Saat 4:30 civarı ve evde bir kul bile uyanık değilken sizi uykunuzdan uyandıran kapı tıklanma sesini duyarsanız ne düşünürsünüz_?
Cevabın nedir?
Başıma geldir bir kez. Otel odasındaydım yurt dışında. saat gece yarısını geçmiş 2 gibi. Kapı çaldı. Uyumaya devam ettim yanlıştır dedim 2 kez daha çaldı. delikten baktım güzel bir kız. Açtım kapıyı. 2 dakika konuşmadan sonra bunun bir call girl olduğunu anladım. Ama hayatımda gördüğüm en güzel kızdı. Böyle bir kız parayla kendini satıyorsa lanet olsun bu dünyaya dedim. Neden içeri almadın diye soracak olan arkadaşlara : Benim için gelmemişti. Oda numarasını karıştırmış.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hahahahahaha :D Bana o kış uykusundan kaldıracak kişiyi daha bulamadım :D en son özel timlerin kapıyı balyoz ile kırması kaldı, eğer o şekildede uyanmazsam hiiiiç kimse kaldıramaz beni, depremde kalkmamışım :D
08 Yorumla- +1 yıl
baba naptın sen yaa nasıl bir uykudur sendeki_?
- +1 yıl
:D usta harbidende benim uyku böyle :D felçli gibi yatıyorum :D bazen uyanıyorum ama uyku felci yaşıyorum, uyku felci ismini ben koydum bilimsel bir tanıyla aynı ise bilemem :D şimdi uykuyuda açıklardım ama uzun olur :D çok pis yatarım ben :D başka bir depremde ise deprem oldu, gözlerim kapalı idi ama hissediyordum, hiç kalkasım gelmedi yemin ediyorum :D
- +1 yıl
:DD ben 27 saat uyanıklığın üstüne yattıım ve deprek oldu o gün. Sırf tuhaf hissettim diye uyandım ve deprem olduğunu gördüm. Baktım ki şiddetli değil gibime geldi aldım elime telefonu depremle ilgili haberlere bakarken millet aradı zaten :))
- +1 yıl
bende geçen sene 30-35 saat çalıştım :D internete oturayım dedim uykum yok dedim ki Yalaaaaaaaan, dokunsan geberip giderim :D 34 merdiveni çıkarken 2-3 kez düşüyordum arkaya doğru :D ucu kalın ama yinede insan vücuduna göre ince olan demirlerin üstüne yatıyordum yorgunluktan :D nete bir oturdum bir yeri okurken 4 kez üst üste aynı satırı okuyunca dedim aha kesin gözler gidici :D kafayı bir koydum, kendime geldiğimde kendimi şaşırdım. gece mi vakit? gündüzde miyiz? neredeyim l*n ben? baktım evdeki kimse iplemiyor beni :D bir daha koydum kafayı :D küçükkende iyi hatırlarım annem kız yurdunda çalışırken benide götürürdü kendi sırtında, evde yatardım. gözümü açardım annem pantolonumu filan giydiriyor ben yatarken, yurda giderdim kafayı bir daha koyardım bakardım annem beni omuzlayıp eve götürüyor, böyle 1.5-2 gün yatardım sonrasında aç ayı gibi yemek yer tuvalete giderdim 2-3 sefer :D ben uyuyamıyınca gözler şaşı gibi oluyor :D
- +1 yıl
dediklerin çok mantıklı, insan bünyesi bu kadar uykudan sonra temel ihtiyaçları karşılama açlığı duyar. Bende nöbet sonrası birden uyandıysam bil ki tansiyonum fırlamıştır. Berbat bir durum, kanki kalbim yerinden fırlayacak kadar basınçla atıyor. Kapillerde bile kalp atışımı hissediyor, gözlerim kararıyor. Her kalp atışımda görüntünün çevresi siyahlıklar gelip kayboluyor ve bu uyuyana kadar tekrar ediyor. Nefes almak bile o an yorucu geliyor. Bilincim bulanıyor ve uyumuşum... :))
- +1 yıl
yav sen yok musun :D illaki :D :D :D
+1 yılÖnce kim bu densiz diye düşünürüm sonra bu saate kapı çalındığına göre çok önemli bir şey oldu diye endişelenirim
12 Yorumla- +1 yıl
yaani :)) kim olsa aynı düşünür :))
- +1 yıl
:) :)
bakmak lazim diye dusunurum:)
023 Yorumla- +1 yıl
peki o kişi senin yere basma sesini duyarsa :))
- +1 yıl
ya parke çıtırdarsa :)
- +1 yıl
nasıl karşılarsın_? :)
- +1 yıl
peki delikten baktın ve kimse yok, tıklanma sesi de kesildi sonra yatağa geçtin ve ardından yine kapı tıkladı sonra... :)
- +1 yıl
"Kapıyı aç" derse_?
