Yoksa sadece mevcut olan, var olan arzu, istekleri mi artırıyor?
Neden hep alkolüydüm, seytana uydum bahanenin arkasına sığınılir?
Yoksa sadece mevcut olan, var olan arzu, istekleri mi artırıyor?
Neden hep alkolüydüm, seytana uydum bahanenin arkasına sığınılir?
Tersine ; sosyal ogreti ve baskılar yumagını gevsetip risk goze alma egilimini artırır ve olan arzu istekler de daha serbest hareketlere ulaşır. Alkol almış birinde arzu istekleri artırma etkisi değil sonumleme etkisi olur ancak performans göstermesi gereken erkek tarafı buna daha cok maruz kalır ve genelde yarı yolda farketmese de pofflar. Kadında ise zaten performansa gerek kalmaz baskıların otesini gorur.
Ancak durum ya da alkol gecince kim ne yaptıgının bilincine varır ve suç kısmını da ucuncu ve olmayan varlığa atar " Seytana uydum " der.
Oysa bahsedilen şeytan kişinin kendi icindedir ve o şeytan da sırf cinsellik değil yaralamaya hatta o hırsla oldurmeye bile surukleyebilir. Zira ona ekilmiş sosyal ve kişisel baskılar kalkmıştır ve farklı bir kişilik serbest kalmıştır, şeytan tarafı da budur.
Alkol kişiyi rahatlatır. Bu rahatlama aynı zamanda belirli davranışları ve cümleleri daha çabuk ortaya çıkarır. Hatta bir kişiyi tanımak istiyorsan onunla içeceksin.
Cevap
6Cevap
Alkol ahlakı değiştirmez içinde olan düşünceleri gerçek karakterini ortaya çıkarır.
Çünkü korteks baskılarındigi için alttaki duygular açığa çıkıyor
Sadece çok içerken ne yaptığını bilmiyorsurn
İçindeki abazayı açığa çıkarıyor
Daha cesur olabilirsin
Değiştirir her şeyin başı alkoldür
Değiştirmez var olanı ortaya çıkartır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?