Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar çok kötü hissediyorum kendimi ben 5 senelik evliyim bundan 3 sene önce eski sevgilim evlendi şimdi diyeceksiniz ki eski sen evlisin eski sevgilini düşünüyorsun önce dinleyin lütfenn! Biz eski sevgilimle 5 sene önce görücü usulü olarak tanışmıştık beni görmeye geldiler söz vs hiçbir şey olmadı birbirimizi beğendik konuşmak istedik babam bizi konuşturup bizi birbirimize bağladı yani tanıştık anlaştık birbirimizi sevdik ama anneme söylemedi babam konuştuğumuzu
Güncellemeler
+1 yıl
Mesajın devamı bu annem karşı geldi 10 tane inekleri var çayırları var dedi işte kabul etmedi evlendirmek istemedi annem köy hayatı yaşamamı istemedi çünkü zorlanmamı istemedi kendisi gibi olmamı istemedi neyse babam da bu eski sevgilimin hakkında başka şeyler duydu birilerinden ama inanmadım ona güveniyordum her taraf bu çocuğu kötüledi ben ona inandım kimseye inanmadım neyse biz gizli gizli nerdeyse 1 sene konuştuk birbirimize sözler verdik asla ne olursa olsun birbirimizi bırakmayacaktık
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ben seni çözdüm.
Sende ah var mutlu değilsin. Şimdiki kocanda hocalarla yatıp kalkıyor. Din iman dua büyü vs derken sizin ocakta ağırlık var.
E niye eski oldu peki
Yazdım hepsini
Eski evlendi bende evliyim ama hırsla bıraktım adamı o kadar da söz verdik birbirimize bırakmayacaz diye bırakan ben oldum namaz kılıyorum diye yalan söyledi bırakma sebebim o ama o zamanlar çok yanlış geldi yaptıği şimdi yaptığım şeyden utanıyorum
eee sonuç bosanacakmiydin yoksa
Anlaşamıyoruz eşimle hep beni kısıtlıyor böyle odun biri birde hep kendi istediğinin olmasını ister ben bişey söyleyince bir şey isteyince fazla önemsemiyor beni hep görmezden geliyor isteklerimi
erkek ya da kadın zaten kısıtlama yaptığında ilişki zaten kavgaya döner inatlaşma başlar ailen yanindaysa zaten bosanmalisin ama olan çocuğa oluyor işte
Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum birde eski sevgilimden ayrıldım ya hakkını helal etmişti sizde ah üzerimden kalkar mı beni unutmuş mudur🥺
hayat devam ediyor sen hayatını kurmuşsun unutmuştur sonuçta evlisin
sende unutacaksın mecbursun hala gorusuyorsan eşin yakalarsa daha fazla sorun yasarsin
Çok pişmanım eşimle evlendiğimde beri mutlu değilim çok hödük bir adam insana kendini kadın gibi hissettirmiyot çok müdahale ediyor herşeye istiyor ki hep onun dedikleri kuralları olsun birdr çok yaşancı üşkaatçı dayanamıyorum adama sabırda kalmadı bende bende insanım
Hayır asla görüşmüyoruz sadece helallık için yazdım helal etti hakkını hatta mutlu ol dedi anlattım ona niye bıraktığımı yani benim bahane yapıp bıraktığımı sandı ondan ayrıldıktan 3 ay sonra evlendim başkasını sevip bıraktığımı sandı onu anlattım sizce ah gitmiş midir gerçekten mutlu olur muyum ah gitmiş midir üzerimden hep mutsuz olacam gibi hissediyorum
işte çekmek zorunda değilsin mutsuz evlilik varsa zaten geçen ömür geri gelmez
öyle düşünme ama iletişimde olsa aklında hep olursa sonu çok başka olur
evlilik kafa uyumu olunca güzeldir her konuda çiftler arkadaş gibi olmadığı için sorun yaşanıyor inan bekarlık sultanlık bende boşandım kafa rahat :) istersen gel konuşalım ancak yaşayan bilir evliliği
Hayatımda eşim gibi bir kalas anlayışsız birini görmedim çok değişik bir adam özgüvenimide zedeledi annem babam boşanmamı istemiyorlar kimse yanımda durmuyor destek olmuyor bana ben eşimle hep konuşuyorum böyle yapma diyorum ama huylu huyundan vazgeçmiyor
Ben ondan helallik alınca bana demişti ki bana kendimi iyi hissettiriyor o senin gibi yapardı diyor eşiyle arasında 10 yaş var eski. sevgilimin eşiyle evlenmeden sorun yaşadı ailesi yaşı büyük diye vermemişler mücadele etmişler bende mücadele ettim ama benim bırakma sebebim çok açma o benim birini sevip bahane edip bıraktığımı sandı ama anlattım ona sebebini oda hakkını helal etti içten mi etmiştir beddua ah üzerimden kalkmış mıdır sizce 🥺🥺🥺
işte ailen yanında olmazsa senin için zor kültürlü birisin eşini zorla sevmeye cabaladan konuşsan bile yıpranan sen oluyorsun