- +1 yıl
ama kim olduğunu bilmeden niçin açtın ki_?
- +1 yıl
hadi diyelim ki soluk tenli bir kız çocuğu sonra... :)
- +1 yıl
eve girebilirmiyim dedi sonra_?
- +1 yıl
sonra "sizinle kalmak istiyorum hiç gitmek istemiyorum" dedi...
- +1 yıl
peki o kızın içine kötü ruh girmiş olmak ihtimali :DD
- +1 yıl
hehehee :D bu ihtimali bir gözden geçir derim. Genellikle 3 harfliler eve davet edilmeden girmezmiş
- +1 yıl
rica ederim :) buradaki en güzel hikaye bence bu :)
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
36Cevap
Pek zannetmiyorum duyacağımı ama duydum diyelim. Aldırış etmem geri yatarım. Israrla ses gelmeye devam ediyorsa da kapı deliği denen bir şey var gece gece atraksiyon yapmaya gerek yok.
07 Yorumla- +1 yıl
peki delikten baktın ve dışarısı karanlık, ışıklar yanmamış o halde ne yaparsın_?
- +1 yıl
Işıklar sensörlü. Kapıya vuran bir insanı algılamaması çok zor. Algılamazsa ve hala kapı tıklatılmaya devam ederse ben de kapıya ritimli bir şekilde vururum. Eğer vurmama karşılık verirse bir insanla karşı karşıya olduğum kesin. Polisi ararım. Onlar gelene kadar da ısıtıcıda su kaynatırım. Kaynamış su ve bıçak hazır olunca annem dışındaki aile fertlerini kaldırırım.
- +1 yıl
mantıklı bir yaklaşım ama şu ritm olayını tam anlamadım. 3 harfliler de ritim tutturur diye düşünüyorum
- +1 yıl
evet ama sakın ola ki boşa harcama. Kapıyı açar açmaz dışarı bir dökersin, adam olmaz falan zamanı iyi ayarla ;)
- +1 yıl
hayırlısı diyeli o zaman :)
+1 yılYa 3 harfliler geldiyse? Ya bir seri katil kapıyı acar açmaz beni öldürürse :) duymamazlıktan gelir duamı okurum uyumaya devam ederim :))
05 Yorumla- +1 yıl
uzun uzun kapıyı tıklamaya devam etti ya sonra... :)
- +1 yıl
Para verseler acmam o kapıyı :) uyuduktan sonra duymam zaten :) iki kız evde yalniz kalıyoruz bak korkutma beni boyle şeylerle :) vesvese yaparım uyuyamama sonra bak :(
- +1 yıl
aa bak o zaman kusura bakma kızkıza kaldığını bilsem hiç sozmazdım
- +1 yıl
1 yildir alıştık artik ama bazen boyle korkutucu şeyler oluyor maalesef :)
- +1 yıl
peki öyleyse tatlıya bağlayalım;
kapıyı açtın ve kaşındaki kız arkadaşının erkek arkadaşı ve sarhoş ayakta zor duruyor sonra ama sinirli falan da değil tam aksine mutlu sonra.. :)
+1 yılne düşüncem kesin bizim dağ kaçkını üst komşular bir kere daha yılmadan bıkmadan ağızlarına s*çıp uyurum :D
06 Yorumla- +1 yıl
sizin üst komşularınız böyle mi_?
