Sevgilimin ve annesinin bu davranışları karşısında ne yapmalıyım?

Sevgilimle 3 aya yakindir beraberiz. Birbirimize yakin semtlerde oturmamiza ragmen ben bulusma teklif etmedigim surece 2 3 haftada bir zorla buluşuyoruz. Zorla dedim çünkü o bulusma gerceklesene kadar ben en az 25 30 kez seni özledim diyorum. O da beni özlediğini beni sevdiğini söylüyor ve gerçekten bu konuda samimi olduğunu düşünüyorum. Neden bu kadar az görüşüyoruz diye sorduğumda ise ilk başta derslerin var seni derslerinden alıkoymak istemiyorum diyordu ( ben üniversite öğrencisiyim o ise çalışıyor) . Ama geçen gün daha detaylı konuştuk ve annesinin kizmasini istemediği için bulusamadigimizi söyledi. Annesi oğlunun işten eve evden işe gitmesini dışarıda asla vakit gecirmemesini istiyor. Buluştuğumuzda bile sürekli onu arayıp neredesin diyor ve sevgilim her seferinde bir yalan uydurup benimle olduğunu çaktırmadan çalışıyor. Çünkü annesi onun hayatında biri olacaksa da evleneceği ciddi bi ilişkisi olsun istiyor çünkü sevgilim 24 yaşında. Ama benim okulumun bitmesine daha 2 yıl var ve her ne kadar sevgilim evlenelim dese de hayır diyorum. İlk sevgilim olduğu için onu gerçekten sevdiğim için de ayrılmak istemiyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Kolay kolay birileriyle sevgili olacak bi yapım yok onun karakterini duruşunu gerçekten sevdim. İleride evlenmek isteyeceğim beni seven sorumluluk sahibi bi insan o yüzden kestirip atmak istemiyorum ama az görüşüyor olmamız da beni cok rahatsız ediyor ve bu durumu nasıl değiştirebileceğimi bilmiyorum
Sevgilimin ve annesinin bu davranışları karşısında ne yapmalıyım?