Diyelim ki bu saatlerde... çalar mısınız? Hangi sebeplerden çalarsınız?

Diyelim ki bu saatlerde... çalar mısınız? Hangi sebeplerden çalarsınız?
Ben geçen gece çaldım kadının kocası rahatsızlanmıştı sanırım kadın da panik halinde bağırıyordu kocası kendine gelsin diye. Ben de hemen kapısına dayanıp kapıyı çaldım yardımcı olacak bir şey var mı diye baktık adam baygınlık geçiriyor hemen ambulansı arayıp adama yardımcı oldum. Yani sadece böyle acil durumlar için kapıyı çalarım o kadar.
Benim de komşumun elektrikleri gitmişti eşi evde yoktu eşi gelene kadar sizde kalabilir miyim dedi böyle şeyler normaldir
Kesinlikle..
Allah korusun, babam rahatsızlanırsa ve telefon görüşmesi yapamadığım durumda komşunun kapısına giderim. Annem evin adresini doğru düzgün tarif edemiyor, ben işitme engelliyim ve telefon görüşmesi yapamıyorum. Ambulansı veya polisi arayamıyorum.
Cevap
13Cevap
Hayır ben çalmazdım tabi ki de.. sadece çok acil hayati bir mesele varsa çalardım. çünkü bu saatte kimseyi rahatsız etmek istemem
Hiç başıma gelmedi, çalmam diye düşünüyorum acil bir durum yoksa
Çok acil bir durum yoksa kimseyi rahatsız etmem.
Komşularım hep evli çalamam, birde iki kız yaşayan bi daire var onları hiç çalmam
Acil bir durum yoksa çalmam kimsenin kapısını.. Sonra da onlar da çalar el kapısını..
Bi kere caldim adam karisini dövüyordu sanirim acmadi kamil kapiyi ama sonra kapida denk geldim zaten gerekeni söledim somra kedi oldu
Biz her 2-3 senede bi taşınıyoruz komşu kelimesi bize yabancı.
Çok acil bir durum yoksa çalmak bence doğru olmaz.
Hayir çalmak istemem
Çalmam çekinirim...
konuya bağlı
Yangın vr
yangın var çıkın
Hastalık vs olmadığı sürece hayır
Etik olmaz.
iyi ki 155 var
çalmam ya bu saatte ayıptır
Çalmam hayır
Calmamm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?