Ben eşimle hiç anlaşamıyorum onun istedikleriyle benim istediklerim çok farklı diğer soruma cevap vermediniz hakkını helal etti ya sizce ah gitmiş midir mutlu olur muyum
burada biraz yalnis anlaşılma biraz inatla evlilik var helallik aldıysan zaten kafana takma gerek yok sadece sen eşinle olan sorunları çözmeye bak yaş sadece sayıdır evlilikte önemli olan uyum kafaların bir olmasi
Oda çok inat ama benim istediklerimi yapmıyor istiyor ki hep onun istediği olsun benim de sabrım var piskolojimi bozdu sorunları çözemiyoruz orta yol yok
işte ortak yol olmalı yoksa zaten çözüm olmaz istekler derken gel konuşalım yaz bazen hiç tanımadığın biriyle konuşmak dertleşmek insanı rahatlatir fikir alışverişi yapmak guzledir
Bana huzur yok eşim bana huzur vermiyor o kadar cahil ki eşim eski kafa yani bu devirle alakası yok o kadar saçma şeyleri büyütüp canımı sıkıyor üzülen hep ben oluyorum ona bir şey deyince yani yanlışlarını söyleyince değilmeye çalışmıyot kafaya takmıyor hep beni değiştirmeye çalışıyor
Aynen öyle bıktım sadece beni yoruyor kendini hiç. Yormuyor
işte psikolojikn bozulursa zaten sağlık gider çocuğunla bile ilgilenemezsin cahil insanı degistirmek zordur zaten hayata bakış açısı önemli
sende onun gibi olmaya çalış o zaman
Anlaşamıyoruz zaten çocuğunda piskolojisi bozuluyor hep beni yoruyor kendini yormaz hiç sadece beni değiştirmek istiyor kendisiyle o kadar konuşuyorum ama hiç değişme yok bıktım artık
seni nasıl değiştirmek istiyor? senle daha açık konuşmak lazim
Ben onun istemediği şeyler yapınca ortalığı yıkıyo kızıyor o benim rahatsız olduğu şeyler yapınca söyliyorum kendini değiştirmedi değiştirmiyır
siz aynı evde yaşayan iki yabancı gibisiniz ya da ev arkadaşı gibi işte bu konuda ortak karar alınmalı sevdiği sevmediği şeyler için
İşte yok ortak karar diyorum ya benim rahatsız olduğum şeyleri düzeltmiyor kendinde hep kendi rahatsız olduğu şeyleri değiştirmek istiyor bende birde çok odun romantik değil böyle sevgisini de göstermiyor bana bana bir hediye bile almadı
Her konuda işte
Ne mesajı
Allah bağışlasın
Buyrun dinliyorum
Allah bağışlasın..
Teşekkürler
Evet skr
Ee sonra
Evet
Soru nerde?
Buyrun
Evet güncellemenin devamı?
Heyecanla bekliyoruz. Devamı?
Yazdım ya üste okumadınız mı
Evet sorabilirsin
Soru nerede
Yazdım sorunun devamı yetmedi asıl soruyu soracaktım burdan yazayım ben eski sevgilimle konuşurken hep dürüst olmasını istedim ama namaz kılıyor musun deyince kılıyorum derdi yani ben anladım kılmadığını sıkıştırdım onu kılmıyorum diye itiraf etti sana dıyecektim zamanla dedi beni bırakırsın diye demedim dedi neyse ben onu o bana yalan konuştu diye bir sürü hakaretli mesajla öylece ortada bıraktım zoruma gitti şimdi evlendi benden 3 sene sonra evlendi ama ben çok pişmanım bıraktım diye niye bıraktım bilmiyorum o an ne yaşadım anlamadım şimdi. Çok pişmanım tabi iş işten geçti sizce ben haklı mıyım haksız mıyım böyle yaptım diye mutlu mudur beni düşünüyor mudur mesaj attım ona hakkını helal et dedim etti kızar diye bekledim kızmadı ben hep üstümde musibet var gibi hissediyorum sanki ahı hep benimle olacak gibi ondan ayrıldıktan sonra hiç mutlu olamadım eşimle anlaşamıyoruz sanki. Hiç mutlu olamayacak mışım gibi geliyor 💔
Namazdan sonrasını okumadım. Cahil insanlar ve yaptıkları cahilliklerin sonuçları. Olay tam olarak bu dimi? Hiç yanilmam. Okumama gerek bile yok
Ben nasıl bıraktım inanın anlamayamadım çok dua ettim Allah'a hayırlı ise olsun hayırsı ise olmasın diye çünkü ne yaparsak yapalım ailem evlenmemi istemedi ama birbirimize çok sözler verdik asla dedik her koşulda bırakmayacaktık o zamanki cahillik mi ne bilmiyorum
Bu yazdığını okudum. Her yeri cahillik. Komple.
Benim cahilliğin dimi çok saftım inanın nasıl böyle bişey yaptığımı hala akıl edemiyorum kendime gelemiyorum şaka gibi geliyor bana eşimle mutlu değilim anlaşamıyoruz eski sevgilimden ayrıldıktan sonra hiç mutlu olamadım hep üzerimde musibet var gibi hissediyorum sanki hiç mutlu olamayacak mışım böyle sevenim olmayacak gibi hissediyorum korkuyorum ama hakkını helal etti mutlu ol diye dua etti bana sence ah gitmiş midir kalpten mi etmiştir mutlu mudur beni unutmuş mudur 🥺
Boşanma
Nasıl yani
Sorrr
Sordum yukarı okumadaınız mı