Evlenmiş boşanmış; ama çocuğu olmayan bir adamla olur mu? Ailemde sıcak bakmayabilir, iyi birine de benziyor. Ben 32 yaşındayım hiç evlenmedim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılbugün bekar bir erkekle evlenmeye kalksan kimbilir hayatından kimler kimler geçmiş olacak bırak 2. eli belki de 15. el falan olacak:D dul bir adamın tek farkı imza atmış olması. adam en azından resmi olarak yapmış bu işi. çocuğu olsa işler farklı olurdu ama çocuğu olmadığı için arada eski eşiyle onu bağlayacak hiçbir bağ olmadığından sorun teşkil edeceğini sanmam. çünkü senin yaşın da çok genç değil. karşına daha çok evlenmiş boşanmış ve çocuğu olan tipler çıkabilir. ailen bilinçli biriyse sorun etmeyecektir.
42 Yorumla
Soran+1 yıl@kanka35 evet bende öyle düşünüyorum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler bakire olmayan bekar kadini dahi kabul etmiyor. Dul kadin hic etmiyorlar ama turk kadinlari dul olsun, bekar olsun herkesin ustunden gecmis erkekleri yanina eş, cocuklarina baba olmayi yakistiriyorlar. Tam tersi olsa sen dul, o gorustugun erkek bekar olsa sana bakar miydi bunu da dusunmek lazim. Erkekler kendilerine hep en iyisini, en el degmemisini, en temizini yakistiriyorlar ama ayni tavir nedense kadinlarda zerre yok. Iyi biri vs olabilir ama erkeklerin yaptiklari bu igrenclige, bunca kadin bedeni uzerinde baski kurmalarina karsi kadinlarin bu konularda, gecmis konusunda acik olmasi, sorgulamamasi, dulu, bakirligi sorun etmemesi bence buyuk sıkıntı. Kadinlar olarak biraz denginize, size yakisacak erkeklerin peşinden koşun derim. Siz kadinlarda en iyisine, en el degmemis erkege layiksiniz cunku. Erkekler nasil en iyi ve temiz kadina kendilerini layik goruyorsa lutfen siz kadinlarda ayni kafada olun. Gecmisi igrenc olan ve hatta dul olan erkekleri kabul etmeyin fazla. Zaten denginiz de degil. Belki boylelikle erkeklerde namuslarina az da olsa dikkat ederler, namus sadece kadindaymis gibi davranmazlar... sizlerde denginizden dusuk degilde size denk erkeklerle beraber olmus olursunuz boylece
611 Yorumla
Soran+1 yılDuygularıma tercüman oldunuz hanımefendi, evlendiği eşi soğuk yapmış ondan dolayı ayrılmışlar. Bir kadın durduk yere eşine soğuk yapmaz. Ben bakire biriyim o cinselliksiz yapamazmış. Konuşmayı kestim.
Soran+1 yılİla cinsellik yaşamak zorundaymış.
Cevap sahibi+1 yıl@aayneenn tamam iste bende bunu diyorum. Hemcinslerimde biraz gecmisi onemsese keske. Pislik, temiz olmayan erkeklere prim vermeseler de erkeklerde namuslarina dikkat etseler boylelikle. Bu sekilde kabul edilmem endisesini erkeklerde yasamis olsa... ki ben goursutugum erkeklere soruyorum bunu. Kac sevgilin oldu, bir seyler yasadin mi diye. Eger evet derse, hatta yasamamis olsa bile sirf tecrubeli gorunmek icin yalan soylese bile direkt ustunu ciziyorum. Isterse dunyanin en iyi erkegi olsun, kariyeri olsun, parasi olsun. Bamuzlu, ahlakli erkegin parasindan da hayir gelmez, iyi niyetinden de. Ben temizim, temiz erkege layigim. Rabbim de boyle soyluyor. Insallah Rabbim bu konuda gonlume gore verir. Diger hemcinslerimde boyle yapabilseler keske...