- +1 yıl
evet öküz geldiler öküz gidecekler :D
- +1 yıl
ahaaha :D aynı bizim 5. Kat komşumuz ama onlar böyle değil, daha çok aşağıya çoğ atmakla ünlüler :))
- +1 yıl
çöp olucaktı o :)
- +1 yıl
bizimkilerde herşey var :D çöp zile başma gürültü
- +1 yıl
bizimde zile çok sık basıyorlardı, bende bu yüzden zili kopardım. Kablolar kala kapının üstünde sarkıyor :))
+1 yılbaaabaaaa kapı çalıyooorr diye babama koşarım :D
ki zamanında babamı camdan dışarıda bişi gördüm galiba baksana baba diye uyandırdığımı bilirim :D05 Yorumla- +1 yıl
babalar her şeydir, evin direğidir o :)))
- +1 yıl
çok şükür evde olsun nefes alsın yeter uykusu bile sahiplenildiğimi korunduğumu hissettiriyor :)
- +1 yıl
baba yakınında olmasa bile varlığı zaten insanı güvende hissettiriyor :)
- +1 yıl
öyle gerçekten de ALLAH anamızı babamızı başımızdan eksik etmesin cümlemizin Amin
- +1 yıl
Cümlemize Âmin.
+1 yılElime bıçak alırım delikten bakarım. Ev halkını da uyandiririm. Ne olur ne olmaz :D
12 Yorumla- +1 yıl
tedbirli olmak iyidir :))
- +1 yıl
Öyle :)
Aile & Toplum konusunda 8,7b cevap paylaştı. Maşallah cok koyu bir uykum var olan rüyamda olduğunu sanarak devam uyuyorum.
03 Yorumla- +1 yıl
yaaa :D bu da çok uyumaktan oluyor ya da uyku düzeninin bozulduğundan...
- +1 yıl
ondan işte, yoksa rahat uyursun. Bir de uyku esnasında hiç uyku felci geçiriyor musun_?
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAbimi uyandırır ona actiririm kapıyı o saate caliyorsa kapı bu hayra alamet değildir diye düşünürüm =))
02 Yorumla- +1 yıl
doğru kararı vermişsin tebrik ederim :)
- +1 yıl
Tsk ederim =)
bu saatte at gibi gelen it gibi geri döner der ve uyurum :D
012 Yorumla- +1 yıl
ya sürekli kapıyı yumruklarsa_? :)
- +1 yıl
kapıyı açtın ve kimse yok
- +1 yıl
yatağa geçtin ve yine tıklandı ve sen kalkmadın içine biraz korku biraz endişe doldu. Gözlerinden yaşlar akıyor ve istemsiz olarak titremeye başlıyorsun. Aile fertlerinden birisine baktın ama onlar uyuyor ne yapardın_? :))
- +1 yıl
çok iyi :)) hadi öyleyse devam ediyorum. Sizinkileri uyandırdın ve dediğin gibi kapıda bekliyorlar. Kapı her çaldığında delikten bakıyorlar, kapı tıklandığı vakit ortalık karanlık ama ışık birden yanıyor ve kimse yok, ayrıca tıklanma sesi de kesiliyor. Işık sönünce biri yine kapıyı tıklıyor sonra... :)
- +1 yıl
ne gelen var ne giden ve birden alt merdivenden bir tıkırtı duydun...
- +1 yıl
aferin arkadaşım maalesef böyle durumlarda herkes senin gibi polisi aramayı akıl edemiyor :)
+1 yılKapinin deliğinden bakarim tanidik değilse evi ayağa kaldiririm :))
05 Yorumla- +1 yıl
peki sonra :))
- +1 yıl
Babam halleder gerisini geçmişte halletmişti :))
- +1 yıl
ahaha anlat hele :)
- +1 yıl
Gece yarisi eski sevgilim içmiş kapiya dayandi babam da tuttu bunu evire çevire dövdü çok eglenceliydi :))
- +1 yıl
ahahahaa :D süper yaaa :D
Genelde acil durum olur hastalık-ölüm veya kötü haber vs. besmele ile açardım :(
03 Yorumla- +1 yıl
çok doğru kardeşim bazen komşularımızın ani bir hastalığı olabilir ya da yardıma muhtaç olabilir
- +1 yıl
bazen ön yargılı olmak iyidir, kendi sağlığımız için :) temkinli olmakta fayda var, ben olsam eğer çalan komşuysa tereddütsüz açarım
+1 yılHani zil de değil, tıklatma. İlginç. Ne bileyim ödüm patlar, evdekileri uyandırırım
04 Yorumla- +1 yıl
uyandırdın ve sonra... :))
- +1 yıl
E kapıyı açarız
- +1 yıl
kapı önü boş, kimse yok!
