Ailem dışında en çok meslektaşlarımla sohbet ediyorum. 😊
Müvekkil çevrem bir dönem çok zeki kişilerdi. Son zamanlarda biraz daha düşük zekada insanlar çoğunlukta 😁
Yazar Jim Rohn der ki; “İnsan, en çok vakit geçirdiği 5 kişinin ortalamasıdır.” Bir başka ifadeyle “vaktini ne ile geçiriyorsan sen o’sun.”
Sen vaktini en çok neyle ve kimle geçiriyorsun?
Yaş ortalaması 70 olan bir yerde, biri 87 yaşında, üçü 83, biri 80 diğer ikisi 70, bir 60 ve bir kaç ellili yaşlarda insanlarla günümü geçiriyorum. 87 yaşında olan çok tonton bir amca 1962 Türkiye ağır siklet boks şampiyonu ayrıca grokomen güreşçi 70 yıllık evli bir polis emeklisi. Hanımı rahatsız geçen gün "ben öleceğim sorun xeğil de, sen bensiz ne yaparsın onu düşünüyorum" demiş adam çok üzgün bu ara. Hanımı ölenler var, hasta olanlar, kulağı duymayanlar var ama çok ilginç bazen sıkılsamda iyi hissediyorum kendimi.🙂 Ortalamaya vurursak ben çok yaşlıyım.🙂
Oldukça yaşlılar. Sıkıcı değil mi?
Hahaha atma Ziya din kardeşiyiz
Cevap
11Cevap
şu an için vakit geçirdiğim bir kişi yok maalesef.. Sadece kendim... var
Neden?
Genelde değer verdğim önemsedğim insanlar zaman geciririm insanların kalitesi, düsüşnc eyapısı görüşleri önemlidir. zevzek, gezeve insanlar sevmem
Anne baba kardeşler varsa eş sinif wrkadaslari yakin komsular iş arkadaşları derneteki arkadaslar olur
Oldukça geniş bir çevre
Maşallah
En çok annemle vakit geçiriyorum. Etrafımdaki herkesin kültür ve zeka seviyesine önem veririm.
Annenle iyi vakit geçirebilmek büyük şans
Evet bence de😊
Zeka karakter önemli maalesef bunu aşkta bulamıyorum çıkarsız aşk kalmadı hoş aşk da değil sonuçta ama
Kendim... En çok kendimle vakit geçiriyorum.
Bazen buna ihtiyaç duyuyoruz
Ya bu ara ortalamamı aşağı çekecek kişilere maruz kalıyorum ama İnan o ortamda kulaklarımı kapatıyorum 🤣
zaten ara verdiğim KS ye dönüş sebeplerimden
Bazen öyle denk geliyor. Ortam değiştirmek mümkün olmazsa kafa dağıtmak işe yarıyor.
Benim şu sıralar değiştirmem mümkün değil maalesef, ben de zevk almaya bakıyorum 😀
😄😄Kaçınılmazsa zevk almayı bilmek gerek
Ya onu da bilmeseydim 😆
🤪 Zor
Erkencisin sen de
Aynen. Erken kalktım sayılır.
Hayatım neredeyse tamamen yalnız geçiyor
Neden kuzum ya... Arkadaşlarına biraz daha zaman ayırabilirsin belki
Arkadaşlarımın çoğu evli ondan hddjsjsj
Anladım 😊
Birisi var öyle yalancı biri ki sahtekar ki ondan nefret ediyorum artık
Kızımla geçiriyorum oda benim canım 😊❤️🎈
Evlat candır 💙
Sadece kendim... Tek takılıyorum ben
Neden?
Kafama göre birilerini bulmak zor
Haklısın ama her açıdan uyum yakalamak imkansız. Asgari müşterekte buluşabileceğşn birileri olmalı
İs arkadaslari maglum ve bi kac dostum
Boş konuşmamasına dikkat ederim.
Kendim, kendim, kendim, kendim ve kendim.
@Wassino evet ya çok. Hiç evden çıkmıyorum, zaten sıfır arkadaşım var. Ama yeni yeni yüzlerce insan tanımayı çok isterdim.
@Wassino vardı iş, çıkalı çok oldu ama ben arkadaşlık kuramıyorum yani bence kimseyi haketmiyorum. Ben kendimle arkadaş olmak istemezdim.
@Wassino bir şey yapmadım aslında, çok esprili ve eğlenmeyi bilen biriyim daha önce böyle dediler bana ama vefalı değilim sanırım, arayıp sormam. Mesela benim için işyerindeki o insanlar iyisi kötüsü ben işten çıktığım an silinmiştir hayatımdan başka da kötü huyum yok 😄
Kendimle
Neden?
Mutluysan sorun yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?