Güncellemeler
+1 yıl
Sanki hiç eş olarak uyunmayacak mı çok kısıtlı düşünüyorsunuz ama 7 24, 365 gün dip dibe olmak zorunluluk olmamalı, amaç rahatlık, birbirinin yaşam alanına saygı, uyku kalitesi vs bizim ülkedekiler bunlardan ne anlar 🤣
Güncellemeler
+1 yıl
Dahası ben Fazıl sayın bu ülkeye uyguladığı ama herkesin tepki verdiği ayrı oda da değil ayrı ev olmalı diyorum en rahatı bu. Yoksa evlilik asla ay yapamam ben rahatım keyfim herşeyden herkesten önemli 😉
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Belki komik ama sadece japonlarda değil. İlkel afrika kabilesinde de böyle bir olay izlemiştim. Söyledikleriniz ötesinde de sebepleri olmalı.
Sebepleri çok mantıklı, uyku kalitesi, birbirinin yaşam alanı dinlenme alanına saygı ve birçok guzel sebep
Peki böyle rahata düşkün, kendini Öncelleyen insanlar neden evlenmek ister ki? Büyük bir sorumluluk nihayetinde
Zaten evet böyle bir niyetim asla yok bir ömür iyi bildin ama olsa bile böylesi olmalı demek istedim
Anladım. Olumlu taraflarınin yanında, olumsuz sonuçlari da olur haliyle. İnşallah mutlu olursunuz.
Ben kendimle zaten mutluyum hayatımda bu mutluluğu kimse veremez ama bundan eminim hayat tek çok huzurlu ve rahat, kimseyi çekmeye gerek yok, evlilik aynı ev akıl işi değil
Kendinizle nasıl mutlusunuz? Eğer özel olmazsa neler yapıyorsun ki bu seviyede bir insansınız.
Kafa rahatlığı ve huzur, az insan hatta hiç insan çok huzur, hayat felsefem bu. Kendi hayat koşturmam yetiyor bana bir kişiyi bile çekemiyorum gerek yok
Hiç insan mı? Kendi, kendinize nasıl mutlu oluyorsunuz? Sıkıcı olmuyor mu?
Bu yüzden yıllardır hayatımda karşı cins hiç, aynı cins bile yok, gerek yok kendim yetiyor herşeye, gidip kafede oturuyorum kahvemi içiyorum istediğim yeri istediğim gibi geziyorum kimse hayatıma müdahil değil, hayatımın tek sorumlusu benim daha ne olsun😉
Sıkılmak nasıl bir şey hiç bilmiyorum öğrenmem lazım sanırım, vaktim bile yok sıkilmaya, daha eksiğim var uzun zamandır kitap okuyamıyorum yetişemiyorum hayata ki sıkilmaya vaktim kalsın
Şu an kitapları özlüyorum
Wow. Gerçekten çok ilginç. Mesleğiniz nedir acaba? Sonuçta iş arkadaşı ya da müşteriler Türkiye'de daha samimi olma gereksinimi duyuyorlar.
Nasıl bir samimiyetten bahsediyorsunuz bilmiyorum ama iş hayatı işte kalır ayrıca herkes izin verdiğiniz kadar hayatınıza dahil olabilir ben kimseye vermiyorum çünkü gerek yok benim bir insana hiçbir manada ihtiyacım yok
Bu yüzden bu soruyu sordum ki evlilik düşüncesi bile beni boğar bir insana her gün katlanmak fikri bile beni çileden çıkarmaya yetiyor hele bu ülkede erkeklerin aile düşkünlüğü, kadına yeteri kadar hiçbir manada değer vermemesi, tüm yükü kadına yüklemesi bana evlilikten nefret etme sebebi olarak yeter de artar bile
Kendinizi nasıl geliştiriyorsun peki? Bu algı seviyesine gelmek kolay olmamalı?
Yoo hep böyleydim oldum olası, keyfime rahatıma düşkünüm ve gördüm ki bunu baltalamak için var herkes, demekki herkesi uzak tutmak gerek hepsi bu😉
Acaba bu rahatlık aileniz ve akrabalarınıza karşı da var mı?
Aklına gelebilecek herkes
Hayatta benden önemli kimse yok olamaz da herkesi bu uğurda silerim sildim kim olursa olsun
Anladım. Hayatta başarılar dilerim.
Olabilir benim açımdan bak ben yalnız yatmaya alisigim ama bu sefer de o evlilik olmaz
Bende boyle bırıyle evlenmem sevdıgım adamla aynı yatakda uyumak isterim
Yok sevdiğim adamın koynunda uyicam ben
Bulunabilir dünyada tek değilsinizdir bu konuda.
Ben de sarılmadan uyuyamayanlardanım :D