- +1 yıl
Tek olsam korkarım da annem babam varken bir şeycik olmaaz
+1 yılErotik hikaye forumlarında yazan bir arkadaştır der, geçerim.
00 Yorumla
+1 yılkorkarım :D kötü şeyler düşünürüm 3 harfli gibi :D ya da cok cok acil bişi oldugunu düşünürüm :D
024 Yorumla- +1 yıl
gece gece belli mi olur :))
- +1 yıl
açmam kapıyı :D
- +1 yıl
temkinli olmak iyidir ;) peki geleni merak etmez miydin_? :)
- +1 yıl
cok ederdim ama kapıyı açıp paketlenmekte var D:
- +1 yıl
elbette, peki öyleyse delikten bakar mısın_?
- +1 yıl
onada korkarım :D ama bakarım belki merakıma :D
- +1 yıl
baktın ve karanlık ayrıca kapı tıklanmaya devam ediyor. Sonra birden ışık yandı ve tıklanma sesi kesildi, kimse yok. Sonra.. :)
- +1 yıl
Kul euzü birabbinnas tan bir başlarım bildiğim tüm dualar :D
- +1 yıl
Aferin sana :) baktın ki kapı her tıkladığında dikkatin dağılıyor ayrıca her ses sanki içinde yankılanıyor ve sonra dayanamayıp kapıyı açıyorsun ve karşındaki insan..._?
- +1 yıl
sevdiğim bir insanmı sevmediğim bir insanmı yoksa korkutucu katilimsi bir insanmı? :D
- +1 yıl
sence kim_? :)
- +1 yıl
inş babam veya annemdir :D
- +1 yıl
gece saat 4:30' dışarda ne işleri var ki pek hayra alamet değildir diye düşünmez misin_? :))
- +1 yıl
o zaman gelen kesin kötü birisi :D beni paketledi aldı götürüyo :D
- +1 yıl
ohohoo :D yok daha neler :D belki komşunuz ve yardım istiyor olabilir
- +1 yıl
yardım edebilceğim bişiyse yardımcı olurum :d
- +1 yıl
sağlık sorunu var kapl krizi geçirdiğini söyledi sonra..._?
- +1 yıl
ee kesin yardım ederim o zaman :D zayıf noktamdan vurdun :D
- +1 yıl
nasıl yardım edersin, elinden ne gelir_? :)
- +1 yıl
yatırırım yakasını falan acarım ayaklarını yukarı kaldırırım :D
- +1 yıl
ya ambulansı aramak_?
- +1 yıl
onu zaten ilk baş yaparım :D
- +1 yıl
o zaman bravo sana :))
- +1 yıl
:))
- Aile & Toplum konusunda 515 cevap paylaştı.
+1 yılkalkar bakarım kim diye kim o demeden zaten açmam
ayrıca o saate gelen pek hayra alamet gelmez01 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle zaten o yüzden insan kapıyı açarken tereddüt eder
+1 yılhacı 1.80 ve 92 kilo adamım. Bir sıkıntısı varsa görülür, eşşek değiliz ya :D
13 Yorumla- +1 yıl
:DDD adamsın :))
- +1 yıl
kardeşimsin :D
- +1 yıl
:))))
+1 yılAbim gelmismi diyeyatagina bakarim hemen yoksa acarim abim yatiyosa babami kaldiririm :D
015 Yorumla- +1 yıl
mantıklı ;)
- +1 yıl
Ürperdim yaa düsününce :)
- +1 yıl
peki delikten kim olduğuna bakar mıydın_?
- +1 yıl
Bakardim.
