AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ağzını açar sayarım🤣🤣
Ya durust olun lutven
Çizgileri vardır. Ve duyguları olsa da o çizgisinden taviz vermiyorsa dişli bir kadındır
Mesela teyzem abimin karisi hakkinda boyle dedi fazla görüsmediler Ama yengem hakkinda disli biri belli dedi Halbuki yengem Normal davrani? Nasil anlar ki Bunu insan?
Kocası sözünden çıkmıyordur🙂 özgüvenli biridir. Ekonomik özgürlüğu vardır
Evet kocasi dinliyor. Özgüvenli dogru ekonomik özgürlügüde dogru ama Bu cok Normal degil mi? ila boyle sozunu geciriyor , disli demeler felan ne gerek var?
Sen kıskandın mi🤭
Hayir kiskanmiyorum bizimkiler hep kizi konusuyor cok bilmis, kendini begenmis, cahil vs diyorlar ama kiz cok samimi biri ama ters birsey ya da laf sokarsan altta kalmiyor en azindan baslarda oyleydi simdi kimseyi umursamiyor Bilmiyorum zararida yok bizimkilere ama sevmiyorlar, Oda ben biliyorum Iyi olmak ister kocasinin ailesiyle bizimkiler sevmedigini cok belli ediyor. Uzuluyorum
Onlar aile olsun, mutlu olsun varsın sizinkiler sevmesin. En doğrusunu yapiyor
Evet Oda boyle yapiyor zaten takmiyor kimseyi. Kocasini cok seviyor asik yani cok belli Bu. Kocasida Ayni sekil. Bizimkiler biraz kiskaniyorlar gibi Ama Neden kiz gelipte birsey demez
Mutlu olmalari lazim aslinda
Kurbana dana mi seciyorsun
Kariyer sahibi ise.
Kendisi yurtdisinda hemsire
Hemşire dişli olduğunu göstermez o zaman çevresi çoksa, seyehat etmeyi seven biriyse, giyimine vs çok önem veriyorsa öyle bir izlenim verir.
Ya kocasi her dedigini yapar, giyimine cok dikkat eder Evet, Fakat cevap verir hani susuyum boş ver demez. Oyle biri. Kirilan kirilsin ozmn dusunmeden konusmasinlar der.
Ben iyi anlamda dişli biri anladım senin dediğin susmayan boş çene birisi. Uzaklaşırım öyle tiplerden çünkü yorar insanı.
Hayir sürekli konusan biri degil agir basli. Ama mesela korkak biri degil. Aslinda Iyi biri samimi ama hic kimse sevmiyor kizi
Şöyle bir kız portresi çizeyim sana. Kız ağır başlı. Gururlu. Fazla kişiyle samimi olmuyor ama gönlünü bir erkeğe kaptırmaya yakın. Erkeğine kimsenin veremediği samimiyeti sevgiyi verecek biri. Fakat onun ve yakın ailesi dışına hep mesafeli başlar. Boş konuşmayı sevmez. O yüzden de fazla arkadaşı yok. Eğer buna yakınsa normaldir. Eğer bu kişi altta kalmamak ve ipleri elinde tutmak istiyorsa erkekler güzel, alımlı, bakımlı kişileri sever. Erkekler kaybetmekten korkacağı insanların gitmesinden çekinirler. Yani ağırbaşlılık güzel ama bir albenisi de olmalı. Genelde ağırbaşlı kişiler sevdiğim sevdiktir. Dışarı biraz kapalıdır. Uzak mesafe ilişkisi varsa instagram gibi uygulamaların faydası olabilir. Bol güzel resimler gibi. Tabii takipçi sayısı vs ıvır zıvır kıskanmasına da neden olur yani kıskanılacak biri olmalı bu kişi. Yoksa istediği kadar cesur ve ağırbaşlı olsun karşısındakide benzer cesarettedir ve elinin terci ile iletebilir bir noktada. Aynı şey erkek içinde geçerli. Devamlı iyi görünmeli karşısındakine ve ben bu anlattığım gibi birini hele ki fiziksel açıdan da iyi buluyorsam kaybetmekten korkardım ve onu yeterince dişli bulurdum.
Tam anlattiginiz biri tammmm. Ama erkegin ailesi kizi pek sevmiyor onu anlamiyorum Neden
Her sebep olabilir. Ailesinin aklında başka biri vardır örneğin. Tanıştılar mı bilmiyorum ama kız anlattığım gibi olsa da ailesine samimi davranması lazım normalde ama biraz soğuk gelmiştir. Yemek yapmayı bilmeyi tam biliyor mu ediyor mu onlar da var yani ailesi birçok faktöre bakar. Eğer zengin bir aile ise çocuklarına yakıştırmayabilir detaylı tanımadan bilemem.
