Kaynana sorunu yaşıyorum. Nasıl bir tavır almalıyım?

Kaynanam ve eltimle aynı apartmanda oturuyoruz üç hafta önce uğradığım haksızlıktan dolayı evlerine inmez oldum içimden gelmiyor çünkü mesafemi koydum geçen gün geldi sen oğlumu da bana karşı dolduruyorsun oda aşağıya gelmiyor dedi sen dedi anana babana kurban ol onlara çekmemişsin benim oğluma dua et sen o olmasa seni burada tutmam ben falan bu tarz kırıcı şeyler söyledi kaynım iki sene önce vefat etti eltimin bi kızı var gitmedi baba evine bizimkiler onu baş tacı edip baş köşeye oturttular herşeyi onun eline verdiler benimde kocam başımda olmasına rağmen bana bu lafları söylemeye cesaret edebildi bende durmadım dedim madem kötüyüm kötü mal sahibine aittir alın torununuza bakın benden uzak olun dedim bana söylediği lafları inkar etti Allah uzun ömür versin dedi bende kapıyı çektim çıktım yarı yolda eşim aradı nerdeysen geliyorum dedi gitme konuşucaz daha sonra eşimle konuşup eve geldim o günden beri de yüzünü görmemişim gerçekten napıcam ben bu ailenin elinde kocama bişeyler yap desen yapar ama bu sefer de ailesi benden biliyor eşimle aramda hiç sıkıntı yok tek sıkıntı ailesi bu saatten sonra o laflardan sonra nasıl davranmlıyım nasıl bi tavır almalıyım

Güncellemeler
+1 yıl
Allah uzun ömür versin dedi bende seni Allah’a havale ediyorum dedim ve söylediklerini inkar etti
Kaynana sorunu yaşıyorum. Nasıl bir tavır almalıyım?