Cevap sahibi+1 yıl**Namussuz, ahlaksiz erkegin parasindan da hayir gelmez, iyi niyetinden de olacak orasi. Hizli yazarken yanlis yazmisim
Soran+1 yılAradığım yorum 🙏👍🤲
Cevap sahibi+1 yıl@aayneenn hadi sen dengini istiyorsun sen oylesin, isteme hakkinda var. Ama senin hemcinslerin kizlarin ustunden geciyor evlenmeye gelince temiz kiz ariyor.
- +1 yıl
- +1 yıl
@gizliüye Nekadar doğru bir Noktaya ayak. basmissiniz sizi tebrik ederim.
Bence de herkes dengiyle olmalı 🫡😤
Yanlış bir evlilik yapmaktansa bütün hayatını bekar geçirmen çok daha iyidir sister. Dul olması herhangi bir sorun teşkil etmez tabiki ama sana tavsiyem diğer eşinden boşanma nedenini sadece birlikte olduğun adamdan veya onun çevresinden değil başka şekilde de öğrenmeye çalış. Sonuçta kimse yoğurdum ekşidir demez. Benim de bi erkek arkadaşım boşandı, boşandığı kadından bi kızı vardı. Başkasıyla evlendi ama evlendiği kadına çocuğu olduğunu söylemedi kadın sadece daha önce evlenip boşandılar diye biliyor sorunun da kadında olduğunu düşünüyor halbuki sorun kadında değil adamdaydı. Bir de kızcağız öğrenince gitmesin diye balayında kızı hamile bırakıp kazara oldu dedi kızın şu an adamdan iki çocuğu var ama kocasının eski karısından bi kızı olduğunu hala bilmiyor. O yüzden dikkat etmeni öneririm mutlulukla kal
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim hanımefendi, kadın 2 yıl boyunca soğuk yapmış. Ondan ayrılmışlar. Kendisi aşırı cinsellik isteyen biri ben bakireyim zor olur benim için. Kendine uygun başka birini bulsun. Zaten reddettim.
Soran+1 yılAynen 😇🙃
Bekar olup her halti yiyenlerden olsa daha mi iyi? 32 yaşındasın bence sorun bu da degil ama senin yasina uygun bekar bir erkek... her halti ya yemistir ya da ana kuzusudur bi halt yememistir ama psikolojisi yerlerdedir. Dul olmasini ben sorun etmem cocugu olmadigi surece ve ayrildigi konuya da bakmak gerekir. Zaten bir sey diyim mi bekar olsa dahi elli kere dusunmek arastirmak gerekiyor dul da da ayni. Evlilik zor is sevdim evlendim diye bi dunya yok olamaz. Bence olmamali. Sen de iyide arastir bu zamanda “evlenelim” diyene denk gelmek zor herkes gonul eglendirme derdinde cunku
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın arkadaşım.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
53Cevap
- Aile & Toplum konusunda 15,9b cevap paylaştı.
+1 yılAilenin dediğine kulak ver gadası
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim gadaş
- Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı.
u +1 yılaşıksanız yapabilirsiniz
10 Yorumla
+1 yılEşini aldatmış bile olabilir, bazı erkekler her kadına açık çünkü namus kavramını yitirdiler iyice
41 Yorumla
Soran+1 yılSoğuk yapmış güya eşi ondan ayrılmışlar.
+1 yılgünah denk biriyle evlen eskiyi kolay kolay unutamaz erkekler
40 Yorumla
+1 yılBence kendi Dengin ile daha mutlu olur insan başta güzel olsa bile sonrasında bu durum sıkıntı olabilir
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çocuk yoksa makul bence size denk sayılır.. Kafa uyumu varsa. Denk olsanda%100 anlaşamayabiliyorsun..
13 Yorumla
Soran+1 yılKarısı 2 yıl boyunca soğuk yapmış. Ondan ayrılmışlar. Kendisi cinsel ilişkiye çok düşkünmüş ben bakireyim öyle bir insanla yapamam. Saygı duyması lazım. Onu da anlıyorum ama kendine başka bir kadın bulsun.
