Dir dirindan bıktım kendim Özel bir şey yaptiğim yok yapişik gibiyiz dedi evden de calişiyor başimi yedin dedi beni maf ettin dedi. Şimdi de kendi laptop da film bakiyor yalniz kalmak istiyor bunalimdayım diyoe süreli evdeyim telefonum bile yok diyor sürekl ev işlerinde de yardım eder herşeyi yapar benim için ama kocam değişti birden ya bana göre abartiyo biraz ya ne yapmaliyim hiç bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hiç mi empati yapmıyorsun ya, evin içinde biraz özgür alan bırakın birbirinize, rahat takılsın, yaklaşma bir süre, daralmış belli ki.
Yaw bende bunaliyorum 1 yaşinda bebek ta var onun gibi griplere girmiyorum tamam diyorum söz birdaha çok dir die yapmicam sütüne gelmeicem diyorum ama nafile
Bı sure aynı çatı altında farklı odalarda kendi köşelerinizde özgür ve rahat takılın.
İşte o öyle istiyor sanki ama birde şu var eşimin hesabi bendeydi para hesabi tartiştik artık sende olmicak dedi bugin de cüldanunda 500 lira vardi çektim dedi sanayi ye illa gidip arabayla ilgilenmek istedi lazim olur diye çektim dedi ama işte bence bana demesi lazimdi ben bukadar para çektim gibisinden öyle değilmi
Siz bir muddet tartışma ve münakaşaya girmeyin, bu konuda haklısın yoksa.
Para konusunda hakliyim dime
Tabi ya haklısın
Evet sonra bana güvenmiyorsun diyor e böyle şöyler yaparsa tabi güvenmem
Sen bayagi dolmuşsun ya da adam neden bunalmış iyi anlıyorum şu anda :)
Neden bunalmiş
Cenenden 😁😁
Evet oda öyle diyoe işte
Sen nerden anladin ya
Ben anlarım 😁😁
Allah için nerden anladin yaaa demekki benimki hakı be 😂😂
Baksana iki saattir laf lafı açıyor, sen konuşmaya açsın, bı evlilikte kadın konuşmaya başlıyorsa Susana kadar onu dinleyeceksin, dinlemezsen gelir başka şekilde patlar veya oraya buraya patlar, sende buraya patliyorsun şu an.
Ay evet sorma yaaa eşimde işte bitki sus artık diyoe 😂 susmadan nasil olcak bana bi söylermisin
Olmaz, konuşmadan rahatlayamazsin
İşte konuşuyorum stn ama eşim diyoe ki beni maf ettin uçuk bile cikti diyor senin yüzünden dudağimdan diyoe 1 haftadit çok kötü adettim birde eşim dayanamiyorum artık diyoe 😂😂
Kadının doğası öyle, erkek 100 konuşur kadın bin, konuşmazsa daha kötü, sinir strese dönüşür erkeğe dönüşü daha kötü olur bu sefer, adamın halini tahmin ediyorum
Valla başi ağriyor eli başinda çaresiz duruyor yaw söz verdim tamam dedim daha iyi olucam dedim adam gene düzelmiyor
Bir süre rahat bırak, biraz tut kendini, çene yapmak istediğin zamanlarda kafandaki şeyleri bı deftere yaz, arkadaşlarınla akrabalarınla muhabbet et, daha sonra yine başlarsın
Benim 10 senelik arkadaşim vardi onu çok seviyorum ama eşim kşskanc aramizi açmaya calişiyoe doğru bi kiz değil dedi yasakladi şu an konuşmuyoruz ve kendimi eksik kötü hissediyorum kiz da artık benle konuşmak istemiyor onunla irtibatı kopardiğim için
Başka yere taşindik ve hiç arkadaş çevrem yok kimsem yok burada bende tekim evde ve üstelik 1 yaşinda çocuk var bende bunaldim çocuğu şeyden ama onun gibi yapmiyoeum
Ayrıca eşim vana diyor ni ben ana alakadar iyi bi kcoatim herşeyi yapiyoeum evi temizliyorum ama sen beni maf ediyorsun başimi sğritiyorsun diyoe
Valla o böyle kapatiyorsa seni seninle konuşacak buna katlanacak, seni çekecek, her tatlının bı de acı tarsfi vardır
İşte beni anlayan yok e ben napim söyle bi ya?
