bu sorunun cevabı bende yok maalesef

Geçmişe giderim
Geleceğe giderim
Hiçbir yere gitmem, anı yaşamak en iyisi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bu sorunun cevabı bende yok maalesef

Geçmişe gitme şansım olsa çok eskiler değil de elektriğin bulunacağı döneme gitmek isterdim geleceği anlatmak için geleceğe gitmek isteseydim de ölümsüzlüğün bulundugu fiziksel bedenden ötesine geçip ağrının hastalıkların yaşlanmanın olmadığı döneme gidip kendimi ölümsüz yapıp günümüze dönmek isterdim.
zamanımız ve geçmişi kıyaslayınca geçmiş daha cazip geliyor, bilgisayar yok facit marka daktilo var, cep telefonu yok facit marka hesap makinesı var, tv bir kaç kanal ve maçlar şifresiz, insanlar birbirine saygılı, küçük saygı büyük sevgi gösteriyor!!!
bana göre gelecek aha tehlikeli yapay zeka ne kadar güvenilir bilinmez, ha bir de evden çalışma çıkarttılar oh ne ala memleket
geçmiş iyidir iyi
Ben geleceğe gitmek isterdim kesinlikle.. çünkü geçmiş benim için boş ve anlamsız.. gelecek de en azından şu an olduğundan daha güzel bir hayatımın olması mümkün.. bu yüzden de gelece şu an ki yaşımla gider ve yeni gelişmeleri görmek ya da teknolojik ilerlemeleri yaşamak isterdim
İlginç bir tespit yapan güzel bir soru olmuş.
Bir cinsiyet bilinmez zamanları tercih ederken, öteki bildiğini ve çoğu şeyin daha basit olduğu zamanları tercih etmiş.
Bir taraf gelecekte kendi için daha iyi koşullar olduğunu düşünürken, diğeri geçmişi kendi için daha ideal görmüş.
Cevap
28Cevap
Geçmişe gitmek istemem çünkü Geçmiş geçmişte kaldı acısıyla tatlısıyla geleceğe de gitmek istemem çünkü ambiyansını bana hazırladığı süprizi bozmak istemem ben anı yaşamak istiyorum
Geleceğe giderim
Hatam varsa hatalarımı düzeltirim.
Ya da olduğu gibi kalsın, gitmek istemiyorum
Şurdan şuraya gitmem. Geçmiş geçti, gelecek olan gelecek. Anı yaşayıp tadını çıkarmak en güzeli.. 😊
Geçmişe giderdim parayı CDlere değilde dövize yatırırdim.. Hem bazı hataları yapmamaya çalışırdım
Geleceğe gitmek pek mantıklı durmuyor ama geçmişte yaptığım bir kaç gereksiz davranış oldu hepsini kökten silmek isterdim.
Geçmişe gitmek isterim en azından ne yaşadığımi biliyorum gelecek daha kötü ve korkutucu olabilir sürprizlere hazırlıklı değilim şu an 😂
Ne geçmişi tekrar yaşayacak kadar tahammülüm, ne de geleceği görmeye yetecek kadar cesaretim var; anı mutlu bir şekilde yaşasam yeter..
İlk insan dönemine gidip kadınla erkeğin görevlerini değiştirirdim.. Avcılık yapsınlar.. Bakalım kolay mıymış
Geçmişi az çok biliyoruz ve tahmin edebiliyoruz. Ama gelecek tahmin edemeyeceğimiz şeyler içeriyor olacak bence. O yüzden gelecek
Ben 2013lere bi gidebilir miyim. Gideyimde fazlaca bitcoin alayım ve yaptığım hatalarıda tekrarlamadan hayatıma devam edeyim :D
90'lı yıllarıma giderim. Geleceği ömrüm yettikçe yaşayacam zaten..
Ne geçmiş ne gelecek şimdiki zamanda kalayım ben korkarım
şu an hayatjmdaki insanların aynı şartlarda aynı halimle 2000 yıljna gitmek isterdim
Ben gtte yaprak elde mızrak dönemine makul gözle bakıyorum
Geleceğe zaten gidiyorum geçmiştense geliyorum jxbdhs
İslamiyetin doğduğu zamana gidip herşeyi videoya kaydetmeyi isterdim.
geçmişe giderim. mutlu huzurlu olduğum herhangi bir ana
Geçmişte sadece Cumhuriyetin ilanını görmek isterdim.
1) İstanbul'un fethi
2) Atatürk'ün milli mücadeleyi başlatması
3) Doğduğum gün
Geçmişe giderdim ya fa, la degil 2006 ya kadar gitsem yeterli benim için yarim kalan hayalleri bosvermislikleri degistirsem yeterli
bi yere gitmem iyi böyle :D
16 yaşımda kalmak isterdim.
Geçmişle işim olmaz. Gelecek önemli
Geçmiş tabiki
Tabiki geçmişe keşke dönebilsek
Anı yaşamak en güzeli
Geçmişe giderim. 33-5 yaş arasına.
Çok eskilere gitmek isterdim
Kesinlikle geleceğe gitmek isterdim
Yazi tura atarim gangisi cikarsa
geçmişi daha çok isterim
Bir yıl öncesine dönsem hayatım bambaşka olurdu