Aile & Toplum Yılbaşında sizin tercihiniz ne? meselayaaani Takip Et Xper 4 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Planlarınızı yorumlara bekliyorum :) Evde sakin bir karşılama Çılgın partiler Yılbaşı kutlamıyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yılbaşında sizin tercihiniz ne? Cevapla Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,9b cevap paylaştı. kutlamıyorum maalesef 0 0 Yorumla
SayYesMaster Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Valla diğer günlerden farkı yok benim için. O yüzden evde oturup finallere çalışacam sınavlarım var. Yıl başı gecesi bana pek bişey katmıyor. Eğlence her zaman olur. 0 0 Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Moskova'ya uçuyorum bu gece. Yeni yıla orada gireceğim. 0 0 Yorumla
SeyyahÖküz1 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Gavur icadı işlere karşıyım. Kültürel yozlaşmaya #hayır 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. evde sakin bir karşılama 0 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evde kafayı yastığa vurup yatmak 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. Evde aile arasında bir kutlama 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Evde sakin karşılama 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı. Kafayı dinlemek. 1 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Evde içmek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
kutlamıyorum maalesef
Valla diğer günlerden farkı yok benim için. O yüzden evde oturup finallere çalışacam sınavlarım var. Yıl başı gecesi bana pek bişey katmıyor. Eğlence her zaman olur.
Moskova'ya uçuyorum bu gece. Yeni yıla orada gireceğim.
Gavur icadı işlere karşıyım. Kültürel yozlaşmaya #hayır
evde sakin bir karşılama
Evde kafayı yastığa vurup yatmak
Evde aile arasında bir kutlama
Evde hep baraber oturmak
Evde sakin karşılama
Kafayı dinlemek.
Yılbaşı kutlamıyorım
Kutlamıyorum
Sevdiğimle baş başa olmak
partilemeye gidicem eğer iş beni yormazsa
Yılbaşı kutlamıyorum