Gerçekten düzgün bir evlatım. Kimseyi zararım yok odamdan bile çıkmıyorum. Kolay kolay bir şey istemem. Sadece ihtiyaçlarıma para harcarlar ekstra olanlar çok nadir olur. Ne bir para isterim ne bir şey sadece varım o kadar. İletişimimiz yok zaten eğer olursa sadece tartışma oluyor. Beni görüyor hakaret ediyor eleştiriyor. Babam beni görüyor işe gir diyor. Annem evde kaldın diyip duruyor, kiloma laf edip duruyor. Bir tane bile arkadaşım yok odama kapandım akıl sağlığımı korumaya çalışıyorum şu an. Evi temizliyordu bağıra çağıra temizliyor olayları fazla dramatizeleştiriyor. Kendimi bildim bileli çok nadir temizlik yapar çok nadir yemek yapar onuda burnumuzdan getire getire yapar. Azönce yapıyordu bende anne yoruyorsun dedim bağırmaya başladı Allah sana senin gibi evlat versin baban gibi eş versin diye kaç kere söyledi amin falan diyor birde. Evlat olarak çok düzgünüm benim gibi evlat verebilir. Babamda çok düzgün bir baba ama eş olarak biraz iyi değil. Ama anneme göre ikimizde berbat insanlarız ve bana berbat insanlar diliyor. Gerçekten hak etmiyorum bunu. Böyle adamın iyi olmaması bana böyle davranması beni çok üzüyor. Ben hiç anne kız ilişkisi yaşamadım o kadar içimde ukte kaldı ki takmamak için uğraşıyorum ama olmuyor. Duymamazlıktan geliyorum kulaklık takıyorum son ses şarkı açıyorum ama öyle bir bağırıyor ki kafamın içinde yankılanıyor. Kendimi bildim bileli beni o kadar aşağılıyor ki özgüvenim yerle bir oldu insan içine çıkamıyorum.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Senin yapacagin tek sey sınava iyi calisip atanip gitmen uzak diyarlara git hatta bir daha da annenin yuzunu gormemis olursun aramazsin sormazsin bile öyle anne olmaz olsun onun bedduasindan bir sey olmaz baban da ne kadar iyi desen de o da sorunlu ondan da uzaklas
Gitmek için uğraşıyorum ama kendisine bağımlı bir çocuk yetiştirdiği için tek olmaktan korkuyorum. Yoksa gitsem merhaba merhaba olur daha fazlası olmaz.
Daha rahat olursun psikolojin yerine gelir ben de seninle ayni durumda gibiyim ama benim biraz farkli ben yapamiyorum ama sen yapmalisin yapmazsan daha kötü olur hoc bir seyr bakma ne olursa neresi olursa kabul et git onlarin yaninda
Bende yapamıyorum yoksa bende gitmek istiyorum. Sanki bir bataklık ve ben çırpındıkça daha çok batıyorum.
Annen babanla arasindaki sorunlarin acısını cocuklarindan cikariyor belli ki. Annenle ve babanla konusabilirsin bu konuyu. Kac yasindasin? Okulun bittiyse işe girip calis, ozguvenin yerine gelir biraz daha. Evdeysen annene yardim etmeye çalış. Ev islerinde filan
Aslında annemle babamın arasında bir sorun yok. Annem çok sıkıntılı bir birey olduğu için kendi kendine kavga ediyor. Babam çok sessiz bir adam ve otorite annemde. Evde 4 kişiyiz ve annem kendi dışında herkesi delirtti. Özellikle benim üstümde çok psikolojik şiddet uyguladı. O kadar çok kontrol etti ki kendi kararlarımı alamıyorum bile. Kendimi bildim bileli ağır psikolojik şiddet uyguluyor ve bunun tamamen kendi karakteri ile alakası var. Dışarıda bir şey oluyor bana sarıyor. Sohbet etmeye çalışıyorum cevap vermiyor telefonla arıyorum bağırarak açıyor yeter yeter bıktım senden diyor ne bilim bir şey soruyorum yüzüme kapatıyor. Evde yanına gidip bir şey soruyorum cevaplamıyor anne anne diyorum bağırıyor. Bir yemek yapıyorum laf ediyor. Her şeye laf ediyor. Makyaj yapmak istiyorum izin vermiyor kendimi genç kız gibi hissetmiyorum. Erkek arkadaş konusunda kısıtlıyor. Harçlık vermiyorlar sosyalleşmiyorum. 22 yaşındayım şu an kpss ye hazırlanıyorum ve bu süreçte bir işte çalışırsam sınav sürecim etkilenir. Anneme yardım etmem konusunda ise zaten kendi yemeğimi kendim yapıyorum onun kirlisini kendim temizliyorum. Odamdan kolay kolay çıkmıyorum çünkü bana laf ediyor hemen. Ben yardım etmeye kalktığımda kendi sorumluluklarını bana yıkmaya çalışıyor. O yüzden yardımcı olmak istemiyorum. Çok denedim ama direkt ev yükünü bana yıkmaya çalışıyor. Bu evin hanımı ben değilim. Bunlar benim görevim değil ama sanki benimmiş gibi davranıyor. İşten kaçıyor. Sadece misafir gelince evi temizler yemekler yapar. Ya da arada bir şeyler yapar o kadar.
Çok ilginc biri cidden. Sen sinava iyi hazirlanip atan ve kaç o evden bence
Deniyorum ama aksi gibi yapışıp kaldım.