5 aylık evliyim, kocam surekli özellikle akraba ziyaretine gitmek istiyor ve bundan o kadar keyif alıyor ki anlatamam ya boyle bir şeyden keyif alınır mı ben anlamıyorum. Arada gerçekten sıkılıyorum artık normal olarakta geziyoruz onda sıkıntı yok ama insana bir bikkinlikta mi gelmez oturduğumuz yerden de akrabaları sag olsun 10 saat kalkamiyoruz kirmakta istemiyorum diyorum neden bu kadar çok ziyarete gidiyoruz diye karımı cok sevdigimi herkese gostermek istiyorum elini tutup özgürce gezmeyi seviyorum çok heyecanlanıyorum çocuk gibi diyor kizamiyorum da ama bunu kırmadan söyleyebileceğim bir yöntem yok mu gerçekten surekli ziyaretten bunaldım artık ne demem gerektiğini de bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Askım benim koca da hiç akrabalara gitmiyor onu napcaz hiçbirine bize evlenirken çok yardımcı oldu akrabaları ama atayıp teşekkür bile etmiyor ya dört aylık evliyim bende
İlk başta zorlanırsın ama alışırsın canım bende çok zorlandım bazı konularda
Esinizin mizacı da soğuk demek ki, benim eşim de tam tersi çok sıcakkanlı ama demek ki idare etmek lazım dediğiniz gibi belki de keyif almaya bakmalıyım biraz bunalıyorum ama 😂
Kız çok soğuk yaaa valla takma kafana gerçekten akışına bırak bende çok zorlandım ama artık takmıyorum çok zor biri ile evliyim bende çok bunalıyorum inan ki bazen
Ask boyle bir sey mi acaba adamdaki saf guzel mutluluga bak bence sevilmenin kıymetini bilmelisin zamanla orta yolu bulursunuz
Ay yorumunuzu çok mutlu oldum eşim. gercekten çok sıcakkanlı çok haklısınız sıkılsam da keyif almaya bakmalıyım belki de dediginiz gibi bazı akrabalarindan hoşlanmıyorum soyleyemiyorum biraz çekingen yapim var onlara gittigimiz de özellikle bazen bunalıyorum
Bende hemcinslerimin boyle sevilmesine cok seviniyorum cidden bizler mutlulugu cok hak ediyoruz. Bizim yapimiz dogamiz geregi bile bizler cok cok ozeliz. O yuzden boyle saf mutlulukla sevilmek ne guzel bir sey. Belki sürekli gitmek biraz bunaltici olsa bile eminim ki esiniz o sekilde bakmamistir o cocuksu heyecana kapilmistir size sevgisini herkese gosterme gayretiyle. Onunda icindeki heyecani gosterme sekli boyle ki demek ki. Bazi seyleri tolere etmek gerekir. Genelde kadinlar hep kotu seyleri tolerans gosterdigi icin, ama sizinki tam tersi bir durum oldugu icin su soruyu okurken bile ‘ayy ne guzel tebessumu’ olustu yuzumde, icim acildi. Yeterki boyle guzel seylere tolerans gosterilsin yani. Neyse uzattim ama sizi tanimasam da adiniza sevindim, umarim hep bu tatli heyecanlari tasirsiniz icinizde birbirinize karsi 😊
Aynen sıkılırsın illaki gittiğin yerlerde ama iyi yönden bak askım valla ben evden dışarı bile çıkamıyorum hiç bilmediğim biyere geldim
Kendine bağla cilveli ol seninle evden çıkmak istemesin
Ya bu ne ahlaksız bir yorum boyle kocam tabi ki beni çok seviyor, ben de onu cilveyi herkesle paylaşacak degilim. Sadece akraba ziyaretine anlam veremiyorum kırmadan soyleyebolecegim bir yöntem istemiştim yanlis yere sormuşum demek ki.
Ahlaksız bir yorum değilki cilveyi herkesle paylaş demedik dengesizce anladıysan ben napim
boş ver böyle yorum yapan çok oluyor
Bize de bazen cidden yaranılmıyor
Yaa ahahah demeyin lütfen böyle gercekten bazen sevmediğim akrabaları var onlara gittiğim de çok bunalıyorum çekingen bir yapım var soyleyemiyorum da henüz o yuzden ama galiba keyif almaya bakmalıyım
Yani ikili ilişkilerde bazen çok büyük sıkıntı yoksa bu tarz şeylere de katlanmak gerekiyor yahu geçip gidiyor neticede
E konuş onunla
Pazarlamacı misin oğlum deseydin
Ya bunlar ne kadar ahlaksız yorumlar kötü niyetli olarak mı götürüyor ne kadar pis zihniyetleriniz var sizin şok oldum.
K3ndi evde görsün elde değil
Sende gez
Direkt izah et