- +1 yıl
kimi görürdün_? :)
- +1 yıl
Ne biliyim arkadasim :) kapiyi kim caldiysa onu ;) :))
- +1 yıl
Yani dediğin doğru ama bir tahmin yürüt işte bozma oyunu :D
- +1 yıl
Gereksiz korku yasatma yaa gece gece :/ abim gelmis abiim. A aa cok gec kalmis bu saatte eve mi glinir :D
- +1 yıl
peki öyleyse abine sarıldın içeri aldın sonra herkes yattı uyudu mutlu mesut :D
- +1 yıl
Hah iste bu bee. Nasi bir enerjin varsa disardan tikirti geldi senin yüzünden :D
- +1 yıl
Ne!!! :D ciddi olamazsın :D
- +1 yıl
Yok sana yalan söylüyom :D cidden bak ama bisii olmadi :)
- +1 yıl
vay bee şansın böylesi :))
- +1 yıl
bir an tirstim. Sonra sogukkanlilikla odama gectim... :)
- +1 yıl
aferin be melahat tebrik ederim :)
+1 yıldostum son 3 yılım kapı sesi geceleri telefon çalmalarıyla uyanıyorum ilk başlarda panıklerdim fakat sonralari duyarsızlaşmaya başladım.
05 Yorumla- +1 yıl
peki bir örnek verebilir misin_? niçin kapı sesi duyuyordun_? :))
- +1 yıl
isle alakali seyler hep.
- +1 yıl
hadi yaa... bizde de böyle sorunlar olmuyor değil
- +1 yıl
Allah yardımcımız kardeş.
- +1 yıl
sanada kardeşim
Gizli Üye(30-35)+1 yılyat uyu be ne kapısı derim dicem de :D o saate kadar oturuyorum gider delikten bakarım kimseyi göremezsem balkondan bakarım kedidir o kedi derim :D
05 Yorumla- +1 yıl
klasik lafımızı zaten bit tıkırtı duydun mu "kedidir o kedi" deriz zaten :D
Cevap sahibi+1 yılhahahha :D aynen :D
- +1 yıl
bu durumlar için kullandığımız başka laf var mı_? Ben hatırlamıyorum da :)
Cevap sahibi+1 yılHmm düşündüm de bulamadım kanks :))
- +1 yıl
peki :) düşünmen yeterli :))
- Aile & Toplum konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılKim o? diye seslenirim ses gelmediği zaman alırım benim sopayı açarım kapıyı artık ne çıkarsa :D
01 Yorumla- +1 yıl
helal kardeşim :)
+1 yılÇalar çalar gider derim vallaha öğlen bile açmıyom kolay kolay gece 4.30da hele 4-5 defa çalmazsa açmam :D
00 Yorumlauyumaya devam ederim, bcoz genelde aksam gece vs. kapi islerine babam bakarxq *_-
02 Yorumla- +1 yıl
:)) en mantıklısı eğer kötü bir durum varsa da ara polisi rahat edersin :))
+1 yılKesin birinin başına bişey gelmiştir diye dusunurum
01 Yorumla- +1 yıl
muhtemelen :)
kafamı duvara vurup kendimi bayıltırım panorayak düşüncelere dalamam korkarım ben :(
07 Yorumla- +1 yıl
peki kapıyı çalan tanışmadığınız bir komşunuzsa_? :)
- +1 yıl
evet bilemezsin ama komşu bir bayan sonra ne olabilir_?
- +1 yıl
"The Secret" olabilir :))
- +1 yıl
ama öyle düşünme, bak düşünürsen gerçek olabilir :)
Çok acil bir durum olduğunu düşünürüm ama yinede tedbirli bir şekilde kapıyı açarım :)
05 Yorumla- +1 yıl
en güzeli, açtın ve kapı önü boş!! ne düşünürsün_?
- +1 yıl
pekala :)) sonra kapıyı kapadın ve ışık söndü. Ardından tıklanma sesi tekrar etti ya sonra :)
- +1 yıl
Kapıyı açmam artık hakkını kaybetti
Kapının arkasından kim O diye seslenirim.
Ses yoksa yapmamı gerektirecek bir durumda yok demektir
3 harfli ise zaten duvardan girebilir kapıyı açsam ne? açmasam ne?