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum
+1 yılYa farzedelim sevgilisi vardı ve ayrıldı…evlenip boşanınca nedense bizim ülkemizde çok kötü bir şeymiş gibi algılanıyor. Eğer gerçekten anlaşabiliyorsanız ve birbirinize güveniniz sevginiz tamsaaa bence olur neden olmasın
31 Yorumla
+1 yılOlabilir bence bu sana ve ailene bağlı önemli olan karakteri diye düşünüyorum geçmişi boşanması ne ifade eder ki
04 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl boyunca soğuk yapmış karısı. Birde kendisi cinseliğe aşırı düşkün. Ben ise evlilik öncesi cinseliğe KARŞIYIM. Temiz erkekler ve kadınlar birbirine denktir.
- +1 yıl
Hmmm. Siz ne zamandır tanışıp görüşüyorsunuz peki? Cinselliği yaşamak istemediğini söyleyince evlenmeden sıkıntı edecekse zaten olmaz ama ona saygı gösterirse güven verirse bir sıkıntı olacağını sanmıyorum iyi biriyse yani uyuştuysanız tanıyor musun tam anlamıyla
Soran+1 yılYani güven çok önemli
- +1 yıl
Aynen öyleee ondan soruyorum ne zaman tanıştınız konuşuyorsunuz falan
İlişkiye başlarken hiç kimse kötü birine benzemez zaten
Sen adamı iyice çözmeye çalış
Heyecanla hevesle bir hata yapma02 Yorumla
Soran+1 yılKarısı soğuk yapmış ondan ayrılmışlar. Kendisi evlilik öncesi cinsellik yaşayan birisi ben değilim kafam uyuşmadı reddettim.
Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Adamın eski eşi evlenmediyse büyük ihtimalle gelirinin büyük bir kısmı ile nafaka ödüyordur, gereksiz bence başka birine bakın.
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen. Zaten şimdi reddettim. Karısı ile 2 yıl boyunca evli kalmışlar, karısı soğuk yapıyormuş. Durduk yere kadın bir erkeğe soğuk yapmaz bence adamda var problem. Her şeyden nem kapıyor, çok alıngan.
Soran+1 yılKesinlikle evet
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evleniş boşanmış olunca ne değişiyor? :D :D :D 2. ele mi düşüyor :D Penisi falan yıpranmış mı oluyor :D :D :D
114 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka? Senin beyin ile çavuş yer değiştirmiş her halde böyle aptalca yorum yaptığına göre.
Soran+1 yılYavrum ben evlenmedim elbette bekar bir erkek istemem hakkım. Bunun cahillikle ilgilisi yok. Neden önceki eşiyle boşanmış onu bilmem gerek. Tabii sizin gibi empati yoksunu bir bireye ne söyleyebilirim ki, iyi günler. 👍
Soran+1 yılHe he canım işimize gelmeyince kötü oluyoruz. Sen şimdi yol al bakalım. 👍
Soran+1 yılTamam 😁😁
Soran+1 yıl😁😁😁 Çoluk çocukla uğraşıyoruz valla. Bak gerçekten sen penis beyinli olmuşsun.
Soran+1 yılSevgili penistapar beyfendi, size kendi dünyanızda mutluluk diliyorum. 😁😁
Soran+1 yılNe yapayım senin penisini al onu müsait bir yerine sok. 😁👍
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. adam tecrübeli çocuğu olmaması senin açından avantaj sende adamdan hoşlanıyorsan niye olmasın dul olması kötü olduğu anlamına gelmez
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. İyi bir adamsa olur tanışmaya bak evlenip boşanması neden sorun olsunki
05 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünmüştüm, lakin bugün reddettim.
Soran+1 yılCinsellik olmadan ilişki yürütemezmiş, mutlaka olmak zorundaymış. Hemen kestim
Soran+1 yılDedim ya
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl bir evlilik geçirdiği ve karakterine göre değişir bu.
