2024'e girmemize tam 1 hafta kaldı. Yeni yıla girerken geçen 1 yıllık süreçte şöyle bir arkanıza baktığınızda mutluluk mu, hüzün mü sizi buldu? Hayalleriniz, hedefleriniz ne durumda?

2024'e girmemize tam 1 hafta kaldı. Yeni yıla girerken geçen 1 yıllık süreçte şöyle bir arkanıza baktığınızda mutluluk mu, hüzün mü sizi buldu? Hayalleriniz, hedefleriniz ne durumda?
Yaşadığım bütün yılların toplamından daha hüzünlü bir yıldı 2023. Bu yaşa kadar gözümü kapatıp da görmek istemediğim tüm gerçekleri paçavra gibi yüzüme çarpan bir yıldır 2023.
Boş geçirmis olabilirz
Yapmak istediklerimizi ertelemis olabilirz
Hiçbir hayalimizi elde edememis de olabilirz
Geriye baktıgmzda hatalar pismanlklar bizi kuşatmışta olabilir
Yine de gecmis yaşandı ve bitti
Artk geri gelmeyecek
Ve ben gecmisin tozlarıyla ugrasmak kendimi kıyaslamak yaşam zevkimi azaltmak istemiyorm
Bu yıl daha iyi bir ben
En iyi versyonuma ulasmak icin en başta niyet ediyorm
Hem kendim hem bütüne katkı icn
Kendime kattığım veya eksilttiğim şeyler elbette vardır ama temelde olan şeyleri değiştirmedim. Yani hep bünyemde olan bilinçle geçiyorum bu yılı da..
Yeni arkadaş, yeni yerler kattı. (Gürleyik şelalesi, Aizanoi, İnönü havacılık festivali, Kandıra Seyrek plajı kampı) Köydeki bahçemize ne ekersek onu biçtik (biber, domates, balkabağı, kara kabak, patlıcan, kavun, karpuz, salatalık)
Cevap
5Cevap
Kimseye güvenmemek gerektiği ve her zaman için sabretmek gerektiği.. ve hedeflerimin de peşindeyim her zaman
2023 çöp oldu bütün umutlar 2024 de çevirdim 🙏🏼🥰
Çok güzel bir karar oldu senin için. 2024 çok daha güzel olacak.
Azim ve çaba ile inşallah 😊
Zor olacak ama her şey sana bağlı
Korkutma gozumü yaa 🥺
Aşıcaksın hepsini ne var ki. Bir replik vardı; ''Çok kan dökülecek ama büyük göktürk devleti kurulacak'' :) :)
Hadı bakalım hayırlısi
Sence kıvırırmıyım bu işi
Depremde kimin ne olduğunu anlamisimdie
Cok geçmiş olsun
Kazık yedim bol bol as always ders çalıştım yeni dil öğrenmeye çalışıyorum bol bol hasta oldum okadar
Düşmwce kalkmaca işte. Aralarda da tökezlemece… Benim için yoğun bir yıl oldu, bakalım 24 arkadaşımız bize nasıl gelecek
2023 bana hiçbir şey kalmadı 2022 nin devamı ve berbattı. 2024 e girince beni üzen kıran ne veya kim varsa geride bırakacağım.
Depresyon, anksiyete, tükenmişlik, parasızlık, yalnızlık ve akademik başarı.
Kendime kattığım en iyi şey sevdiğim işe sahip olmak oldu
Hiç bir şey sadece deprem oldu birşeyler düzeleceğini sandın olmadı
Büyük çoğunluğu hüzünlüydü ama gecti şükür. Sağlık olsun gerisi halloluyor bi şekilde.
Hiçbirsey bu sene biriktirdiğim bir anım bile yok ne yaşadiğimi bile bilmiyorum. koca bir yili depresyon travmalarla geçirdim ve halada devam ediyor tam atlattim derken filistin'de olanlar yuzunden yine çöküş yaşadım. Herseyi kafaya çok takiyorum maalesef 😒
Oo neler kattim neler.
Çok boş geçen yıldı
Param çoğaldı, hayatım yavanlaştı
Hiç biy şey katmadım
Daha eksildim bile. Olgunlastıkta yalnızlaştım
Cevap 94'de alakası ne şimdi :D
Hep mutluluk
Çok şeyler
Anksiyete 😄
Koca bir boşluk
iğrenç bi yıldı ama kendime olgunluk kattım
Tecrube
Acı keder hüzün daha ne katabilirim ki:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?