Güncellemeler
+1 yıl
Cümleler 💩 Gibi olmuş acelem vardı neyse boşverin
Güncellemeler
+1 yıl
Kendimden nefret ettim sayısalcısın falan tamamda gavur musun bu Türkçe ne güya ülkenin en iyi Türkçe hocalarından biri giriyor dersime
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ulan yeter ya geçenlerde okulda herkes daha dün başlayan 9. sınıf bile crop, tayt, kot coştururken 12. sınıf olmuş defolup gidecek olan ben (kii lakos, pantolon herşeyim okey-yüksek ihtimal tek ben giyiyorum-sadece üstümde oduncu gömleği vardı 600 kişiden 300 kişide vardır o gömlek o gün) müdür yardımcısı kadın geldi zart diye gömleğimi çıkarttı bu okul kıyafeti değil diye. Bugün namaza ineceğiz neredeyse her öğlen teneffüs inerim anahtar bulmadım ya bildiğin kimya hocam arkadaşım dönüp oda kapını kollamaya mı geliyor dedi jfmfkgjf, geçen sene ilk dönem taktir aldım (maşallah jkdmckf) bir tane daha dersime tek yarım dönem girdi ki derste hep bana laf sokarak geçirdi neyseeee dedi işte ne aldınız herkes düz okulda 45 kişi falan anca aldı taktir gururla taktir dedim kadın baştan aşağı süzdü neğğğ sen miğğ aldınnn diye tepki verdi milletin içinde (halbuki uslu öğrenciyim yanii) bir tane çocukta benim hiç sevgili yapmama şaşırıp oha senin şu an çapkın olman lazımdı falan dedi neyim ben lan neyim kimim yeter ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Soruya değilde anlatış biçimine hayran kaldım djdjdj
Hayat dolu bir kisilik şöyle kafada birkac arkadaşım olsa hayatımda ne dert kalır ne tasa djdjdj
Dış görünüş değil de verdiğin hava önemli bence. Tabi bazı embesil hocalar takar
Verdiğim hava ne acaba ya taktir yakışmıyor, namaz yakışmıyor ne pislik bir insanmışım ben ya ayrıca bazı kızlar bana seni tanımadan önce egoist, havalı sanıyordum diyorlar ayyy bir ara ne oldu bizim edebiyat hocası ilk bana padişahın kızı rolü verdi başroldüm dedim başım gözüm üstüne okey ertesi ders herkese rolü dağıttı bir beni saymadı beni unuttunuz hocam dedim ardından aaa sende mi vardın rolde dedi sorna başladı padişahın kendini beğenmiş, entelektüel, bencil kızı ol demeye ballandıra ballandıra pislik ne kadar özellik varsa dedi kadın hfjfkgjvk
Sonra gitti sürekli beni zorbalayan pislik kas yapmaktan beynini geliştirememiş, boks yaparken beynine hasar almış her dediğim batan, diğer kızlara prenses gibi davranırken bana öküzlük yapan öküzler partner yaptı
Partner bile değil direkt metresi yaptı hemde 3. Metresi Allahım yaaaa
O zaman çekememezlik var yani onların yapmak istediklerini sen yapıyorsun onlarda bunu çekemiyor.
Senin edebiyatçı da ne pis kadınmış helal olsun iyi dayanıyorsun
Belki oruç vurmuştur kafasına da o zamanlar zaten sınıftaki özellikle bir kız grubu tarafından zorbalanıyordum bildiğin onlar yetmiyormuş gibi tanımadığım kızlar bile uğraşıyorlardı saçma sapan erkekler de öyle (bana açılıp kibarca reddettiğim çocuk bile gitmiş o hiçç evlenmeyi düşünmüyor falan demiş millete sınıfta bana en iyi davranan oydu düşünnn)
Sen nasıl bir yerde okuyorsun bunlar hangi tımarhane den kaçmışlar
Kızlar helee burcuma bile takıyorlardı, ten rengim çok beyaz diye ruh gibi falan dediler, saçma sapan çizgi film karakterine benzetip (onlardan daha güzeli egoistlik olarak algılama) özgüvenimi zedelediler, her gün ig profilinden çıkmayan kız bile arkamdan saçları çok gür kafası küçük iyice küçük gözüküyor diyip gülmüş falan ayrıca bunun sevdiği çocuklar bana yazdığı için nee emin misin onu mu sormuşlar biz değiliz dimi falan diye bayağı eziklediler beni alttan alttan
Yani Altan değil resmen çekememezlik var yılan bunlar uzak dur
Heryerde var bunlardan hayatın kanunu ilkokulda bile vardı
İlk okuldan beri mi
Nerde sıkıntı çıkarmayacak insan var ona takılırlar
Senden fazla şey bekleyen var beklemeyen var kafana takma sen onlari boş ver kendine göre yaşa ve sevgilin yok mu bu garip yani hiç öyle şey yapma sevgilin olmamasi garip onun disinda hayati kendin yaşa
Sevgilimin olmaması garip değil bence ya doğru kişi illa gelecek bir gün ha gelmedi mi çokta tın gezer tozar hayatımı yaşarım istesem yapardım ama annemin doktoru, oyuncu, az bilinen fenomen okulun en nasıl desem şu popüler takılan tipler varya onlar, boksör saçma sapan birsürü insan yazdı hiçbirine bakmadım (yarısı yüzünden bunları seven kızlar beni zorbalandı sanki zorla sevdirdim gibi millete kendimi)
Boş ver kafana takma engelle gitsin sen sevmedikten sonra hayattan kimene
Sakin olsana sen wzcık 🤭
A0 .
Deme öyle utandım acelem vardı ama hala var hatta 2 dkm kalmış
Başka ülkede mi yaşadın uzun süre?
Hayır yaaa tamam artık dalga geçme bak işime odaklanamadım şimdi buna takıldım
İstersen birlikte aşarız bu konuştuğun dili 😅
Ben paragraf olsun, anlamaya çalışırken uç beyin çalışsın, alzheimer olacakksanız olmayın ya da yavaşlasın, ileride bana dua edin diye böyle yazdım.
Aynen aynen
Neyse 5 dk geçti o 5 dkda neler yapılırdı neler. Kendine iyi bak, çok küçümseme beni başına gelir. Etme bulma dünyası sonuçta.
Küçümsemiyorum. Tabii ki gelir. Ben gördüğüm üzerine söylüyorum