Nasıl hamarat olurum?

Evin tüm yemegini isini bendne bekliyolar. Ben suana kadar cam silme süpürme vs hepsini biliyorum. Yemek pek bilmiyorum. Annem calısıyo kardesm okulda olcak mecbur hepsini yapmam lazımm nasıl gelistiricem kendimi. Ama üzüldügüm nokta yaptıgım isleri yapmadın diyor mesela gecmiste cam sildim tasınırken saatlerce ugrastım. Sen bugune kadar hicbisey yapmadın diyor. Sadece dün mutfaga bakmadım hic yapmadın diyor ama yaptım. Banyoyu ayrıntı en son ben yaptım yani ben haric evde zaten temızlk yapan yok hep hic yapmadın diyor. Bu ev otel degil her isi yapacaksın calısmıyosun mecbursun diyo ve asla gece dahi uyuyamıyorm artık stresten gündüz sürekli ev isi zorunlulugu var kendime bakamıyorum artık saldım kas dahi aldırmıyorm bi yere cıkmıyorum sürekli ev ve ev isleri derdim. Zaten burası memleketmz degil cevrem yok sürekli evde olan biriyim o da hep evde bos duracagına sürekli temizlik yap diyor
Güncellemeler
8 ay
Bu aralar beynim durmus gibi hic iyi degilim gecmiste de sürekli hakaret eder bagırırdı milletin kızı hem dısarda calısıyo hem eve gelip yemek yapıyor vs hep kıyaslıyo ben beceremiyorum o kadarr
Nasıl hamarat olurum?