Ailemden maddi manevi destek görmüyorum. Hayatımı nasıl değiştirebilirim?

Yıllardır Psikolojik olarak iyi hissetmiyorum. çocukluğumdan kala büyük eksiklerim var sevgi, ilgi ihtiyacım yeterince karşılanmadı hiç, annem babam ikiside çalışıp para kazanmıyor hadi bunu bile geçtim yanlarına gidiyorum ya umursanmıyorum ya da boş boş bakıyorlar. anne baba tarafımda öyle kimseden bir yakınlık şefkat sevgi görmüyorum dışarı çıksam cebimde 3 liradan fazla param olmuyor, iş arıyorum hemde çok istiyorum çalışmayı ama yaşadığım ilde bulamıyorum. fazla bir beklentim yok iş konusunda garsonluk mağaza elemanlığı olsun asgari ücret alayım biraz yeter. ailem dede baba parası ile ucu ucuna geçiniyor ve tabikide sıradan bir hayattan daha sıradanını yaşıyoruz, hiç arkadaşım yok zaten dışarı çıksam giyebileceğim düzgün kıyafetim ve ulaşım yemek param yok kimseye rezil olmak istemiyorum. şu an elimdeki telefonun değeri 100 tl bile değil çok zoruma gidiyor bazı şeyler, Sürekli depresyona giriyor ve mutsuz hissediyorum 22 yaşındayım benim arkadaşlarımın ve sevgilimin olması lazım artık ama daha ben ailemden arkadaşlık şefkat görmüyorum hayatımı nasıl baştan aşağı değiştirebilirim?
Ailemden maddi manevi destek görmüyorum. Hayatımı nasıl değiştirebilirim?