+1 yılEn iyisi. Sosyal medyayı bilinçli kullananan için sorun değil bence. Ama evli eşlerin bence instagram hesapları ya ortak olmalı ya da şifreleri birbirlerinde olmalı. Fotoğraf paylaşmak da zaten sosyal medyada güvenli değil. Ben eşimden isterdim gereksiz uygulamaları silmesini.
113 Yorumla- +1 yıl
Açıkçası ben Instagram hesabımı sildim 2018 yılında Facebook hesabını da silmiştim ya artık var ya sana şöyle bir şey söyleyeyim mahremiyet diye bir şey kalmadı ben rahatsız oluyorum şahsen gördüklerimden
- +1 yıl
Aynen öyle. Benim instagram gesabım var arada kullanıyorum 3 takipçim tek var o da arkadaşlarım. Bugüne kadar özelimi asla paylaşmadım. Eşler arasında da bu sorun oluyor. Ne diye başkaları mahremimizi görsün ki.
- +1 yıl
Keşfet bölümünde çıplak kız görmekten sıkıldım
- +1 yıl
Aynen 😄engelle engelle bir bitmediler
- +1 yıl
Bende en sonunda kapadım 😂😂☺️
- +1 yıl
İnsanla teşhirciliği seviyorlar ya. Genelde özgüven eksikliği olduğunda ya da beğenilme arzusu olduğu için sözde "iddialı" pozlar veriyorlar ve buna da cesaret diyorlar😄😄
- +1 yıl
Helal olsun sana kız sonunda beni anlayan çıktı
- +1 yıl
Bunları bir bayan genel olarak söylemeyebilir ama müslüman söyler. Ben de bu durumu hiç hoş karşılamıyorum. Bu konuda ne zaman konuşsam linç yiyorum😄
- +1 yıl
Bak ben de yiyorum 😂
- +1 yıl
Alıştık artık. Tınlamıyorum kimseyi. 😄
- +1 yıl
Bende 😂😂😂
- +1 yıl
En iyisi😄
- +1 yıl
Yazdım sana
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kardeşim haklisin bence özellikle Tık tok yüklü bir kadın ve erkek aman aman uzak olsun Allah korusun. Ama ınstagram misal ben kullanıyorum 40 kişi ekli oda akraba ve arkadaş hiç erkek yok öyle kullansın kendi arkadaşlarını tanımadığın eklemesin. Yani aslında insanın kendisinde bitiyor çok kısıtlama yaparsan da busefer bak esra erolda kadın sutcuye kaçmış valla durum çok acı hala böyle bi sahte yalan dünyada evlilik düşünenleri tebrik eder başarılar dilerim
21 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂 onlar ahlaksız ya
Bence kullanabilir, an azindan farkli tarifler olsun moda takibi olsun cok güzel paylasimlar oluyor. Sizde özgüven eksikligi mi var yok sebebi nedir kulanmasini istememenizin? Sizde burada fenomen olarak soyal bir hesap kullaniyorsunuz esiniz bunu onayladinmi peki?
122 Yorumla- +1 yıl
Aslında özgüven eksikliği değil ya da sosyal medya karşıtı değilim ama artık Instagram da mahremiyet diye bir şey kalmadı ya tiksindim
- +1 yıl
Haklısın da artık keşfet bölümünde çıplak kız görmekten sıkıldım biraz da dini hassasiyet var
- +1 yıl
Sizin esinizin burada olmanizda sakinca görüyormu? Ona bakarsaniz tek sosyal medyada göremiyoruz bu bedenleri, alis verisde dügünlerde heryerde görebiliyoruz. Esiniz cocuk degildir o kadar korumayada gerek yok aslinda erkek bedeninden cok kadin bedenleri gözüküyor zaten. Kisitlama sadece cogu seyi görmemekden korur ama bir yandan cogu bilinen seylerden uzaklastirir. Aslinda kisitlamak iyi degil. Kisitlasaniz bile görmesini istemediginiz seyleri zaten real hayatta görüyor. Esinizden eminseniz zaten birsey yapmaz ve sizi seviyorsa.