Agir basli, dedigim dedik inat, korkak degil, ekonomik ozgurlugu var, bakimli alimli biri, kimseden lafini esirgemez ama umursamiyor artik kimseyi kocasi haric, sert bakar ama cok guzel bir Kadin gercekten. Cok samimi aslinda konustum ben onunla ama bizimkileri kendini begenmis, cahil vs diyor kiza ya
Anladım. İlginç çocuk kızı sevmesine rağmen ve alımlı okumuş etmiş olmasına rağmen öyle mi. Kız onlar hakkında ne düşünüyor. Onlar kendini beğenmiş diyor kız ne düşünüyor onlarla ilgili.
Evet oglan seviyor kizi, ve kizda hersey var guzellik, egitimli, bakimli hersey. Kiz kendimi artik ifade etmekten yoruldum ben boyle biriyim, kültür farki var sizin Evet dediginiz seye ben Evet demek zorunda degilim diyor. Sizin ailede kimse anlayisli degil olamiyorlarda cunki baska sekil gormemisler, ögrenmemisler Hadi 1 tane olsa konusursun anlatirsin hepsi Ayni o yuzden muhatab olmak istemiyorum tehlikeli insanlar Iyi yaptim derken yuva bile yikarlar dedi.
Ama Bunun farkina varana kadar is isten gecer, o an pismanlik duygusu yasarlarmi Ondan bile emin degilim gercekten dedi. Bende yok Ya O kadar degiller dedim. Oda O kadar varlar emin ol Sen onlarin kizisin ben gelinleriyim seninle ben Ayni degiliz onlarin gozunde dedi. Oglunun mutlulugunu dusunen karisina boyle davranmaz Ama Bunu bile goremiyorlar iste dedi. Benden uzak dursunlar dedi
Evlendiğinde belki kabullenip düzelir araları ama eğer cidden anlaşamıyorlarsa yapacak bir şey yok. Adam anlayışlı ise iyi olur çünkü bir süre sonra anneye de yakın olabilir herhangi bir tartışmada soğuyabilir.
Ya Bizim aile basi kapali vs bu kizin acik. Rahat buyumus bide, her istedigi olmus yapmislar. Bizimkileride baskin bir aile oldugu icin kiza ters. Bana karisilmasindan asiri rahatsizim esim haric hickimseyle Iyi anlasmak zorunda degilim dedi. Tabi Bu size ters anliyorum ama Bu Benim icin asiri dogru. Anlasmak isteyen beni oldugum gibi Kabul eder. Evlenecem diye kimseye karekterimden ödün vermem dedi.
Bizimkilerde Iste BU kendini ne saniyor diyor
Kızın o huyu iyi değil kocasının annesine biraz yumuşak davranması lazım denemesi lazım. Ben denediyse artık yapacak bir şey yok dedim. Çünkü kız gözüne çalışmak için bir şeyler yapar ama bazıları da bunu olumlu göreceği yerde tepesine biner genede. O zaman kız tabii uğraşmamakla daha fazla haklı ama denemediyse anne haklı. Çoğunluk bizim insanımızda büyükler saygı bekler bu böyledir. Avrupadaki vs gibi değil.
Denemis ama ailesi herseye Tamam demelerini beklemis kocasi oyle herkes oyle ailede tamam der buyuklere, Bu kiz Hayir demis. Kocasina soylemis denedim olmadi vazgecsinler boyle yapmaktan yoksa yuvani yikarlar hemde bilincsiz halde, kocasi biraz anneye duskunmus, oglan dinlememis Kaynanada devam etmis, Bu kiz cekmis gitmis bunlarin yanindan kocasini ezip babasinin evine gitmis, kocasi almaya gitti getirdi geri Fakat Bu kiz yine gider devam ederlerse kocasi birsey demiyotmus kaynanasina susuyormus artik karismiyor, E Niye Basta karistin Ya kaynana simdi Niye sustun demi yani?
O zaman dediğin gibi bu ilişkinin bu şartlarda yürümesi zor.
Davranislarindan
Nasil yani Nasil oluyor o davranislar?
Onu test ederek anlarım
Ya abimin karisi hakkinda teyzem belli disli biri dedi. Halbuki yengem yani Normal davrani?
Dilersen detaylı test edelim
Oké mesela?
Yaş kaç onun ve senin
Benim 26 onun 29
Onu kıskanıyor musun
Hayir Fakat Iyi biri samimi aslinda ama sevmiyorlar kizi
Çünkü yengen cilveli biri her erkeği etkileyebilir o yüzden onu sevmiyolar. Detaylı anlatırım ama buraya pek girmiyorum, instagramın varsa ver ordan napcağını detaylıca anlatırım. Merak etme fake hesap versende olur.
Sohbetten anlarım