02 Yorumla
Soran+1 yılKarısı ona soğuk yapıyormuş. 2 yıl evli kalmışlar. Acaba kadın neden soğuk yapmış düşünmek gerek.
Soran+1 yılZaten reddettim şimdi.
Gizli Üye(18-24)+1 yıl32 yaşındasın abla
kendi kararlarını alabilirsin
iyi ve kötüyü ayırabilecek yaştasın hani22 Yorumla
Soran+1 yılAilemin kararıda etkili arkadaşım onları da hesaba katmam lazım.
Cevap sahibi+1 yıl32 yaşında bir insan için değil.
- Aile & Toplum konusunda 562 cevap paylaştı.
+1 yılMutlu olacağını düşünüyorsan ötesini düşünme derim hayat senin hayatın
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılSöylediğin gibi iyi biriyse ve birbirinizi kalpten seviyorsanız bu ilişki ilerler
00 Yorumla
+1 yılMemleket bitmiş la.. halime. bir kez daha şükrettim
Ben tasvip etmiyorum.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir 32 yasindasin diyorsun bekar bulmak zor olabilir
00 Yorumla
+1 yılOlabikir neden olmadın onla anlaşnamış senle anlaşır
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBeklentilerin daha önemli. Bunca yıl evliliği beklediysen, bayağı bir beklenti biriktirmişsindir.
05 Yorumla
Soran+1 yılAynen. Ben artık ciddi amaçlı evlilik istiyorum. Sınırlarıma uyacak adam istiyorum. Bana uymazsa yol veriyorum.
Cevap sahibi+1 yılsana tavsiyem. detaylarla kaybolma. çünkü detaylar zamanla önemsiz hale geliyor evliliklerde. en kritik şefler;
ahlak
inanç
maddi beklentiler
çocuk ve aile birliği
aldatma hassasiyeti
seks sıklığı (bazen bu en önemli olabiliyor).
karşılıklı kariyer hedefleri.
Soran+1 yılEvlilik dışı cinsellik yaşamak istemiyorum. Ona saygı duyacak adamla olmak istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılBu söylediklerim evlenmeden önceki anlaşılması gerekwn konular. Evlendikten sonra seks konusunda kadın isteksiz olunca, erkek için zor bir dönem bsşlıyor.
Soran+1 yılAksine çok istekliyim ben. Lakin dini açıdan kendimi frenliyorum.
+1 yılHayırlısı olursa olur.. Her ayrılan kötü değil Sebep -Sonuc önemli tabiki..
00 Yorumla
+1 yılOlur tabi niye olmasın çocuk falan yok sonuçta
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı. Nolmuş yani evlenmiş boşanmışsa ölmedi ya çocukta yok köstek olcak bir durum yok yani
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 797 cevap paylaştı. senin durumun daha kötü hiç olmazsa o evlenmiş bir kere dende oda yok
09 Yorumla
Soran+1 yılCahil
Soran+1 yılSen evlendin mi kaç yaşındasın? Ona göre konuşcam
Soran+1 yılDemek ki evlenmedin seninde falsoların vardır. Belki, ana kuzusu, gizli gay, narsist, keş vb olabilirsin.
Soran+1 yılSen önce düzgün Türkçe konuşmasını, yazmasını öğren kara cahil!!! 😁😁
- +1 yıl
"Demek ki evlenmedin seninde falsoların vardır. Belki, ana kuzusu, gizli gay, narsist, keş vb olabilirsin."
* her şey olabilirim ama ikinci ellere düşmedim çok şükür.
"Sen önce düzgün Türkçe konuşmasını, yazmasını öğren kara cahil!!! "
*türkçem için özürdilerim senden umarım yazdıklarımı doğru anlamışındır.
