Eşimin ablasını eşimin sosyal medyasından sildim haksız mıyım?

Bu görümce denilen şahıs bir insanın aklının ucuna gelmeyecek şeytanlıkları yapan bir kadın. Öyle sinsi işler yapıyoki bazen ağzım açık kalıyor. Ben bununla en sonunda dayanamdım kavga ettim hakaretlerine mobinglerine anca 2 sene boyun eğdim. Sonra heryerden engelledim. Ama kadın durmuyor abuk sabuk ne varsa yapıyor. Kalabalık misafirlerin olduğu ortamda alttan altan bana laf sokmaya çalışıyor gözünü dikip beni izliyor eşimin bir kucagına oturmadıgı kalıyor adamın agzına giriyo beni izliyor. Eşimde hiç hoşlanmaz böyle şeylerden. En son bi kaç misafirlikte karşılaştık ve benim eşimle düşmanımız olan kızı ( aslında sadece konuşmayıp uzak duruyoruz kavga gürültülü bir olay değil kız biraz o. Ondan dolayı) ağzından düşürmüyor imalarda bulunuyordu meğer gitmiş kıza istek atmış dost olmaya çalışıyor bende tuttum eşimin telfonundan bu karıyı sildim sonra gittim sildiğimi söyledim eşime. Sonra bu karı geri eklemiş kocamda kabul etmiş eklemiş bende aldım tekrar sildim. Bu yanlış bir durum mu siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz?

Eşimin ablasını eşimin sosyal medyasından sildim haksız mıyım?