Guzellerin kaderi olmazmis nekadar dogru bilmiyorum?

Kaderimmi sanssiz ya da bu hayatin icinde fazlamiyim bilmiyorum ama yasamim boyunca degerli hissettirildigim onemsendigim bir insan oldugumu ve benimde duygularimin oldugunu karsimdaki hic bir insan anlamadi ailemde dahil benden dort yas kucuk kizkardesim var ben ona oranla disa donuk biriyim civil civil o tam bir akilli caliskan karsisindakini elinde oynatan ama bir okadarda rahat hicbir sorumlulugu sevmezdi mesala evde istir sudur budur yapmazdi ya hemen yok ben calisiyorum su bu bahaneler hazirdi ben yapardim ederdim o bizim evin muduru gibiydi herseyi o yonlendircek kariscak birak aramizda dort yas var bana abla bile demezdi bile hep sezen oyle sezen boyle o bana oranla daha sansliydi benim fizigim yerindeydi guzelligimde ben istedigim okula gonderilmedim yok kandirirlar yanlis yola duserim diye oda sirf guzel alimli ve civil civil oldugumdan kardesim sirasi geldiginde istedigi okulada gitti istedigi tatilede ben hep onun karsisinda geri planda kaldim ne duygularim goruldu ne dusuncelerimle var oldum nede ciddiye alindim nede onaylandim birakin hayatimda hicbirzaman iyi seyler bile duymadim icim okadar kiriklarla doluki ne simdi en ufak bir elestiriyi kabul edebiliyorum nede hakkimin yenmesine haksizliga tahammul edebiliyorum ne yapmam gerek
Guzellerin kaderi olmazmis nekadar dogru bilmiyorum?