Aile & Toplum Yeni yil sadece 1 takvim yaprağı değişikliğinden daha fazla mı anlam ifade ediyor senin için? biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Bir takvim yaprağı değişikliğinden daha fazla ne anlamı var ki? Yeni yil sadece 1 takvim yaprağı değişikliğinden daha fazla mı anlam ifade ediyor senin için? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Benim için anlamı yok. 1 0 Yorumla
_KalbiSükûn_ Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl 3 yerine 4 yazacağız sadece. Yeni yılın benim için tek anlamı bu. 1 0 Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeni yıl sanki kitap değiştiryomuşum gibi geliyo bana 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Hem öyle hem de değil 1 3 Yorumla biradetmehmet +1 yıl Nasıl anlat bize eda Yorumla Edameda06 +1 yıl Bilmiyorum ay Yorumla biradetmehmet +1 yıl :)))))) Yorumla
zigzig Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 785 cevap paylaştı. Ömürden ömür gidiyor, daha ne olsun. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benim için anlamı yok.
3 yerine 4 yazacağız sadece. Yeni yılın benim için tek anlamı bu.
Yeni yıl sanki kitap değiştiryomuşum gibi geliyo bana
Hem öyle hem de değil
Nasıl anlat bize eda
Bilmiyorum ay
:))))))
Ömürden ömür gidiyor, daha ne olsun.
Bence öyle