Kocam sürekli git diyor bir akıl verin?

Ben bir aylık evliyim daha öncesinde 3 yıl birlikteydik erken evlendik hatta işi bile yoktu buna rağmen evlendim onunla nişanlıyken çok kez ayrılmak istedim hiç bir zaman vazgeçmedi neyse iş buldu evlenmeden önce işe başladığından beri içimde bir şüphe vardı hep ordaki bayanlardan dolayı daha önce hiç böyle hissetmemiştim ona sonsuz güvenim vardı ama niye böyle oldu bilmiyorum telefonunda falan bişey görmedim hiç bu konuyu açıp sorunca kavga ettik bir kaç kez sinirlendi ben öyle bir insan mıyım diye ben de boşuna kuruntu yapıyorum diye söz verdim bir daha bu konuyu açmıycam diye bir gün iş yerine gittim ordaki kızlar beni görmemiş gibi davrandı tanışmaya bile yeltenmediler iyice kafam attı yine sorgulamaya başladım bir kaç kere giderim bu evden dediğimde hiç bişey demiyodu şimdiyse tartışınca bana güvenmiyosan gidebilirsin babanın evine diyo bıktım artık diyo sürekli en son kavgamız da yine aynısını dedi bende kapıdan çıktım ve kesinlikle durdurmadı ve bir daha bu eve giremezsin dedi ve bana vurdu bir aylık evliyiz ve vurdu git istemiyorum diyo sonra gelip yakınlaşmaya çalışıyo özür dileyip pişman olma yok yavaş vurdum diyo daha beynim yerinden çıkıcaktı bide giderken bana ait ne varsa onları koy git diyo ailem sonuna kadar arkamda yaşımda daha çok genç sizce napmalıyım bir akıl verin bu yaşta dul kalmakta beni korkutuyo
Kocam sürekli git diyor bir akıl verin?