Annem bile eşimin tarafında
Ben napim kimsem yok konuşacak arkadaşim yok e tabi akşamlari film işlemek isterim hep yanında olurum napayim insanım sonuçta dime
Sizinki döngüye girmiş böyle sürer gider sizinki, o haline alışacak kacari yok yani :)) Şimdiden böyle kaçarsa ilerde daha da büyür bu durum
İşte sacmaliyor ve bis sessiz sakin yere taşindik ev aldik ve buralarda yabanci dil işi yapiyoe burada ofis yok bunu göze aldi fa geldi evden calişirim ben dedi ama şimdi yan çiziyor bunaldim diyoe enerjimi atmam lazim diyoe sacmaliyor
Biraz evin dışına çıkmaya ihtiyacınız var ikinizinde beraberce ev bunaltmis sizi
E tabi hele ben varya aslinda daha çok bunaldim asil benim hakkım böyle istan bayrağini çekmek çocuk bakip büyütmek çok zor
Zor tabi annelik kolay bir şey değil
Bence eşim çok abartiyor sence
Eşin abartmiyor ama eşin sunduğu şartlar çerçevesinde bunları yaşayacağı iki iki dört, göze alıp katlanmak zorunda, yani senden mükemmeli istiyor, kimse o kadar mükemmel değil
Aynen ama şöyle benim annemde bana çok kızar diyor ki işte adami maymuna çevirdin tek odanin içinde sen için herşeyi yapiyor birde delirtiyordun diyoe susman gerektiği yerlerde susucakn diyor çok delirtton diyoe
Esasında fazla çene adamı yorar annende haklı. Ama sende haklısın, büyük çıkmaz yani:)
Yapışıklık yapma sende açıkça demiş işte sosyal olun ayrı ayrı biraz.
Hiç arkadaşim yok taşindik birtane vardi onla görüşmiceksin dedi neyse evdeyim öyle çocukla eşimfe evden caliiiypr napalim
Çok dip dibe olmak bıkkınlık verir. Birbirinize kişisel alan bırakın
Sıkmamaya çalış canını olur böyle durumlar üzülme
Ay varya neler d di bana bunaldim senden biktim senden çok bunaldim diyor e bende bunaldim ama onun givi yapmiypeum
Bunaltıyor olabilir misin?
Bilmiyorum az olabilir ama iyiken oda sürekli yanıma geliyor benle olmak istiyor ne bilim kari koca şeyleri işte
Evet aynen öyle karı koca şeyleri biraz kocana cilve yap gönlünü al birazda az konuş durum düzelir.
Ya şöyle eşimin para hesbai bendeydi tartıştık artık sende olmicak dedi neyse bugin 650 tl çekmiş 150 berbere gerisi sanayi ye illa gitmek istiyorduk orada kazim olurdu belki dedi ama görmesem haberim olmciakri bana göre yalniş eşimin bana demesi lazimdi öyle değilmi
Sana sinirinden soylememis
Kokuyorsundur
Yok be güzelim çekiciyim dirdirin dan çok biktim diyor enerjimi atacak bireyi yok diyor sürwkli evdeyim diyoe. Üzerime çok geldin herşeyime karişiyorshn diyoe
Güzel değilsin demedim kokuyorsundur dedim daha okuduğunu anlayamıyorsun adam napsin seni
Bende güzelim bakimliyim demek isteniyorum anla işte
Duş al hemen yanına git 15 dakikayı geçerse kokarsin
Hahahaha delimisin nesin
Bence sen delisin anlamamakta ısrar ediyorsun adam kokuyorsun diyemiyor sana
Ya bi sg aq ya ne kokmasi lan mal nişin nesin
Bı insan neden asla kokmayacagini dusunurki beyin yoksa düşünür beyinsizin tekisin adam kaçacak senden pis kokulu karı
aynen
Az uzak dur
Kac gün oldu üzülüyorum artık ya
Karşına al konus
Tamam rahat birak diyoe bunaldim diyor