Yeme & İçme Alkolü tatma amacıyla içmek günah mı? Efeninminesi Takip Et Xper 3 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Normalde alkol/içki içmek günahtır, ben 13 yaşımda deneme maksatıyla içtim. Ama içtim dediğim bir yudum bile değildi, tadını aldığım an iğrendim ve bıraktım. Bu günah mıdır? Güncellemeler+1 yıl Günah mı? Alkolü tatma amacıyla içmek günah mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Geçmişte içmiş olmak günah gadası. Önemli olan şimdi uzak durmaktır. 0 2 Yorumla Efeninminesi +1 yıl Günah gadası ne demek? Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Günah demek Yorumla
metaverse Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Olan olmuş, tatmaktan için içtim bir daha içmeyecem dersin tövbe edersin sorun kalmaz 0 15 Yorumla Efeninminesi +1 yıl Yani tövbe dersem sorun olmaz, günah falan olmaz mı? Yorumla metaverse +1 yıl Normalde içmek günah sen tadına bakıp bunu bir daha kullanmamaya karar verdin günah olmaması lazım Yorumla Efeninminesi +1 yıl Umarım, teşekkür ederim. Yorumla metaverse +1 yıl Efe kim kanka Yorumla Efeninminesi +1 yıl Bir kitap karakteri, niye? Yorumla metaverse +1 yıl Hiç merak ettim mine de mi karakter yoksa senin ismin mi Yorumla Efeninminesi +1 yıl Karakter. Yorumla metaverse +1 yıl Anladım bayağı seviyorsun galiba nick yaptığına göre 😅 Yorumla Efeninminesi +1 yıl Hakwgwk kitap okumayı severim, bu nedenle isim bulamayınca onların ismini kullandım. Yorumla metaverse +1 yıl Güzel yapmışsın zaten bütün nickler alınmış 😂 Pp de güzel olmuş Yorumla Efeninminesi +1 yıl HEJAGAJGWAH Teşekkür ederimm Yorumla metaverse +1 yıl Diğer soruna baktım da boş ver eğlenceyi falan okunu başarıyla tamamla geleceğin güzel olsun her şeyi yaşarsın zamanla Yorumla Efeninminesi +1 yıl Çok haklısın. Yorumla metaverse +1 yıl İyi geceler Yorumla Efeninminesi +1 yıl Sanada Yorumla
asaza0 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Cocukmussun zaten icin rahat etmediyse tovbe et ge birdaha denmee iste 0 0 Yorumla
Aşil_Han Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Hanefi mezhebine göre nebiz sarhoş olmuycak kadar haram değil 1 0 Yorumla
Wporkazlm Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl 😂😂😀 Müslümanların saçma sapan günah etkisi altında baya kalmışsın baya cahil insanlarız 0 0 Yorumla
1907stanbul1907 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Bence evet bildigim kadar. Ama Bildigin cami imamına sorabilirsin 1 0 Yorumla
Yaşasın_ırkımızz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yok sevap 0 1 Yorumla Efeninminesi +1 yıl Günah tamam anlıyorum ama tatma amaçla içtim ve sevmedim bir dah içmeyi düşünmüyorum ve bu çocuk yaşımda oldu, hala günah mı? Yorumla
Cyclaxs Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sana değil 0 1 Yorumla Efeninminesi +1 yıl Bana göre derken? Yorumla
Yesilsu03 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Çok büyük günah ateşlerde yanacaksın 0 1 Yorumla Efeninminesi +1 yıl Ne diyorsun ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Geçmişte içmiş olmak günah gadası. Önemli olan şimdi uzak durmaktır.
Günah gadası ne demek?
Günah demek
Olan olmuş, tatmaktan için içtim bir daha içmeyecem dersin tövbe edersin sorun kalmaz
Yani tövbe dersem sorun olmaz, günah falan olmaz mı?
Normalde içmek günah sen tadına bakıp bunu bir daha kullanmamaya karar verdin günah olmaması lazım
Umarım, teşekkür ederim.
Efe kim kanka
Bir kitap karakteri, niye?
Hiç merak ettim mine de mi karakter yoksa senin ismin mi
Karakter.
Anladım bayağı seviyorsun galiba nick yaptığına göre 😅
Hakwgwk kitap okumayı severim, bu nedenle isim bulamayınca onların ismini kullandım.
Güzel yapmışsın zaten bütün nickler alınmış 😂 Pp de güzel olmuş
HEJAGAJGWAH Teşekkür ederimm
Diğer soruna baktım da boş ver eğlenceyi falan okunu başarıyla tamamla geleceğin güzel olsun her şeyi yaşarsın zamanla
Çok haklısın.
İyi geceler
Sanada
Cocukmussun zaten icin rahat etmediyse tovbe et ge birdaha denmee iste
Hanefi mezhebine göre nebiz sarhoş olmuycak kadar haram değil
😂😂😀 Müslümanların saçma sapan günah etkisi altında baya kalmışsın baya cahil insanlarız
Bence evet bildigim kadar. Ama Bildigin cami imamına sorabilirsin
Yok sevap
Günah tamam anlıyorum ama tatma amaçla içtim ve sevmedim bir dah içmeyi düşünmüyorum ve bu çocuk yaşımda oldu, hala günah mı?
Sana değil
Bana göre derken?
Çok büyük günah ateşlerde yanacaksın
Ne diyorsun ya