Benim dış görünüşte bir problem mi var acaba?

Ulan yeter ya geçenlerde okulda herkes daha dün başlayan 9. sınıf bile crop, tayt, kot coştururken 12. sınıf olmuş defolup gidecek olan ben (kii lakos, pantolon herşeyim okey-yüksek ihtimal tek ben giyiyorum-sadece üstümde oduncu gömleği vardı 600 kişiden 300 kişide vardır o gömlek o gün) müdür yardımcısı kadın geldi zart diye gömleğimi çıkarttı bu okul kıyafeti değil diye. Bugün namaza ineceğiz neredeyse her öğlen teneffüs inerim anahtar bulmadım ya bildiğin kimya hocam arkadaşım dönüp oda kapını kollamaya mı geliyor dedi jfmfkgjf, geçen sene ilk dönem taktir aldım (maşallah jkdmckf) bir tane daha dersime tek yarım dönem girdi ki derste hep bana laf sokarak geçirdi neyseeee dedi işte ne aldınız herkes düz okulda 45 kişi falan anca aldı taktir gururla taktir dedim kadın baştan aşağı süzdü neğğğ sen miğğ aldınnn diye tepki verdi milletin içinde (halbuki uslu öğrenciyim yanii) bir tane çocukta benim hiç sevgili yapmama şaşırıp oha senin şu an çapkın olman lazımdı falan dedi neyim ben lan neyim kimim yeter ya

Güncellemeler
+1 yıl
Cümleler 💩 Gibi olmuş acelem vardı neyse boşverin
Güncellemeler
+1 yıl
Kendimden nefret ettim sayısalcısın falan tamamda gavur musun bu Türkçe ne güya ülkenin en iyi Türkçe hocalarından biri giriyor dersime
Benim dış görünüşte bir problem mi var acaba?