Selam 1 ,5 yıllık evliyım?

Yani sanki 40 yıllık evliymisiz gii davranıyor eşim, her konuda öyle stabil yemek ye yat işe git gel bi okeyi var haftasonu ben bir yere gitmezsem beraber vakit geçiriyoruz bi aksam yemegınde beraberiz yani bı durumdan bıktım hiç yeni evli gibi değiliz sanki asker arkadasıyım el kol sakaları böyle yeni evli çiftleri görünce kıskanmıyorum ama kendi halime üzülüyorum az önce dedesi aradı beni cumartesi alısverise götürür müsün dedi bende öyle şakasına biz o gün gelemeyiz 14 subat dedim hemen celallenip cocuk muyuz ne 14 subatı dedi sonra bende kırıldım konusmadım antremanu vardı oraya gidiyordu kapıdan gecırneyecek mısın dedi bende güle güle dedim oturdugum yerden yani zaten bastan beri evliliğimiz sıkıntılı gectı hiç biley anlamadım annemın hastalıgını ogrendık. Befatlar falan oldu allah rahmet eylesin bişey yapamadık ama hiç böyle kendimi özel hissettirecrk bir yere götürmedi bütün parasını babasına yediriyor ay boyu ac kopek gibi geziyo bana bişey kalmıyor bıktım bu durumdan nasıl değiştirebilirim
Selam 1 ,5 yıllık evliyım?