Merhaba 6 aylık evliyim. Eltiminde 5 aylık bebekleri var. Başlarda bebekleri ile ilgilensin diye hep düşünmeden yapıyordum ama kayınvalideme ne zaman gitsek bebekleri bahane ederek hiçbir şey yapmıyor. Çocuklar uyurken bile başlarından ayrılmıyor. Masayı kaldırması bulaşıklar, çay servisi hep bana kalıyor. Benim bebeğim olsa bile yinede eşime ya da başkasına iki dakikada olsa bırakıp yardım ederim. Ama eltim ben nişanlıyken bile yemeklere hep son dakika her şey hazır olunca geliyordu. Bu akşam yine hep birlikte kayınvalidemlere davetliyiz. Sürekli yorulan ben olmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bence kıskanmıştır
Artık Her şeye Gözlerini Kapat hiç bir şey görmezsen Yorulmazsın
Sürekli kullanılan olmak istemiyorum. Kendisi bu durumdan mahcubiyet duymuyor aksine peşini birilerinin toplamasından memnun
Arkadaşım dert yanmayı bırak ve artık onun gibi davranmaya başla
Haklısın
Senin gibi Eşim Olmasını isterdim inanki😍😍😍
Laf çak deki çocuğu bana ver birazda sen iş yap ya da babasına amcasına ver yardıma gel se
Kendisi bu durumdan hiç mahcubiyet duymuyor. Aksine peşini birileri topladığı için memnun. Kayınvalidemin bu durumu farketmesini istiyorum. O da sürekli bebek var diye pohpohlamaya alıştı. Bende henüz 6 aylık evliyim. Doğumuna 2 ay olmasına rağmen rahatsızım diyip düğünümüze bile gelmedi. Sonrasında bir kere tebrik bile etmedi. Ama düğün sonrası her yere gezmeye gitti. Kimse de bu ayıbını görmüyor
Tamam bunları yutma baştan böyle yaparsan ilerde çok pişman olacaksın ben ilk gunler sustum eltime hala pskolojim iyi değil o haksızlık yapmaları vs ömür boyu travma oluyor keşke susmasaydm diyorsun. Birgun yüzüne ima et de olmaz ver çocuğu birine gel diye anlamazsa kaynana na da soyle bazen sen soylemeynce kimse fark etmiyor. Ben 13seneden sonra kaynanama bu eltimdr şu şu huy var dedim aa evet haklsn nasıl görmedim dedi. Soyle sakin susma
Haklısın yolun başında birileri kırılır mı diye düşünmek istemiyorum. Yoksa kırılan ben olacağım. Yorumunuz için teşekkürler ☺️
Aynen öyle ben erken evlendim sustum hala atak geciriyorum. Eltim travma oldu ben cahil amaâan çok omrumda diye baştan takmadım ilerledi kadın artık iftiralar atmaya başladı. Sonra konuşunca ben dışlanmştm seneler geçti yeni sen haklsn diyor lar. Bastan şakayla her lafı söyle içine atma
Sende bebek yap hemen. Kocana söyle , hemen yapalım de. eltimi kıskanıyorum de :)
Kendisi hiç kıskanabileceğim birisi değil ama rahat etmek için bebek olması gerekiyorsa bende düşünüyorum ☺️ onun bebeği var diye kayınvalidemler 5 aydır her gün yemek yapıp götürüyorlar neden çünkü başından beri soğuk davranan birisi bana olsa yapmazlar. Yapan yarıyor cidden 😂
:) ne duruyorsun , hemen yapmanız lazım. çağır kocanı , hemen bebek yapalım de.
Ağır bir şey kaldırmışsın ve belin ağrımış olabilir.
Giderken elim boş olmasın diye hep bir şeyler yapıyorum ama kayınvalidemin bizi erkenden çağırıp onları son dakikaya kadar beklemesi zoruma gidiyor. Bende henüz çok yeni evliyim. Gerçekten yorulmaya başladım
Başta tavrını koymazsan sonra daha kırıcı olur. Baştan belirlemek lazım çizgileri