- +1 yıl
Şu anda evli değilim eşim yok ama en azından evlenmeden önce fikir sahibi olmak istedim zaten evlilik durumu bana çok uzak
- +1 yıl
Zaten kesinlikle vazgeçerim de zaten burada da konuştuğum Yok. 😎
- +1 yıl
Yani ikimizde ınstagram Facebook TikTok Twitter kullanmasak ne kaybederiz
- +1 yıl
Ya Açıkçası kötü demiyorum ama olmadığı zaman da büyük bir eksiklik olmuyor
- +1 yıl
Haklısın ama ona harcanan vakti namaz kılalım ilim öğrenelim
- +1 yıl
Dogru olabilir ama kimse senin istedigin gibi olmak zorunda degil ona göre uygun bir es bulabilirsin ama senin 100% istedigin gibi olamazki, herkes neyse oda odur sen namazini kil yap ibadetini ama kimse kimseyi hic birseye zorlamalidir heleki dinde. Insanin icinden gelmedigi bir ibadeetden ne cikar olurki eneslar cogalir sadece. Senin gibi ayni seyleri seven birini bulursan bu güzel birsey ama diyelimki senin gibi olmayan birine asik oldun o zaman zorlama olmaz cünkü insan 7sinde neyse 70inde odur er ya da gec eski haline gelicektir ve sende buna katlanamayip ayrilmayi gözden cikartirsin.
- +1 yıl
Haklısın hidayet nasip olmadıktan sonra ne yapsam olmaz ama üzülüyorum 🥺 gerçekten iyice kötüye gidiyoruz yoksa cahil bir insan değilim
- +1 yıl
Ya kullandım aslında ınstagram falan da ne bileyim
- +1 yıl
Mahremiyet yok
- +1 yıl
Anladım bakalım henüz bekarız 😂😂
+1 yılSosya medya kullanmamasını istemek biraz zor gibi ya, herkes kullanıyor ama foto konusunda biraz hakli olabilirsin.
Yani bunu bekarken yapıyorsa ve çok uygunsuz fotolar paylaşmıyorsa kısıtlamasan daha iyi. Ama fikrini evleneceğin insanla ppaylaşabilirsin.17 Yorumla- +1 yıl
Istememek**
- +1 yıl
Elbette zaten böyle düşünüyorum ama bunun hayatın vazgeçilmez bir parçası gibi görülmesi saçma geliyor
- +1 yıl
Yani kullanabilir, bunu kısıtlamak yanlis bence. Guven meselesi
- +1 yıl
Benim annemde kullanmıyor
- +1 yıl
Olabilir o senin annen. Benim annem kullanıyor mesela. Hiç foto paylaşmaz ama stres atiyor yemek tarifi ya da faydalı içeriklere bakiyor instadan ya da faceten
- +1 yıl
Yok tabii ki kullanabilir ben hiç kullanamaz demiyorum ama mesela kendi fotoğrafını paylaşmasını pek tasvip etmiyorum bir kadının anlatabildim mi
- +1 yıl
Anladim onu, ona bir lafım yok dediğin gibi eşinle konuşursun. Ama sosyal medya kullanmasına karışmamak bence daha iyi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki de büyük bencillik olur nereye kadar kısıtlayacaksın ki madem güvenmiyorsun niye ilişki içine giriyorsun derler adama bir de şöyle bir şey var sen hiç mi arkanı dönmeyeceksin yani bu kadar güvensizlik yaşıyorsan bir sorun var demektir zaten genelde senin sorularını görüyorum görüşlerini filan görüyorum da çok klasik Türk erkeğisin böyle olursa var ya hiçbir kadının ne aşk ne de cinsel olarak hayatta ilgisini çekemezsin çok zor çok düşük bir ihtimal biraz kendini değiştir birazcık yenile 2022 yılındayız sosyal medya olmadan artık bir şeyler olmuyor
11 Yorumla- +1 yıl
Yıl değişince haram helal değişmiyor, birilerinin ilgisini çekmek için şaklaban olmaya gerek yok
Aşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı. Karşı tarafın düşüncesini de bilmek lazım, tek tarafla olmaz bu is. Ancak benim fikrimi soracak olursan ben zaten fotoğraf paylaşmayı uygun görmüyorum. Ki ben de hayatimdaki insanın sosyal medyada fotoğrafları olmasını istemem.
