Aile & Toplum 10 yıl sonra kendinizi nerede görüyordunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kariyer, aşk, hedefler... kimse 10 sene önce şu anı bilemezdi ama hayalleri vardı herkesin. Peki 10 yıl sonra nerede görüyorsunuz kendinizi? 10 yıl sonra kendinizi nerede görüyordunuz? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. şu an neredeysem aşağı yukarı yine aynı noktada 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gelişemeyeceğini mi düşünüyorsun Yorumla Ezel1995 +1 yıl Zaten zirvede olduğumu düşünüyorum. Daha fazla ne kadar gelişebilir ki bir insan Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 836 cevap paylaştı. 10 yılı bilmem ama 5 yıl sonra farklı bir şehirde farklı bir hayata sahip olacağım o bi kesin 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Şurada. Sola dönünce ilk sağdan girişte görüyorum kendimi. 0 0 Yorumla
MuratBeyGelmis Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 89% +1 yıl Avrupada burger king calisani olarak 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hahah neden avrupa ve neden burgerci Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl kızım üniversitede ben de dünyayı geziyorum 0 0 Yorumla
Çiğdemcecik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 62% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. yaşamak zorunda mıyım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Bbbbbbooookkkk 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden peki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir sürü şey var hastayım Yorumla
Jeynepp Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bekar ve atanmış 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden bekar Jeynepp +1 yıl Evlenebileceğimi sanmıyorum. Hem kimseye güvenmiyorum hem de pek güzel değilim. Soran +1 yıl Seni hak edicek biri bulamadığından o Jeynepp +1 yıl İnşallah hepimiz için en iyisi ve hayırlısı gelir
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. İnşallah mezarda. 😀 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
şu an neredeysem aşağı yukarı yine aynı noktada
Gelişemeyeceğini mi düşünüyorsun
Zaten zirvede olduğumu düşünüyorum. Daha fazla ne kadar gelişebilir ki bir insan
10 yılı bilmem ama 5 yıl sonra farklı bir şehirde farklı bir hayata sahip olacağım o bi kesin
Şurada. Sola dönünce ilk sağdan girişte görüyorum kendimi.
belki daha iyi konumda olurum evlenirim sanırım o yaşa.
Avrupada burger king calisani olarak
Hahah neden avrupa ve neden burgerci
kızım üniversitede ben de dünyayı geziyorum
Cumhurbaşkanı olduğumu görüyorum
yaşamak zorunda mıyım
Bbbbbbooookkkk
Neden peki?
Bir sürü şey var hastayım
Bekar ve atanmış
Neden bekar
Evlenebileceğimi sanmıyorum. Hem kimseye güvenmiyorum hem de pek güzel değilim.
Seni hak edicek biri bulamadığından o
İnşallah hepimiz için en iyisi ve hayırlısı gelir
Görmüyorum
Toprağın altında
Evde
Basarili bir business woman
İnşallah mezarda. 😀
mezarda
Haydaa
öteki tarafta