Aile & Toplum "Müdürüm" diye hitap etmek, avamlık mı? trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor İnsanların ismi hiç yok. Şefim, müdürüm, müdür yardımcım, genel müdürüm, vs. Bana göre bu hitap şekli avamlık. İsmin sonuna "bey" veya "hanım" koymak çok mu zor? Beyaz yakalıların bile böyle yapması çok enteresan. Evet avamlık Hayır normal bir şey Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç "Müdürüm" diye hitap etmek, avamlık mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,9b cevap paylaştı. Yani bence samimi olunduğu için olabilir. bende mesela adminim derim burada ki yöneticilere. 1 0 Yorumla
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl İş dünyası böyledir. Avamlıkla alakası yok. Unvanla hitap etmek teamül haline gelmiştir özellikle devlet kurumlarında.. 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl kısa yoldan öyle demek daha iyi geliyorismini de sonra bey ekleçok uzun :) 1 0 Yorumla
selsanaa Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl yanlışlıkla normal bişey şıkkına bastım ama bence yalakalık ve irite edici 1 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. İsmini öğrensen daha iyi 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. Normal sorun değil 1 0 Yorumla
Kanalize Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Ben valiye bile sayın valim demem şahsen 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Soyleye bilirsin 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. evet avamlık 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yani bence samimi olunduğu için olabilir. bende mesela adminim derim burada ki yöneticilere.
İş dünyası böyledir. Avamlıkla alakası yok. Unvanla hitap etmek teamül haline gelmiştir özellikle devlet kurumlarında..
kısa yoldan öyle demek daha iyi geliyor
ismini de sonra bey ekle
çok uzun :)
yanlışlıkla normal bişey şıkkına bastım ama bence yalakalık ve irite edici
Yalakalık gibi geliyor
İsmini öğrensen daha iyi
Normal sorun değil
Ben valiye bile sayın valim demem şahsen
Soyleye bilirsin
evet avamlık