11 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun sana mantıklı bir cevap gördüm
Hayir bencilik olmaz internet canli sohbeti muhabeti bitrdi bee😏😔karsi karsiya arkadasimla sohbet edemez olduk hep telefonda gozu insan sevdikleriyle iyi zaman gecirmeli
17 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle şimdi insanların birçoğu eminim bana cahil yobaz kafalı diyordur
- +1 yıl
Ben çalışmasın okumasın demem tabiki de bu sosyal medya yüzünden evlilik kalmadı
Aşk İlişkileri konusunda 996 cevap paylaştı. Tiktok harbi kullanmasın bu arada gerçekten çok saçma bir yer. Ama instagram için katılmıyorum sonuçta insanların genel de fotoğraf paylaştığı bir yer. Ne var yani yenge instagrama kahveyle çekilmiş fotoğraflarını atmasın mı? Saçma...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılSağlıklı ilişkilerin sırrı sosyal medya kullanmamak da.
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
Devir sosyal medya devri böyle bir şey istemek anormal olur
11 Yorumla- +1 yıl
Sınırlı şekilde istemek de anormal değil herhalde
Hayır bence yanlış bi davranış kendini neden göstersin ki? Böyle ufak şeylerden kısıtlama yapma bence özellikle de eşin istiyorsa
21 Yorumla- +1 yıl
😊👍
Gizli Üye(25-29)+1 yılAy ne güzel bende esimin aktif olarak kullanmasini istemem cok dogru diyosun katiliyoum eger ruh esi i bulduysan kullanma yani cok iste4se resim atmasin sende siftesini bil bilgi amacli sayfalar olur bakar sikintidan belki ama bencede mantikli sahsen ben de esimin aktif olarak kullanmasini istemem heleki su tiktok tam soytari isi rezalet insanlarin yivalarini yikiyor fuhuscu kadinlar hep orada ben sana sonuna kadar hak veriyorum
00 Yorumla
+1 yılEşinin sosyal medya kullanmasını istemiyorsan eğer, sende sosyal medya kullanmayacaksın
00 Yorumla
+1 yılnormal bir istek..
ama seninde kullanmaman gerek..11 Yorumla- +1 yıl
Zaten kullanmıyorum kardeşim sadece WhatsApp telegram bir de burası
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Doğru olan o zaten ne ahlak kalmış millette ne de ar her şeyini millete sunuyorlar ve bundan gram utanmıyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİkimizin de hesabı var sadece tanıdıklar, kendi fotoğrafımı zaten paylaşmıyorum, eşimde o kadar aktif değil.
Eşim istersen silelim ya da ortak hesap açalım dedi ben istemedim.
Evlenmek istediğiniz kişi ile zaten ileride bu konuyu konuşursunuz.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet bende istemiyorum karşı tarafın atmasını. Kendim zaten atmıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Zaten bir kadın olarak hassas olmak iyidir
+1 yılSen "Kullanmıyorum. "demişsin. O halde bencillik olmaz ama güven sorunu olduğu aşikar Aksi taktirde" İnsanlar benim hanıma dilediği kadar yazsın benim eşim zaten dönüp bakmaz." derdln ama haklısın güven duymamakta. Ummadık taş baş yarar.
00 Yorumla
+1 yılZorla birseyleri yaptıramazsin
İstiyorsa bırak kullansın zamanla bıkar hevesi geçer zaten10 Yorumla
+1 yılBence normal bi istek. Sen dikkat ediyorsan karşı taraftan da aynısını isteyebilirsin. İnstagram paylaşımlarına dikkat ettiğin sürece tamam da tık tok kullanımına bende karşı çıkardım
00 Yorumla
+1 yılEşiniz o köleniz değil.
31 Yorumla- +1 yıl
Evli değilim hanımefendi sadece soru sordum
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa niye sevdigini herkes görsün ki 3 aydır sevgilim var ortak karar aldık ikimizde resim paylaşmıyoruz daha
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. zaten her yaptığını paylaşmıyorsa gerek yok bence kullanma demeye
10 Yorumla
+1 yılböyle boğucu baskıcı erkeklere denk gelmemem dileği ile..