Mutfağa giderim önce suyumu içerim sonra buzdolabına bakarım yiyecek ne var diye?
Yeni uyandığım için acıkmışımdır kesin öleceksem aç ölmek istemem :)
Sırada ki soru :) - +1 yıl
(3 harfliler eve davet edilmeden giremezmiş) her neyse kardeşim. Sen mutfakta atıştırıyorsun ve tıklama devam ediyor, kim o dedin karşındaki kişi bir bayan sesi ve "kapıyı aç" dedi sonra... :)
Elime sert bir şeyler alıp kapıya bakar, annemleri uyandırırdım :DD
02 Yorumla- +1 yıl
en doğrusu ;) boş yere risk almaya gerek yok ;)
polis gelmemısse pek ıyı seyler dusunecegımı sanmıyorum
01 Yorumla- +1 yıl
hele zaten o saatte...
uyumuyorsam bıle kapı calsın uyuyor numarası yapıp aldırış etmezdım :D
03 Yorumla- +1 yıl
peki hala çalmaya devam ediyorsa :))
- +1 yıl
yani tanımadık kişilere güven olmaz :)
Bir kere gece açtım. Bir daha açmamaya ant içtim :D
01 Yorumla- +1 yıl
açınca ne oldu_?
+1 yılo saatte hep uyanığım evde değilim istediği kadar çalsın :D
00 YorumlaBanane l n o satte gelen denyo dusunsun kapida kalan o sonucta?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgözler miyop olduğundan yanlışlıkla yabancı bir adamı babam sanıp kapıyı açmıştım :d
03 Yorumla- +1 yıl
Ahahaa :D peki o adam kimmiş niye kapıyı çalmış_?
Cevap sahibi+1 yılçekiç istiyomuş
- +1 yıl
gece gece ne çekici. s biraz tuhaf bir adammış anlaşılan
+1 yılHayatta açmam ölürüm korkudan :D
01 Yorumla- +1 yıl
çok normal, zaten ya dengesizin biridir ya da ciddi bir durumdur. :)
+1 yılkesin rüyya dır der. uykuya devam ederim :)
01 Yorumla- +1 yıl
ama uyanıksın ve sadece sen uyandın :)
- Aile & Toplum konusunda 518 cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir bir misafir bir arkadaş gelebilir.
01 Yorumla- +1 yıl
arkadaş olabilir de o saatte misafir gelmez herhalde anca uzaktan gelen biriyse olma ihtimali var gibi :)
Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. kötü bir şey olmuştur kesin...
diye düşünürüm.03 Yorumla- +1 yıl
yani, yoksa o saatte kim kapınızı çalsın :))
- +1 yıl
olma ihtimali yüksek
+1 yıl'' vay amuğa goyum kim l*n bu saatte derim ''
01 Yorumla- +1 yıl
ahahaaa :DD
Acar ve doverim. Hic iyi olmaz
01 Yorumla- +1 yıl
:DDD
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. önce korkarım sonra açarım
03 Yorumla- +1 yıl
açtığında kimse yoksa_?
- +1 yıl
kapı tekrar tıklanırsa :))
+1 yılKim o eceline susayan derim...
00 Yorumla
+1 yılKorkarım bir tanıdığa bir şey oldu diye..
00 Yorumlakorkarım tabiki de :D
02 Yorumla- +1 yıl
peki o kişiyi merak eder misin_?
+1 yılkorkarım bu kim derim kapıyı açarım
07 Yorumla- +1 yıl
ya tanımadığın biriyse_?
- +1 yıl
çengeli takarda açarım kapıyı ama yine açarım yani
- +1 yıl
valla ben olsam tanımadığım birine açmam hemde gece 4:30'ta kim bilir kim :))
- +1 yıl
ya önemli bir şeyse veya yardıma ihtiyacı varsa insanlık ölmüş desene.:)
- +1 yıl
durum bunu gösteriyor ama temkinli olmak lazım. Bu devirde insanın iyi niyetini kötüye kullanan insanları unutmamak lazım ;)))
- +1 yıl
doğrudur.
- +1 yıl
merakımdan soruyorum fotodaki sen misin_?
