Allah gerçekten var mı? Varsa neden duaları kabul etmez neden emeklere saygı duymaz? sınavda bile hoca belirli süre veriyor neden?

Allah gerçekten var mı? Varsa neden cezasını zamanında vemez? Her şey zamanı var diyoruz sabrı ne zaman biter insanın?

Soruyu aslında iş hayatında sormaya başladım. O kadar okudum, 15 sene üniversite hayatım sürdü. bölümler bitirdim. Şimdi lise mezunu adam işe alınırken biz bu ülkede müslüman kimliği ile işe alınmyoruz. iş hayatı insanda evliliği, geleceği ve diğer hayatı etkiliyor. Neden üniversite okuyup da işsiz gezen gençler varken lise mezunu insanlar işe alınıyor? Allah bunları görüyorsa neden cezasını vermiyor? Allah duaları kabul ediyordu, emeklere her zaman karşılık veriyordu. Şimdi neden Allahı sorgulamaya başlayalım diyor?

Kadın istediği gibi gezmeye başlıyor. Saygım sonsuz isterse soyunsun. Allah vardı değil mi? Nerede Allah? Allah varsa neden zinaya teşvik eden kadına cezasını vermiyor. Sizce her şeyin amacı varsa zamanı varsa ne zaman doluyor bu zaman? Sizce gerçekten Allah var mı? Müslümandım ama dinimden vazgeçtim. Hristiyanlığı araştırmaya başlayacağım? fikriniz nedir?

Allah gerçekten var mı? Varsa neden duaları kabul etmez neden emeklere saygı duymaz? sınavda bile hoca belirli süre veriyor neden?