Soran+1 yılDediklerimi tekrarlaman senin zeka özürlü olduğunu gösterir. 👍 Neyse yoluna bak.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl32 yaşında geldiysen bence adam senden daha önde. onun düşünmesi lazım bu konuları.
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz zaten
+1 yılTabikide olabilir lütfen siz birbirinize güveniyorsaniz seviyorsanız kimseyi önemsemeyin
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben aynı şartlarda olmak isterdim…
10 Yorumla
+1 yılBenziyor mu:) bilemezsin.
10 Yorumlageçmişini incele
14 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl boyunca soğuk yapmış eşi ondan ayrılmışlar. Birde cinseliğe aşırı düşkün ondan reddettim. Ben evlilik öncesi cinseliğe KARŞIYIM
Soran+1 yılKimbilir kadına ne yaptı.
Olur neden olmasın hiç evlenmemiş birinden ne farkı var ki
00 Yorumla
+1 yıladam kac yasında eger onla olmasa benle olabılırısn
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bence uzak dur
11 Yorumla
Soran+1 yılReddettim şimdi
Aile & Toplum konusunda 911 cevap paylaştı. Yani bu yaştan sonra artık dul birine bakacaksın
114 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmemiş tercihimdir, evlenmiş olabilir ama çocuğu var ise kabul etmiyorum. Bu yaştan sonra evlilik dışı cinsellik yaşamak istemiyorum, ona saygı duyması lazım yoksa olmaz. Benim duruşum var. Ailem çevrem hoş karşılamaz, bunları baştan kabul edecek.
Soran+1 yılRica ederim namuslu erkeklerde çok kıymetli 👍
Soran+1 yılBana yardımcı olabilir misiniz nasıl istihare yapılır.
- +1 yıl
Yatsı namazının ardından iki rekat istihare namazı kılarsn. Ve dua edersin. Yüzün kıbleye gelecek şekilde uyursun. Kalp temizliği çok önemli ve samimi bir şekilde Allah'a yalvarmak. Yarabbi bu kişi benim dünyam ahiretim için hayırlı mı değil mi nolur bir işaret göster dersin. bir şey görmezsen üç gün devam edersin. Ondan sonra yine rüya görmezsen kalbine bakarsın nasıl uygunsa o şekilde devam edersin
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
Soran+1 yılGüzel bilgiler
Soran+1 yılSizinde Allah bahtınız açık etsin
Soran+1 yıl🤲
+1 yılneden bosandıgı onemlı.. sana durust olması onemlı
04 Yorumla
Soran+1 yılEşi 2 yıl boyunca soğuk yapmış ondan dolayı ayrılmışlar. Konuştuğum vakit, her şeyden nem kapan bir erkek olarak gördüm, " istersen bir yerde yarım saat ya da 1 saat kahve içelim" dediğimde neden zaman kavramına takılıyorsun? " deyince, ben de dedim" ne alakası var? Lafın gelişi onu söyledim" dedim. Aynı zamanda, evlilik öncesi ben cinsellik yaşamak istemiyorum, buna saygı duymayanlar işim olmaz diye onu da belirtim. Kendisi düzenli olarak girermiş. Yolları ayırdım onla.
Soran+1 yılPardon saygı duymayanla olacaktı.
- +1 yıl
senın kısısel alanının ıcın cızdıgın cızgıyı daha dakıka 1 işgal edıp manipüle etmıs... saygısızlıgına degınmıyorum bıle. her nekadar acıksozlu olsada sana bu adamın yanına olmayacagı bellı olmus. hayırlısı bazı seylerı erken gormek ıyıdır. yol yakınken yolunuza bakarsınız
Soran+1 yılHaklısınız
+1 yılbosanma nedenine bagli.
03 Yorumla
Soran+1 yılEşi soğuk yapmış. Ondan ayrılmışlar. Kimbilir kadın neden soğuk yaptı.
