Aile & Toplum 2024 için bu sene ajanda tutmaya karar verdim. Ajandada her güne 1 soru ile başlayacağım. Bu sorular neler olabilir? Girift_ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Ajandam için soru başlıkları neler olabilir? Sizleri yorumlara bekliyorum Güncellemeler+1 yıl Guncell 2024 için bu sene ajanda tutmaya karar verdim. Ajandada her güne 1 soru ile başlayacağım. Bu sorular neler olabilir? Cevapla Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Hayatın amacı ne gibi sorular 0 0 Yorumla
Bilgolog Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 611 cevap paylaştı. Bugün kendin için ve başkası için ne yaptın olabilir 0 0 Yorumla
Ayşetee Takip Et Xper 4 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Bugün hangi hareketimden dolayı utandımm bunu yazardım bidaha yapmamnak icin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ya benim de aklıma böyle şeyler çok geliyor da ben 3. gün bırakıyorum ya çok kötü bi huy 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sorulu ajandalar zaten satılıyor 0 0 Yorumla
kirikbirkalp356 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Kendini 5 yıl sonra nerde görüyorsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayatın amacı ne gibi sorular
Bugün kendin için ve başkası için ne yaptın olabilir
Bugün hangi hareketimden dolayı utandımm bunu yazardım bidaha yapmamnak icin
Ya benim de aklıma böyle şeyler çok geliyor da ben 3. gün bırakıyorum ya çok kötü bi huy
Sorulu ajandalar zaten satılıyor
Kendini 5 yıl sonra nerde görüyorsun
Hayatın amacı ne
naber
Bugün iyi bir şey yaptım mı?