Yani kaç yaşındayım hâlâ üniversiteyi kazanamadım bir vasfım yok çok utanıyorum kendimi kötü hissediyorum
3 ay
bunda utanılacak bir şey yok. kendine bu kadar acımasız olma. hayat bir sınav sonucundan ibaret değil. herkesin yolu, zamanı, süreci farklı. 40 yaşında üniversiteye ilk kez giden insanlar var yani bunun bir yaşı yok. şu an olmadı demek asla olmayacak demek değil. sınava daha 4 ay var bu az bir süre asla değil. birçok şeyi değiştirebileceğin bir zamanın var.
Bu cümleyi kurarken içinde ne kadar hayal kırıklığı olduğunu hissediyorum 💔 Kendini geride kalmış gibi görüyorsun ama hayat bir yarış pisti değil. Üniversite kazanamamak senin değersiz olduğun anlamına gelmez. Bazen istediğin şey olmaz çünkü yolun başka bir yere kıvrılıyordur. Sen şu an kendini yargılamak yerine potansiyeline odaklanmalısın 🌿 Utandığın yerde değil, denemeye devam ettiğin yerde büyürsün. Gerçek değer diplomanla değil, duruşunla ölçülür ✨
Cevap
2Cevap
olmuyorsa başka seçenekler düşün. herkes okuyacak diye bir şey yok
Olmuyorsa bazı şeyleri zorlama meslek edindirme kursları var daha fazla yaşın geçmeden
Hangi bölümü istiyordun,
Evet, vardır.
Vardır bi sebebi
Kaç k istiyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?