- +1 yıl
soguk neden yapiyor nedenini bilmessem pekte o kisiyle iliski düsünmezdim
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum
- Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
u +1 yılİyi tanımsk lazım öncrsı neden bitti
03 Yorumla
Soran+1 yılEşi soğuk yapmış. Bir kadın durduk yere soğuk yapmaz haksız mıyım?
- +1 yıl
Ne oldu
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence hayır, girilmez.~☆
10 Yorumla
+1 yılOlur olur neden olmasin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAdam gibi adamsa her türlü olur.
00 Yorumla
+1 yılKafalarınız uyuyorsa neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılKazı çalışması var girmeyin yola
00 Yorumla
+1 yılAllah'ım akıl fikir ver sen insanlara
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. dul olmak suçmu? adam iyiyse ona bakmak lazım önce
00 YorumlaSeninn dusuncen onemlii bence
00 Yorumla
+1 yılSende durumlar nasıl
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. len iyi bişi olsa karısı boşamazdı zati 😂😂
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Gizli Üye(36-45)+1 yılO kaç yaşında
08 Yorumla
Soran+1 yıl35
Cevap sahibi+1 yılBence normal yaşlarınız uygun evliliği bilen adam daha iyi senin için, sadece bi imza atmış. Ayrıca bekar olup herşeyi yapan çok mu güvenilir. Birde boşanma sebebi neymiş önemli olan o
Soran+1 yılKarısı ona çok soğuk yapıyormuş 2 yıl boyunca. Bence bir kadın kocasına durduk yere soğuk yapmaz. Haksız mıyım?
Cevap sahibi+1 yılAcaba neden kadının derdi ne, belki maddiyat, belki kadininn sorunları vardı. yoktan yere adama tabir aldi.
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı artık
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılGirilmez
10 Yorumla
+1 yılKarar senin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi biriyse neden olmasın
00 YorumlaNeden boşandığını iyi araştır
11 Yorumla
Soran+1 yılKadın soğuk yapmış ondan. Birde cinseliğe çok düşkün. Reddettim
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Adam gibi adamsa girilir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇok zorluk çekersin
10 Yorumla
+1 yılTabikide denemen lazim tanımak icin
02 Yorumla
Soran+1 yılBeyfendi adamı reddettim her şeyden nem kapıyor istersen yarım saat 1 saat bir yerlerde kahve içelim dedim neden bana set çekiyorsun dedi zamandan dolayı. Bende lafın gelişi öyle dedim. Karısı 2 boyunca soğuk yapmış. Birde aşırı cinsellik isteyen biri. Ben evlilik öncesi cinseliğe KARŞIYIM onun düşüncesine saygı duyarım.
- +1 yıl
İstekliyse sen varsin ya
+1 yılNeden boşanmış
03 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl boyunca kadın soğuk yapmış buna. Acaba bu kadın buna neden soğuk yapmış bir o var. Dini açıdan evlilik öncesi cinsellik yaşamak istemiyorum. Buna saygı duyacak bir beyle ciddi ilişki yaşamak istiyorum. Erkeğin düşüncesine saygı duyarım, teşekkür eder yolumu ayırırım. Haksız mıyım?
- +1 yıl
Haklısın , ve neden bir ilişki biter bu da çok önemli belki adamda öfke problemi var vs iyice araştır
Soran+1 yılAnladım an itibariyle bitirdim konuşmayı
+1 yılyaslar kaç
02 Yorumla
Soran+1 yılBen 32 adam 35 karısı 2 yıl boyunca soğuk yapmış. Ondan ayrılmışlar. Kadın neden soğuk yapmış, var bir yamukluk.
- +1 yıl
iyice sor sorustur oyle yoksa bir insanın dul olması kusur degildir
+1 yılOnun yaş kaç
02 Yorumla
Soran+1 yıl35
- +1 yıl
Yani yaşlarınız da neredeyse aynı ne kadar süredir birliktesiniz çünkü evlilik direk karar verilecek karar değil
+1 yılOlur neden olmasın.
10 Yorumla
+1 yılOlur niye olmasin
10 Yorumla- Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?