Noldu diye dusunurum :)
06 Yorumla- +1 yıl
peki sonra_? :)
- +1 yıl
peki :)
- +1 yıl
:))))))
Korkarim :) acik ve net
016 Yorumla- +1 yıl
zaten o saatte hayra alamet değil. peki geleni merak eder miydin_?
- +1 yıl
peki öyleyse hadi diyelim ki kapıya doğru yürüdün, bastığın yerler hafif çıtırdadı ama devam ettin ve bu esnada kapı tıklanmaya devam etti. Delikten baktın ama karanlık ve birden ışık yandı ama karşında kimse yok ve tıklanma sesi de geçti. Sonra gözünü orda ayırdın ve yatağa doğru gittin. Uzandın ve yatarken tekrar çaldı bu sefer naparsın_? :))
- +1 yıl
ama insan olma ihtimali yüksek, acaba kapıyı çalıp saklanmış olamaz mı_? çünkü ışık ytandığında tıklanma sesi de durdu :)
- +1 yıl
en doğru seçimi yaptın polisi aramakla, tebrik ederim :) o esnada herkesin aklına gelmez :))
- +1 yıl
ama zor durumlarda mantıklı düşünebiyorsun
- +1 yıl
kesinlikle ;) bir tehlike karşısındaysan elinden geleni ardına koyma ;)
- +1 yıl
:))) iyi geceelr umarım gece uykunu bölen olmaz :))
Hass. ktr gece gece! :-D
014 Yorumla- +1 yıl
aynen gece gece :D
- +1 yıl
hadi o zaman biraz oyun oynayalım; sen geleni merak eder miydin_?
- +1 yıl
yani :) ama belli mi olur belki biri yardım istemek amacıyla kapıyı tıkladı, bu ihtimali düşünmez misin_?
- +1 yıl
peki ya komşunuz kalp krizi geçiriyor ve evin diğer fertleri sizden yardım istiyorsa_? ;)
- +1 yıl
elbette ama işte o sesleri dışarda duymaktan çok kapı sesini hissetmek sayesinde uyanırız gibime geliyor :)) şahsen ben dişarıdaki sese uyanmazdım, odamın kapısı her daim kapalı ve pencerem açık yatıyorum :))
- +1 yıl
tiz bir kulağın olduğu için tebrik ederim :)) Allah göstermesin eve hırsız falan girdi mi uyanırsın herhalde :)
- +1 yıl
o zaten normal bir şey bende yorgun olunca bende uyanmam. Herkes için geçerli :)))
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir ihtimal yok :D
026 Yorumla- +1 yıl
her şey mümkün bu dünyada ;)
- +1 yıl
Bina bizim anca dış kapı çalınır onda da balkondan bakarım :D
- +1 yıl
peki öyleyse baktın ve kimseyi göremedin, sonra neler olur_?
- +1 yıl
Biri çalıp kaçtı herhalde derim
- +1 yıl
sonra yatağına geri döndün ve yine çaldı_?
- +1 yıl
Yatar uyurum çalar çalar gider
- +1 yıl
uzun uzun çalmaya devam etti ve aile fertlerinde biri kapıya doğru yöneldi. Delikten baktı kimse yok! ne düşünürsün_? :))
- +1 yıl
Dış kapının deliği oluyor mu bizim yok valla :D
- +1 yıl
ah! bak orayı atlamışım :)) aşağı baktı diyelim o zaman
- +1 yıl
Aşağı ben bakarım ne oluyor ya diye korkmam ama evin karşısında 24 saat açık fırın var :D
- +1 yıl
hadi diyelim ki orada sakladın ve kapının çalmasını bekledin. Bu sefer bir insan siiluetinin kapıya doğru hızla koşup kapıyı çalmasını izledin ve sonra... :)
- +1 yıl
Alışkınım ben öyle şeylere desem?
