Azönce annem bana beddua etti ve bunu hak etmedim şu an üzgünüm. Böyle şeylerden daha az nasıl etkilenirim?

Gerçekten düzgün bir evlatım. Kimseyi zararım yok odamdan bile çıkmıyorum. Kolay kolay bir şey istemem. Sadece ihtiyaçlarıma para harcarlar ekstra olanlar çok nadir olur. Ne bir para isterim ne bir şey sadece varım o kadar. İletişimimiz yok zaten eğer olursa sadece tartışma oluyor. Beni görüyor hakaret ediyor eleştiriyor. Babam beni görüyor işe gir diyor. Annem evde kaldın diyip duruyor, kiloma laf edip duruyor. Bir tane bile arkadaşım yok odama kapandım akıl sağlığımı korumaya çalışıyorum şu an. Evi temizliyordu bağıra çağıra temizliyor olayları fazla dramatizeleştiriyor. Kendimi bildim bileli çok nadir temizlik yapar çok nadir yemek yapar onuda burnumuzdan getire getire yapar. Azönce yapıyordu bende anne yoruyorsun dedim bağırmaya başladı Allah sana senin gibi evlat versin baban gibi eş versin diye kaç kere söyledi amin falan diyor birde. Evlat olarak çok düzgünüm benim gibi evlat verebilir. Babamda çok düzgün bir baba ama eş olarak biraz iyi değil. Ama anneme göre ikimizde berbat insanlarız ve bana berbat insanlar diliyor. Gerçekten hak etmiyorum bunu. Böyle adamın iyi olmaması bana böyle davranması beni çok üzüyor. Ben hiç anne kız ilişkisi yaşamadım o kadar içimde ukte kaldı ki takmamak için uğraşıyorum ama olmuyor. Duymamazlıktan geliyorum kulaklık takıyorum son ses şarkı açıyorum ama öyle bir bağırıyor ki kafamın içinde yankılanıyor. Kendimi bildim bileli beni o kadar aşağılıyor ki özgüvenim yerle bir oldu insan içine çıkamıyorum.
Azönce annem bana beddua etti ve bunu hak etmedim şu an üzgünüm. Böyle şeylerden daha az nasıl etkilenirim?