20 Yorumla
+1 yılHayır neden bencil olsun istemediğim şeylere saygı göstersin bende onundahada çok sevim değer gosterim
00 Yorumla
+1 yılBiraz fazla sıkarsın eşini diye düşünüyorum eğer kendisi fotoğraf atmak istiyorsa atabilir her insan bunu yapıyor, ayıplanacak bir şey de yok. Eşin kendini bildikten sonra gerisinin bence önemi yol
00 Yorumla
+1 yılBen de fotograf paylaşmayı anlamsız buluyorum ama buna kişinin kendisinin karar vermesi gerek.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet sen bencilin tekisin böyle biriyle evleneceğime bekar kalırım daha iyi
21 Yorumla- +1 yıl
Bende bekarım sıkıntı yok eğlence amaçlı sorduğum soru kasma
Sırf sen kullanmıyorsun diye eşinden de bunu beklemen aşırı bencilce tabikii
00 YorumlaTabiki de bencillik. Unutma bir şeyi ne kadar yasaklarsan o kadar cazip gelir. Sen sal o zaten üstüne düşmeyecek
00 Yorumla
+1 yılAnnen ve sen kullanmıyorsun diye onunda kullanmamasını istemek bencillik sadece.
10 YorumlaBenim yorum silinmiş mi?
12 Yorumla- +1 yıl
Hayır
Yorumlar bayanlar açısından olumlu gibi gözüksede ben iş başa düştüğünde o kadar olumlu olmayacağını düşünmüyorum. Tabi bu herkes için geçerli değil.
10 YorumlaBn kullanmak istesem face açar kullanırdım esimede kullanmiyorum derdim o yüzden bırak kullansın arada girersin ya da senin telefonunda da açık kalır en kotu
00 Yorumla
+1 yılÇok haklısın kardeşim. Sevgili dediğin sosyal medya felan kullanmaz. Dışarı da çıkmaz. Kırar dizini evinde oturur.
00 YorumlaBencillik olur çünkü sen seversin o sever bilirsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. Sadece bazı guvenilirleri koysun ozmn
10 Yorumlatiktok evet bence de kimse kullanmasın
10 Yorumlakendinden kullanmayacaksan bencillik olmaz.
11 Yorumla
+1 yılBencillik olabilir bence sende instegram aç onun tepkisi ne olacak onu dene.
00 Yorumla
+1 yılneden kullanmasın ki güvenmiyor musun ona
11 Yorumla- +1 yıl
Ya arkadaşım siz anlamak da sıkıntı mı çekiyorsunuz mesele güvenmemek değil ben kullanmıyorum evlendiğim kişi önünde kullanmasını istemiyorum
+1 yılSende kullanma o zaman
00 Yorumla
+1 yılSende kullanma ozaman burada ne arıyon 🤔
00 Yorumla
+1 yılHayır olmaz en doğal hakkınız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlara bu şekilde karışamazsın.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılSen de kullanmayacaksan sorun olmaz.
00 Yorumla Kullanmayan birini bulman daha mantıklı olur
00 YorumlaKullanmayan kadın çok az
00 Yorumla
+1 yılSiz de kullanmayacaksanız elbette bencillik olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılOlur
10 Yorumla
+1 yılEvet bencillik
10 YorumlaOf çok saçma ilk çağda mı kaldınız ya
11 Yorumla- +1 yıl
Demi 2022 deyiz yahu :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. evett kullanmamak daha iyidir yerinde karar
00 Yorumla
+1 yılİstemeyen güvenmeyen evlenmesin
00 Yorumla
+1 yılolabilir de olmayabilir de
00 Yorumla
+1 yılevet öyle oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAkplisin sen
21 Yorumla- +1 yıl
Bu nereden çıktı
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet olur
00 Yorumla İkiniz de kullanmayin o zaman
00 Yorumla
+1 yılBencillik , güven eksikliği..
05 Yorumla- +1 yıl
Tamamen güvenden kaynaklanan bir eksiklik, bir insan kendini kapatmamalı, kendini neden sosyal medyadan soyutlar ki bir insan dini vecibeler yüzünden deme sakın çünkü dindar insanların eşleri çocuklar kullanıyor, bu bir tercih annenizde kullanmamayı tercih etmiş, anneniz sosyal medya kullanmıyor diye , tüm dünya 🌍 anneleri kullanmayacak diye bir kural yok.
- +1 yıl
Tamam kardeşim sen kullanabilirsin kullandırabilir sin ben kullanmıyorum kullandırmam ayrıca kullandırmamak da ki maksat sadece sosyal medya değil yani kendi fotoğrafını paylaşması
- +1 yıl
Anladım kardeşim, ama buda kulağında küpe kalsın (tabiri caizse)
Her kes sendeki düşünceyi onaylamak zorunda değil👍🏻 - +1 yıl
Haklısın
- +1 yıl
Haklıyım..
+1 yılOlmaz bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstek olur
00 YorumlaElbette olur
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?