkak ben haklıyım demektir
Kendi kalbime özür diliyorum. Değersizleri değersizleştirdiğim için.
@вуηαяcσѕ sümüklerimi silmek için peçete koleksiyonundan kullandığım için Özür dilerim 🤧🥺
Bir kişi hariç kalbini kırdığım herkesten.. neyse iyi ki yapmışım pişman değilim 😒
Hayır, zaten suçlu olduğum yerde zaman geçmeden özür dilerim, ama şu an vicdanım rahat…
brnim özür dilemem gereken kimse yok ama özür almam gereken insanlar var..
Seni umursamayip hayatinin erkegine kavusturmadigim icin ozur dilerim
Sorun değil ama bidaha olmasın lütfen
@DorothyBabe shdjajxmxmdmfmdm
özür dileyecek bisey yapmadim, lakin özür diletirim
Dileyecek olduğum çok insana diledim
Yok şu an bilmeden kırdıysam özür dilerim
Kendimden özür diliyorum 🙏Affet beni Melo 🌹🙋🙏
Kimsenin kalbini kırmadım ki özür dileyim
Yok Allah'a şükür.
Hayır düşünmüyorum 😄
@herhangibir1 aşkım hepsi şakaydıiii
u dönüsü aynn
Var. İlaydam bunu görüyorsa ondan özür diliyorum.
hayır yok
Hayır yok
yok aşkom
Hayır kimse yok
şükürler olsun kimseye eywallahim yoj
Hayır kimse yok
Yok gibi
Var. Ama çok geç.
Yok.
Kendim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?