- +1 yıl
pekii o zaman, bir oyunun daha sonuna geldik :)
- +1 yıl
Zamanında az uğraşmadık geceleri :D
- +1 yıl
ahahaa mesela bir örnek versen de gece gece neşem yerine gelse :DD
- +1 yıl
Niye neşenle ne alakası var :D
- +1 yıl
belki komiktir de ondan :D
- +1 yıl
Komik olmak hiç tarzım değil ya gereğinden fazla soğuk biriyim :D
- +1 yıl
peki soğukta olsan anlat hele bir örnek ver :)
- +1 yıl
Hevesim kaçtı :D
- +1 yıl
tüh :( Soğuk ruhlu şeytan hanımın hevesi kaçmış :))
- +1 yıl
Kaçıranlar utansın :D
- +1 yıl
neden utanayım ki_? :)
- +1 yıl
Lafın gelişi dedik :D
- +1 yıl
peki öyleyse şeytan hanım :D
- +1 yıl
Öyle öyle :D
Açmam sanırım kapıyı.
03 Yorumla- +1 yıl
en iyisi :)) peki hiç çalanın kim olduğunu merak etmez misin_?
- +1 yıl
yani delikten bakarsın dimi_? :)
Açarım ne düşünücem. :D
00 YorumlaKarabasandır o kesin.
00 Yorumla
+1 yılgece gece uyandırmış beni. s geçmiş olsun
03 Yorumla- +1 yıl
geleni merak eder miydin_?
- +1 yıl
etmem o saatte ayağa bile kalkamam. s
- +1 yıl
tedbirli olmak iyidir :)
Yatağımın altındaki sopa ile kapıya giderim
03 Yorumla- +1 yıl
erkeğin bulunduğu her evde sopa vardır :) Bende de ucu demirden bir koltuk tahtası var kısaca lakabı kemikkıran https://i.hizliresim.com/0byqRR.jpg :)))
- +1 yıl
süpersin kardeşim gelen hırsızın sırtına bacaklarına yapışşştır :D
daşşamı kaşıya kaşıya gider açarım gapıyı
01 Yorumla- +1 yıl
o saatte zaten başka bir hareket düşünemiyorum :))
Kapıyı açar küfür eder kapatırım efenim
01 Yorumla- +1 yıl
hehehe :D
Aile & Toplum konusunda 456 cevap paylaştı. Hayırdır inşallah deyip açarım
01 Yorumla- +1 yıl
peki karşındaki kişiyi tanımıyorsan_?
Aile & Toplum konusunda 380 cevap paylaştı. kız olmadığı sürece açmam
07 Yorumla- +1 yıl
diyelim ki kız ve yardım istiyor :)
- +1 yıl
ne gibi :D
- +1 yıl
anlamazlıktan geliyordum kardeşim eyvallah :)
- +1 yıl
sen yok musun sen :DDD
Cabbar ı salarım ustune :D
00 Yorumlabaseball sopasını kaparım
02 Yorumla- +1 yıl
süpersin kardeşim :) temkinli olmak iyidir :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılakrabalar gelmiştir :) kötü düşünmemek lazım
011 Yorumla- +1 yıl
gece gece akraba mı_? uzak yerden geldiyse mümkün
Cevap sahibi+1 yılaynen uzak yerden gelmiştir :) adrenalin harcamayalım boşuna
- +1 yıl
ya değilse :)
Cevap sahibi+1 yılbiber gazım var etkisiz hale getirip dalarım :D
- +1 yıl
kız başına dalabileceğine emin misin_? evdekileri uyandırmaz mısın_?
Cevap sahibi+1 yılsenaryo mu yazıyorsun :D o gürültüde onlar uyanır zaten hey allahım arada geçen konuşmaları da sor :D
- +1 yıl
Evet biraz senaryo yazıyorum :)) yani bütün aile fertleri toplandınız ve kapıda duruyorsunuz. Sen eline biber gazını kaptın ve kapıyı açtın. Karşındakine saldırmak için bir hamle yaptın ama kimse yok!!
Cevap sahibi+1 yılpiçe bak hayatımı ne hale getirdi derim :D
- +1 yıl
kapıyı kapadın yatağa geçtin derken yine kapı tıklandı sonra...)
Cevap sahibi+1 yılhay senin ebeni...
- +1 yıl
eyvallah kardeşim :)
+1 yılUykumun içinde duymam ki.
00 YorumlaTirsarim kapıyı açmam
02 Yorumla- +1 yıl
sen öyle birşey olduğunda buraya yaz komyonla adam gelir :D :D
- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı